Во тој случај мислам дека играат шампионот во Премиер и финалистот од ФА Купот.Комјунити Шилд играат победникот од ФА и од Премиер лига,така?
Што се случува кога исти тим ќе победи и во ФА и во Премиер,со кого игра во комјунити(чарти) шилд ?
Те сфаќам што сакаш да кажеш, ама така Даунинг не би можел да се споредува ниту со Волкот, Јанг, Мата, Нани. И со кој да се споредува тогаш? Со Милнер?^ Не се ист тип на играчи. Вашиот можи и комотно напаѓач да игра а претпоставувам и има играно. А нашиов си е класично англиско крило
Со Волкот,Јанг,Ленон,Џонсон,Милнер и остали англичани можи некако. Ипак се англичани. Ама Мата,Нани,Џервињо се скроз различен тип на крила. И доволно со оваа дискусија не ја гледам смислата. Мани и ти едно пивцеТе сфаќам што сакаш да кажеш, ама така Даунинг не би можел да се споредува ниту со Волкот, Јанг, Мата, Нани. И со кој да се споредува тогаш? Со Милнер?Споредуваме позиција со позиција затоа го ставив Жервињо. Тоа што Жервињо може да игра шпиц иако никогаш не играл таму за Арсенал од кога дојде е друга работа.
Ортак подобро од ова не можев да најдам. Наздравје нека ми ти е.^ За мене бурек со макарони и сокче од тиква може?![]()
Може, ама само едно^ Можи едно пивце?
![]()
Пеее човек вчера баш и јас јадев таквоОртак подобро од ова не можев да најдам. Наздравје нека ми ти е.
П.С да си ибиш векот и мене ми се пријаде сега
![]()