Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ооооо Топче вика дека сега не биле судиите криви. Уште Картер и Лоџикс да се согласат со него и ќе почнам да верувам дека 2012 навистина е крајот
Јебига реален сум, кога судиите се криви криви се, кога не се не се.
Не дека денешниов судијане напраи грешки, ги направи и за двата тима.... ама неможе да се вадиме на него кога не игравме апсолутно ништо у второ полувреме
Фулам не напраија магариња у второ, не ни дадоа шут... и сеуште неможам да сфатам како толку наеднаш се смени играта кога ги доминиравме во прво...
Страшна работа
Работата е во тоа шо единствено вие плачите од судиите на секоја божја утакмица. Значи на секоја божја утакмица. Е тоа пријателе е смешно и патетично. Не викам дека не ве оштетуваат ама па вие на секоја барате пенали да ви се судат на секоја требало црвен за противникот. Е не оди тоа така. Научете се еднаш грешката кај вас да си ја барате а не кај судиите.Нема зошто да провоцираш кога и јас сум реален и си кажувам кога заслужуваме да изгубиме и кога сме си самите криви. Оваа утакмица сме си самите криви. Или ти се водиш по она дифолт "судиите се во право" ? Не ме зезај, не сум слеп за да се правам дека не сум ги видел, затоа си кажувам кога судијата не свири пенал, дели или не дели картони, било да е во корист на Арсенал или во корист на Ливерпул.
Работата е во тоа шо единствено вие плачите од судиите на секоја божја утакмица. Значи на секоја божја утакмица. Е тоа пријателе е смешно и патетично. Не викам дека не ве оштетуваат ама па вие на секоја барате пенали да ви се судат на секоја требало црвен за противникот. Е не оди тоа така. Научете се еднаш грешката кај вас да си ја барате а не кај судиите.
Работата е во тоа шо единствено вие плачите од судиите на секоја божја утакмица. Значи на секоја божја утакмица. Е тоа пријателе е смешно и патетично. Не викам дека не ве оштетуваат ама па вие на секоја барате пенали да ви се судат на секоја требало црвен за противникот. Е не оди тоа така. Научете се еднаш грешката кај вас да си ја барате а не кај судиите.
Мајтап беше тоа.Работата е што ти не генерализираше со фановите на Арсенал туку ме посочи мене, а јас само на последната утакмица пишав дека не се жалам од судиите никогаш, ама во последните утакмици 3 пенали не ни се досудени и сите тие поради игра со рака. Барем еден од тие да беше досуден, ќе сменеше резултат, а јас немаше ни да пишам како и претходно.
Да....сите утакмици на кои не победуватеГи имаш прегледано ситуациите каде „баравме“ пенали ?
Го гледав Арсенал второ полувреме, жива катастрофа. Поседот, притисокот, шансите и головите кај Фулам. Мислеше Венгер ваљда дека ќе зачува резултат со ваква игра на гостување кај градски ривал цело полувреме, отсечени беа од сите страни. Браво за Боби ја скина мрежата, а Шчезни изиграваше Де Геа при првиот гол. Ни Скилачи не успеа да помогне. Продолжува интересната битка "фати го Тотенхем".
![]()
Мајтап беше тоа.
Општо вие на секоја утакмица плачите од судиите. Срамота е веќе
--- надополнето: 3 јануари 2012 во 00:32 ---
Да....сите утакмици на кои не победувате
Fulham 2-1 Arsenal .ФулХам одсекогаш бил опасен и штетен само за делови од „големата деветнаесетка“ во Премиер лигата*
*пред да ме разбере некој сериозно со големата деветнаесетка, само се зезам со термините за големи четворки, петки, осминки, симити и слично.
Fulham 2-1 Arsenal .
Fulham 2-2 City.
Fulham 1-0 Liverpool.
Fulham 1-1 Chelsea.
And Now ............................
.
.
.
.
.
.
Fulham 0-5 Man United !