И?И сега дојдов до заклучок дека вашиот Дејвид Гил ја наместил работата и толку.
И?И сега дојдов до заклучок дека вашиот Дејвид Гил ја наместил работата и толку.
И што ти е сега тебе поентата? Демек интересен си сега
Само чекам да ти текни да престаниш, оти никое фајде нема овде да цимолиш за Суарез, арно рекоја поназад 35 милионското засилување ви е тука тој ќе распали . Сфати веќе еднаш СУАРЕЗ Е СУСПЕНДИРАН 8 МЕЧА!И што ти е сега тебе поентата? Демек интересен си сега
Арно шо ми кажа оти не знајаахСамо чекам да ти текни да престаниш, оти никое фајде нема овде да цимолиш за Суарез, арно рекоја поназад 35 милионското засилување ви е тука тој ќе распали . Сфати веќе еднаш СУАРЕЗ Е СУСПЕНДИРАН 8 МЕЧА!
Одамна изгуби кредибилитет лигава, сега се сведе на дебилитет.У право си...зошто би станала тешка збрка....толкава казна за едниот..а другиот да биде помилуван...би паднал кредибилитетот на уште пониско ниво на ФА....
Одлична шанса за Федерацијата да го зголеми водството против Ливерпул и Суарез на 2:0ФА напомена дека доколку се поднесе жалба има можност казната да биде зголемена.
Еден мислам...Уште колку гола фалат до 20.000-ти гол во Премиер Лига?
Сега најдов на интернет, уште 11 фалат, 19.989 се дадени до сега.Еден мислам...
За сите жалби е така, може да бидат прифатени и да се намали казната, да се зголеми казната или да си остане иста.ФА напомена дека доколку се поднесе жалба има можност казната да биде зголемена.
Лош податок сум ти дал, и мене ме излагаја на фб ова групивеСега најдов на интернет, уште 11 фалат, 19.989 се дадени до сега.
Сигурно цел свет на е на страната не Суарез без причина, нека ги обелоденат доказите што ги имаат и крај, тогаш можеме да кажеме дека е заслужена казнатаЗа сите жалби е така, може да бидат прифатени и да се намали казната, да се зголеми казната или да си остане иста.
Сега па и владата на Уругвај се жали, ебати плачковците, цел свет ќе го покренат на нозе за нешто што сосема заслужено си го доби. Ако, плачете, тоа баш е одлика на голем клуб.