Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Комјунити Шилд играат победникот од ФА и од Премиер лига,така?
Што се случува кога исти тим ќе победи и во ФА и во Премиер,со кого игра во комјунити(чарти) шилд ?

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.733
Поени од реакции
22.895
Комјунити Шилд играат победникот од ФА и од Премиер лига,така?
Што се случува кога исти тим ќе победи и во ФА и во Премиер,со кого игра во комјунити(чарти) шилд ?
Во тој случај мислам дека играат шампионот во Премиер и финалистот од ФА Купот.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
^ Не се ист тип на играчи. Вашиот можи и комотно напаѓач да игра а претпоставувам и има играно. А нашиов си е класично англиско крило
Те сфаќам што сакаш да кажеш, ама така Даунинг не би можел да се споредува ниту со Волкот, Јанг, Мата, Нани. И со кој да се споредува тогаш? Со Милнер? :D Споредуваме позиција со позиција затоа го ставив Жервињо. Тоа што Жервињо може да игра шпиц иако никогаш не играл таму за Арсенал од кога дојде е друга работа.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.809
Поени од реакции
12.195
Те сфаќам што сакаш да кажеш, ама така Даунинг не би можел да се споредува ниту со Волкот, Јанг, Мата, Нани. И со кој да се споредува тогаш? Со Милнер? :D Споредуваме позиција со позиција затоа го ставив Жервињо. Тоа што Жервињо може да игра шпиц иако никогаш не играл таму за Арсенал од кога дојде е друга работа.
Со Волкот,Јанг,Ленон,Џонсон,Милнер и остали англичани можи некако. Ипак се англичани. Ама Мата,Нани,Џервињо се скроз различен тип на крила. И доволно со оваа дискусија не ја гледам смислата. Мани и ти едно пивце

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.809
Поени од реакции
12.195
^ За мене бурек со макарони и сокче од тиква може? :icon_mrgr:
Ортак подобро од ова не можев да најдам. Наздравје нека ми ти е.
П.С да си ибиш векот и мене ми се пријаде сега :mad:

MunichBastards

Red Scouser
Член од
9 август 2011
Мислења
154
Поени од реакции
78
Дали сакате фанови на Челси и на Ливерпул од Скопјево да се собереме нареден викенд и да го гледаме дербито? Знам има кафуле едно на ул Македонија каде се собираат скаузери на поголеми мечеви и гледаат заедно. Можеме да се собереме повеќе луѓе од кајганава и да им се приклучиме (фанови на Челси и Ливерпул заедно). Размислете за ова, ќе биде забавно. Многу подобро одколку сами дома да го гледате дербито.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Фудбалерите на Њукасл денеска го одржаа првиот тренинг на Спортс Директ Арена. Тимот кој има одличен старт на сезоната денеска официјално потврди дека ги продаде правата од името Сејмт Џејмс Парк старо 120 години, а новиот спонзор на стадионот со Њукасл ќе потпишат договор вреден 10 милиони фунти.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom