Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Штом Македонец едвај чека да издрка на евентуална казна за Тери,рачунајте дека Тери ќе помине неказнето.Сетете се само на неговите ти
пови со кои не удостојува секоја недела на темава o_O

Бдњ,се надевам дека утре преносот од утакмицата Тотенхем-Челзи ќе биде нормален и нема камерата да биде поставена на некој облак горе на небото.Зошто ослепев сезониве,у пизду матер.
Но ете лани кога Тотнем играше со Реал,камерата беше нормална и одблиску,сега исто и со Сандерленд,па се надевам дека и утре така ќе биде.
Па можда ќе го скрши малерот Челзи на тој начин :D

A

apidrone

Гостин
Дејвид Гил е главен извршен директор во Манчестер Јунајтед, а не во ФА, таму е обичен член на бордот.
--- надополнето: 21 декември 2011 во 20:37 ---
:tapp:

В

Вори

Гостин
Секој на свој начин изразува револт поради нешто,или пак изразува поддршка.Или и тоа не смее?
Да излезат играчите на Манчестер со маици поддршка за Флеч,тогаш треба и ние да ја лупаме главата?
И не ми викај дека не е исто,знам дека не е,но поддршка се изјаснува на ваков или онаков начин.

A

apidrone

Гостин
Па шо спомнуваш кога знаеш дека не е исто? Или само колку да се јавиш, да ни дадеш до знаење дека си тука?

В

Вори

Гостин
Па шо спомнуваш кога знаеш дека не е исто? Или само колку да се јавиш, да ни дадеш до знаење дека си тука?
За да ти дадам до знаење дека сум тука.Кога очигледно си неписмен за да го сфатиш останатиот дел од мислењето.

Сега очекувам и играчите од Јунајтед после празнициве да излезат со маици со ликот на Евра,како поддршка за него,нормално.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
За да ти дадам до знаење дека сум тука.Кога очигледно си неписмен за да го сфатиш останатиот дел од мислењето.

Сега очекувам и играчите од Јунајтед после празнициве да излезат со маици со ликот на Евра,како поддршка за него,нормално.
Тоа е само во твојата глава , да излезеле со поддршка за Евра :pos:
Да не е фатен нешто да не се разболил? Хиххихихих
--- надополнето: 21 декември 2011 во 20:51 ---
Јас викам дека е исто. И?
Ја велам не е И?

S

Stivie G

Гостин

Ја велам не е И?
Ти зошто мора секаде да се мешаш?

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ти зошто мора секаде да се мешаш?
Јас во секоја манџа се мешам каде што јадите трици , ви обрнувам внимание тро да не тролате само безвеза во круг се вртите , Фергусон , ФА , Дејвид Гил , Фергусон , Гил , Фа ,Гил , Многу е 8 меча , Суарез , 8 меча и слично , малце да смениме насоката .....

В

Вори

Гостин

Ја велам не е И?
Не дај Боже да му е нешто.Абе ни на Суарез не му е ништо,али во мини војнава да излезете курнази,разбираш?Скаузерите маици и вие маици.Као на тој банерот,тие ви викаа да се јавите кога ќе ги стигнете во титули,вие ги стигнавте и им се јавивте,во тој стил нешто.Ти текиња? :icon_mrgr:

A

apidrone

Гостин

Не се работи за тоа дали е забрането или не. Али пошо ти си најписмен тука од сите, очекувам сам да сфатиш.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Донација за Суарез за да си купи бон-тон или прирачник за како да се однесува и сл... на телефонските броеви : Вип ***-***-***-
Т-Мобиле ***-***-***-

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Спортклуб не пренесува ПЛ, него Шпански куп...

В

Вори

Гостин
Не се работи за тоа дали е забрането или не. Али пошо ти си најписмен тука од сите, очекувам сам да сфатиш.
Да,дека најписмен сум па затоа.Колку јако вака кога бегаш од темата и збориш некои безвезни работи од типот:''Да во право си''.
Интересни луѓе,нема што.

Ван Перси води против Астон Вила со голот на Ван Перси :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom