Barclays Premier League Season 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ооооо Топче вика дека сега не биле судиите криви. Уште Картер и Лоџикс да се согласат со него и ќе почнам да верувам дека 2012 навистина е крајот

Нема зошто да провоцираш кога и јас сум реален и си кажувам кога заслужуваме да изгубиме и кога сме си самите криви. Оваа утакмица сме си самите криви. Или ти се водиш по она дифолт "судиите се во право" ? Не ме зезај, не сум слеп за да се правам дека не сум ги видел, затоа си кажувам кога судијата не свири пенал, дели или не дели картони, било да е во корист на Арсенал или во корист на Ливерпул.
--- надополнето: 2 јануари 2012 во 23:37 ---
Јебига реален сум, кога судиите се криви криви се, кога не се не се.
Не дека денешниов судијане напраи грешки, ги направи и за двата тима.... ама неможе да се вадиме на него кога не игравме апсолутно ништо у второ полувреме
Фулам не напраија магариња у второ, не ни дадоа шут... и сеуште неможам да сфатам како толку наеднаш се смени играта кога ги доминиравме во прво...
Страшна работа

Играта во второ ме потсети на коментарот на Сонг од пред неколку месеци каде што кажува дека често губат водство поради самоувереност дека ќе го победат мечот и продолжуваат лежерно во утакмицата. Е такво нешто можеби се случи и мечов после сите тие лесни шанси во прво полувреме.

Нема зошто да провоцираш кога и јас сум реален и си кажувам кога заслужуваме да изгубиме и кога сме си самите криви. Оваа утакмица сме си самите криви. Или ти се водиш по она дифолт "судиите се во право" ? Не ме зезај, не сум слеп за да се правам дека не сум ги видел, затоа си кажувам кога судијата не свири пенал, дели или не дели картони, било да е во корист на Арсенал или во корист на Ливерпул.
Работата е во тоа шо единствено вие плачите од судиите на секоја божја утакмица. Значи на секоја божја утакмица. Е тоа пријателе е смешно и патетично. Не викам дека не ве оштетуваат ама па вие на секоја барате пенали да ви се судат на секоја требало црвен за противникот. Е не оди тоа така. Научете се еднаш грешката кај вас да си ја барате а не кај судиите.

Работата е во тоа шо единствено вие плачите од судиите на секоја божја утакмица. Значи на секоја божја утакмица. Е тоа пријателе е смешно и патетично. Не викам дека не ве оштетуваат ама па вие на секоја барате пенали да ви се судат на секоја требало црвен за противникот. Е не оди тоа така. Научете се еднаш грешката кај вас да си ја барате а не кај судиите.

Работата е што ти не генерализираше со фановите на Арсенал туку ме посочи мене, а јас само на последната утакмица пишав дека не се жалам од судиите никогаш, ама во последните утакмици 3 пенали не ни се досудени и сите тие поради игра со рака. Барем еден од тие да беше досуден, ќе сменеше резултат, а јас немаше ни да пишам како и претходно.

Ги имаш прегледано ситуациите каде „баравме“ пенали ?

Го гледав Арсенал второ полувреме, жива катастрофа. Поседот, притисокот, шансите и головите кај Фулам. Мислеше Венгер ваљда дека ќе зачува резултат со ваква игра на гостување кај градски ривал цело полувреме, отсечени беа од сите страни. Браво за Боби ја скина мрежата, а Шчезни изиграваше Де Геа при првиот гол. Ни Скилачи не успеа да помогне :D. Продолжува интересната битка "фати го Тотенхем". :cool:

ФулХам одсекогаш бил опасен и штетен само за делови од „големата деветнаесетка“ во Премиер лигата*
:icon_mrgr:

*пред да ме разбере некој сериозно со големата деветнаесетка, само се зезам со термините за големи четворки, петки, осминки, симити и слично.

Хахаха Бартон на твитер бара како во рагби да се ревизираат спорните ситуации. :D Изгледа ептен е занесен од црвениот, па заборавил како во најголем број од ситуациите он е тој што мава, плаче, се лигави, глуми.

Работата е што ти не генерализираше со фановите на Арсенал туку ме посочи мене, а јас само на последната утакмица пишав дека не се жалам од судиите никогаш, ама во последните утакмици 3 пенали не ни се досудени и сите тие поради игра со рака. Барем еден од тие да беше досуден, ќе сменеше резултат, а јас немаше ни да пишам како и претходно.
Мајтап беше тоа.
Општо вие на секоја утакмица плачите од судиите. Срамота е веќе
--- надополнето: 3 јануари 2012 во 00:32 ---
Ги имаш прегледано ситуациите каде „баравме“ пенали ?
Да....сите утакмици на кои не победувате

Го гледав Арсенал второ полувреме, жива катастрофа. Поседот, притисокот, шансите и головите кај Фулам. Мислеше Венгер ваљда дека ќе зачува резултат со ваква игра на гостување кај градски ривал цело полувреме, отсечени беа од сите страни. Браво за Боби ја скина мрежата, а Шчезни изиграваше Де Геа при првиот гол. Ни Скилачи не успеа да помогне :D. Продолжува интересната битка "фати го Тотенхем". :cool:

За чудо, се сложувам со тебе. Бевме мизерија, невидена во 2то. Ако во 1то ги искористевме шансите, и дадовме 2 гол, мислам мечот ќе беше завршен, но што е тука е.

Абе шо не се издеси во ова сезона од ПЛ, па и не сум толку сигурен, дека навивачите на Тотенхем не си велат, фатете ги Манчестерите. :D
--- надополнето: 3 јануари 2012 во 00:36 ---
Мајтап беше тоа.
Општо вие на секоја утакмица плачите од судиите. Срамота е веќе
--- надополнето: 3 јануари 2012 во 00:32 ---

Да....сите утакмици на кои не победувате

Одлично ! Против QPR и Евертон победивме. И против Вила. Па ?

ФулХам одсекогаш бил опасен и штетен само за делови од „големата деветнаесетка“ во Премиер лигата*
:icon_mrgr:

*пред да ме разбере некој сериозно со големата деветнаесетка, само се зезам со термините за големи четворки, петки, осминки, симити и слично.
Fulham 2-1 Arsenal .
Fulham 2-2 City.
Fulham 1-0 Liverpool.
Fulham 1-1 Chelsea.

And Now ............................
.
.
.
.
.
.
Fulham 0-5 Man United !