Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Најдобриот играч што нема освоено ниту една титула во таа лига! Интересно :icon_lol:
Сепак разбирам, тоа е утеха, ако се нема титула, барем да се избере индивидуално, како шахистите :)
Како тоа Јари Литманен е најдобар фудбалер во Финска, иако не ја однел својата репрезентација ни во бараж за големо натпреварување?

Што има врска колективот со индивидуата при вакви избори?

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Како тоа Јари Литманен е најдобар фудбалер во Финска, иако не ја однел својата репрезентација ни во бараж за големо натпреварување?

Што има врска колективот со индивидуата при вакви избори?
Гигс има и игри прикажано, и титули и се што треба да е најдобар!

Ако ми споредуваш Финска со Англиска лига во заблуда си, и Гигс нема со Велс ништо направено ама е затоа легенда!

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Гигс има и игри прикажано, и титули и се што треба да е најдобар!

Ако ми споредуваш Финска со Англиска лига во заблуда си, и Гигс нема со Велс ништо направено ама е затоа легенда!
Шојма врска финската лига со муабетов?
Јас пробав да фатам некоја поента дека НЕ секогаш е присутен успехот на колективот со значењето на играчот. Односно, еден тим може да го има најдобриот играч на сите времиња во негови редови, ама можат да изостанат титули.

Ако некој рече Гигс дека е најдобар, јас сигурно нема да ја мавам главата од ѕид и да речам „абе шо ти е море, будала си“. Ќе речам - да, веројатно е најдобар.
Оти ќе ми текне на игрите што ги прикажал Гигс.
А не на титулите кои ги освоил неговиот тим.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Шојма врска финската лига со муабетов?
Јас пробав да фатам некоја поента дека НЕ секогаш е присутен успехот на колективот со значењето на играчот. Односно, еден тим може да го има најдобриот играч на сите времиња во негови редови, ама можат да изостанат титули.

Ако некој рече Гигс дека е најдобар, јас сигурно нема да ја мавам главата од ѕид и да речам „абе шо ти е море, будала си“. Ќе речам - да, веројатно е најдобар.
Оти ќе ми текне на игрите што ги прикажал Гигс.
А не на титулите кои ги освоил неговиот тим.
Тоа де, и јас сум на твоето!
И јас не велам дека Стиви е слаб, далеку од тоа!
Но веќе кога има некој што играл екстра 20 години и освоил се што можело да се освои, а да не е гласан најмногу, гласањето е субјективно, а не објективно! Нема навивач на Ливерпул или Шити или Челзи да гласа за Гигс знаеме зошто! Затоа со вакви гласања, каде публиката има главна улога не се палам многу, исто како Евровизија, секогаш победува некоја тапа песна!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Друго нешто освен тоа знаеш или?
Ами овластен сум до овде да ти кажам,другото не можам...
Сето овде се базирате според шпекулации и слично, овде глумите кој сте што сте ФА не биле точни немале докази вие овде имате (ФОРУМЏИИ) читај ФОРУМЏИИИ!
Ако немало докази немало да го казнат.Па кој сте вие вас да ви покажат бе докази? Кој сте вие па да ви даваат отчет?
Bull shit -.-

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Поштовам одлуката за Суарез, браво за федерацијата. Нашиве треба да научат, дека и за збор можи да пропушти сезона, а кај нас тепат интернационални судии, кои за два дена ќе судат на Ноу Камп, али то е.

Браво за ФА, и се чека казната на Тери.:cuc:

S

Stivie G

Гостин
Ами овластен сум до овде да ти кажам,другото не можам...
Сето овде се базирате според шпекулации и слично, овде глумите кој сте што сте ФА не биле точни немале докази вие овде имате (ФОРУМЏИИ) читај ФОРУМЏИИИ!
Ако немало докази немало да го казнат.Па кој сте вие вас да ви покажат бе докази? Кој сте вие па да ви даваат отчет?
Bull shit -.-
Ти бе многу паметен си бил, од сега што ме интерсира веднаш тебе ќе те прашувам. Некој нов изум на денешница си

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ти бе многу паметен си бил, од сега што ме интерсира веднаш тебе ќе те прашувам. Некој нов изум на денешница си
Забегуваш од мојте неколку прашања или немаш одговор па ми зборуваш овде маалски муабетчина?

S

Stivie G

Гостин
Забегуваш од мојте неколку прашања или немаш одговор па ми зборуваш овде маалски муабетчина?
На кои твои прашања? Ако мислиш на тоа кој сме биле ние да ни даваат отчет ќе ти одговорам
не бараме никаков отчет тука кажуваме дека без никакви докази е обвинет и ако има доказ нека го откријат што има толку да кријат, нека дознае цела јавност за што е обвинет а не вака

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
На кои твои прашања? Ако мислиш на тоа кој сме биле ние да ни даваат отчет ќе ти одговорам
не бараме никаков отчет тука кажуваме дека без никакви докази е обвинет и ако има доказ нека го откријат што има толку да кријат, нека дознае цела јавност за што е обвинет а не вака
Ете не ги вадат и сеа?
Аш бубата ги изгореле..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom