Извини, која година по ред ова го викате?Хахаахахаххахаха знам дека си тажен, ама за малце ви побегна. Следната година поише среќа ( иако Ливерпул зима 100% )
Извини, која година по ред ова го викате?Хахаахахаххахаха знам дека си тажен, ама за малце ви побегна. Следната година поише среќа ( иако Ливерпул зима 100% )
Знам знам, и ја иам искусено нешто слично на ова али среќа у несреќа беше што бев класика копиљ со мал милион други приоритети али пак, језиво е ...Абе еднаш ќе ја добиеш така, еднаш ќе ја изгубиш не може увек у твоја корист.
Тиња си . Никој не симпатишам од енглезите . може онака малце Ливерпул ради тебеЕпа нема кеш, ке славиме во Скопје. Многу радост ми се собра денес незнам што попрво да праам. Малце си ги симпатишаш Јунајтед немој да лажеш!!!
Ќути си работи си И ние и вие следната година се фокусираме на ПЛ. Вака исто до последно коло ќе биде само што ќе ни ја пуштите вие пошо ние ви ја дадовме коа се боревте со Јунајтед. Се е испланирано уште од сега ми јавија од кладилнициве што ја местеа Сити.Извини, која година по ред ова го викате?
не слушнав што рече, само го фатив крајот кога рече дека ќе славел со фановите на ситиNASRI IM GO MAVNA OD CHELO NA FANOVITE NA ARSENAL SO IZJAVAVA
Нешто во стил дека никогаш немал овакво нешто искусено, губеле 2-1 успеале да дадат два гола и да ја земат титулата.не слушнав што рече, само го фатив крајот кога рече дека ќе славел со фановите на сити