Barclays Premier League Season 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Комјунити Шилд играат победникот од ФА и од Премиер лига,така?
Што се случува кога исти тим ќе победи и во ФА и во Премиер,со кого игра во комјунити(чарти) шилд ?

Комјунити Шилд играат победникот од ФА и од Премиер лига,така?
Што се случува кога исти тим ќе победи и во ФА и во Премиер,со кого игра во комјунити(чарти) шилд ?
Во тој случај мислам дека играат шампионот во Премиер и финалистот од ФА Купот.

^ Не се ист тип на играчи. Вашиот можи и комотно напаѓач да игра а претпоставувам и има играно. А нашиов си е класично англиско крило

Те сфаќам што сакаш да кажеш, ама така Даунинг не би можел да се споредува ниту со Волкот, Јанг, Мата, Нани. И со кој да се споредува тогаш? Со Милнер? :D Споредуваме позиција со позиција затоа го ставив Жервињо. Тоа што Жервињо може да игра шпиц иако никогаш не играл таму за Арсенал од кога дојде е друга работа.

Те сфаќам што сакаш да кажеш, ама така Даунинг не би можел да се споредува ниту со Волкот, Јанг, Мата, Нани. И со кој да се споредува тогаш? Со Милнер? :D Споредуваме позиција со позиција затоа го ставив Жервињо. Тоа што Жервињо може да игра шпиц иако никогаш не играл таму за Арсенал од кога дојде е друга работа.
Со Волкот,Јанг,Ленон,Џонсон,Милнер и остали англичани можи некако. Ипак се англичани. Ама Мата,Нани,Џервињо се скроз различен тип на крила. И доволно со оваа дискусија не ја гледам смислата. Мани и ти едно пивце

^ За мене бурек со макарони и сокче од тиква може? :icon_mrgr:
Ортак подобро од ова не можев да најдам. Наздравје нека ми ти е.
П.С да си ибиш векот и мене ми се пријаде сега :mad:

a547154c1cbb78687adeaf400a0e0e09_view_l.jpg
polezen_sok_tykvy_2.jpg

Дали сакате фанови на Челси и на Ливерпул од Скопјево да се собереме нареден викенд и да го гледаме дербито? Знам има кафуле едно на ул Македонија каде се собираат скаузери на поголеми мечеви и гледаат заедно. Можеме да се собереме повеќе луѓе од кајганава и да им се приклучиме (фанови на Челси и Ливерпул заедно). Размислете за ова, ќе биде забавно. Многу подобро одколку сами дома да го гледате дербито.

Фудбалерите на Њукасл денеска го одржаа првиот тренинг на Спортс Директ Арена. Тимот кој има одличен старт на сезоната денеска официјално потврди дека ги продаде правата од името Сејмт Џејмс Парк старо 120 години, а новиот спонзор на стадионот со Њукасл ќе потпишат договор вреден 10 милиони фунти.

302065_239141282814302_134133899981708_651122_620254161_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom