Веќе ви стана навика...Штета за фудбалот воопшто со ова што се случува со Ливерпул.
Веќе ви стана навика...Штета за фудбалот воопшто со ова што се случува со Ливерпул.
тууууууууу ... аман бе !!!Изгледа ова ќе биде третиот дрес на Ливерпул следната сезона.
Пред да го видите земете воздух длабоко:
Се штп можам да кажам за дресов е:
Ќе успее... да ги врати онаму кај што припаѓаат - на средината на табелата како просечен тим.АВБ мислам дека ќе успее во Тотенхем,помал е притисокот таму отколку во Челзи.
Добар избор од негова страна
Во топ 4 на ПЛ. Плус нов стадион, плус минимална задолженост.Ова со припаѓањето ми е еден од најјаките муабети на форумов.
Лани освојува Барселона и се наоѓа онаму кај што припаѓа, сега освојува Реал и они се враќаат таму кај припаѓаат. Освои Јувентус и се врати кај што припаѓа, догодина ќе освои Милан и они ќе се вратат таму кај што припаѓаат. На крај испаѓа дека има многу екипи кои припаѓаат на исто место :/
Дај кажи ми ти Арсенал кај припаѓа?
Следната е ваша нели ?Кај и да е титулите ќе стигнат
За тим како Тотенхем успех е да играат во Лига Европа,за разлика пред некоја година што играја ЛШ тоа беше се што можеше да се изваде од нив (ЖИВОТНА ФОРМА)Ќе успее... да ги врати онаму кај што припаѓаат - на средината на табелата како просечен тим.
Хаха не бе брат, тој слоган беше ваш 20 years and still counting...Следната е ваша нели ?
Јас па помислих дека вие сте ни ги украделе.Хаха не бе брат, тој слоган беше ваш 20 years and still counting...
Тие имаат „кај да е, ќе дојде време да викаме next season is ours“.Јас па помислих дека вие сте ни ги украделе.
Не знам дали пратиш фудбал пред 2002 година, или пак, си ретардиран, ама скоро и да не постоеше фан на Ливерпул кој во времето на Еванс или Улие, се до првиот настап на црвените во ЛШ, кој сметаше дека Ливерпул е способен за титула во тие „20 години“ што ги напомена. Едноставно, фановите осетија дека Ливерпул може нешто повеќе во времето кога почнаа да доаѓаат фаци ко Кјуел и Сисе.А 20 години да велиш оваа е наша? И да те ремети цел форум е најмалку трагично...