Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Леле каква филозофска дебата, кога Македонец7 легнал и колку гледал од ЕПСКИОТ натпревар. Немој Ливерпул да го пропуштиме и нивниот „фантастичен фудбал“.

Сеа Роземберг ќе се јави од негде да ми реплицира како фудбалот на Арсенал во последно време е за никаде и дека и ние не сме поарни од нив и слично. Еве друже не се мачи, ја сам на себе си реплицирав.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Искрено !? Не станав за него, станав оти се преспав. Седев на фб, и на 20 cm, од лаптопот, беше ТВ-то. Сигурно, знајш дека во 04 30, нема ништо на фб, па морав да гледам. Со оглед, дека не ми работи далечинскиот, морав да го догледам.
Продолжи си со твоиве искази, и ќе ме натераш да мислам дека воопшто не ни гледаш фудбал.
--- надополнето: 7 февруари 2012 во 20:01 ---
Леле каква филозофска дебата, кога Македонец7 легнал и колку гледал од ЕПСКИОТ натпревар. Немој Ливерпул да го пропуштиме и нивниот „фантастичен фудбал“.

Сеа Роземберг ќе се јави од негде да ми реплицира како фудбалот на Арсенал во последно време е за никаде и дека и ние не сме поарни од нив и слично. Еве друже не се мачи, ја сам на себе си реплицирав.
Дебатата се базира на глуп муабет, точно. Меѓутоа тоа е доказ дека скоро сите дебати се основаат на заклучоци извадени од ракав.

Вчера немаше ни Њ, ниту Ж од Епски натпревар.

Епски беше тој на Трафорд, кога Арсенал изеде 8 парчиња. Јас не реков дека не е така.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Продолжи си со твоиве искази, и ќе ме натераш да мислам дека воопшто не ни гледаш фудбал.
--- надополнето: 7 февруари 2012 во 20:01 ---

Дебатата се базира на глуп муабет, точно. Меѓутоа тоа е доказ дека скоро сите дебати се основаат на заклучоци извадени од ракав.

Вчера немаше ни Њ, ниту Ж од Епски натпревар.

Епски беше тој на Трафорд, кога Арсенал изеде 8 парчиња. Јас не реков дека не е така.
:place::place::place:
--- надополнето: 7 февруари 2012 во 20:20 ---

Јас, дури сега видов кој реплицирав. Длабоко се извинувам. Да знаев/видев немаше ни да почнам, како што и не почнувам за други членови.

Sorry Bateman ! :D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Фудбалот на Арсенал во последно време е за никаде и вие не сте поарни од нас и слично. Ете морав сепак да те цитирам (y)

A

apidrone

Гостин
Претходната сезона ако си го гледал јасно ке ти е, не последните два три месеци... а за Нани тоа е мое мислење ставиш му на негова страна добар бек и не мрда!
Па и на Бејл му го ставивме Рафаел, па не пројде.
--- надополнето: 7 февруари 2012 во 22:19 ---
:pos:
@AnfieldCat

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Пирес и Анри, заедно на тренинг ! Двете легенди едно до сруго (5та, 21ва и 22ра). Не дека Ве интересира, али убаво е ко ќе се видат легендиве, повторно ! :D
--- надополнето: 8 февруари 2012 во 01:44 ---
http://www.arsenal.com/news/news-archive/first-team-at-the-training-ground-pictures

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Aaaa oд Арсенал сеа малце ќе се позанимаваат со нив :D

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
И минатот пат се курчевте па после и вие го лапнавте од сити.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И минатот пат се курчевте па после и вие го лапнавте од сити.
Па на Базел и Сити не им се курчиме, на Арсенал да, пошо ни се може :giggle:

Што се нервирате де, ќе дојде време и вие вака ќе правите, relax.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Негро :pos::pos::pos:
--- надополнето: 8 февруари 2012 во 16:46 ---
Гледам футсал на еуроспорт русија-србија и нешто судијава суди само за русиве и коментаторов/и на еуро спорт вика ма ова како хауард веб и јунјатед :cautious:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom