Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
овој шо го иам на аватар заеба работа :)
секоја битна утакмица ја игра како "пичкица".. со eден напаѓач и сто души во средина, арно барем еден од тие 100 души да знаеше да организира една акција... читав по интернетов изненадувањето за Сити е вметнувањето на Парк во стартниот состав.. ма немој да ме јебеш... Парк, изненадување.. прочитана книга е Ферги на вакви битни утакмици...
најмногу ми е криво шо Манчини неспособниот ќе му ја земе титулата од раце... МАНЧИНИ ЕЈЈЈЈЈ РОБЕРТО МАНЧИНИ...
со два порази од главниот конкурент и гол разлика 7-1 во меѓусебните дуели, со ниту еден упатен удар и ниту една акција во решавачкиот наптревар... епа чорба Манчестер, епа нема епа титула епа не заслужуваш ич титула...
Ај да му се невиди и вие Манчини го напрајвте како дрво најголемо. Чоекот ако ништо поќе барем има 10ина титули, а и како играч, Бил докажан. Раниери шо да речи, ако е за така ? Солиден е Манчини, ама само солиден.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Како игра Јаја Туре, браво за човекот.Се беше добро до корнерот, во судиското продолжение цела тактика падна во вода, цела .. Да издржеа уште минута, се ќе беше друго сеа, но тоа е, нема враќање. :)

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Како игра Јаја Туре, браво за човекот.Се беше добро до корнерот, во судиското продолжение цела тактика падна во вода, цела .. Да издржеа уште минута, се ќе беше друго сеа, но тоа е, нема враќање. :)
Да ти кажам право и арно што го дадоја голот во 46та минута. Зошто како што знаат да напнат можеа и 3 да ни закачат ако беше 0-0 на полувреме.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Требаше да ја пуштиш потерницата по Руни уште пред 6 месеца, дечкото е изгубен тоталка. Ама дава голови и за некои тоа е доволно, не смее лош збор да се каже. (n) Цело време само други играат за него, па кога нема некогаш да смири топка го криви тој што му подал. Нема смисла..

Не смееше сето ова вака да заврши. Иако Смолинг не го блокираше подобро Компани, голот падна по 2 корнери по ред по кои Евра блокираше катастрофално. Кој тргна го помина, па и Клиши кога видов дека прави спринт :facepalm: Заслужено си изгубивме, не знам зошто тука некои фанови на Манчестер се бунат, како што вие фаќате сеир кога ќе изгуби друга екипа, нека ви фаќаат и на вас, pls grow up.
Мора следната година да донесеме лев бек подитно затоа што годинава само од таа лева страна ни дува ако ја исклучиме средината. Немаме никаква креативност, можеби можеше да се донесе некој зимата но веројатно никој не знаеше дека Клеверли и Андерсон ќе ја пропуштат полусезоната.

Одлично одиграно од страна на Сити, си победија поштено, е сега ако се до толку таленти ко ние што бевме и прокоцкавме 8 бода па да си прокоцкаат и тие 90% освоена титула, двата тима да се фрлат во некоја река, најискрено :D
Јас ја гласам Фрос за навијач на форумот. иако е од мојот најомразен тим сепак кај коректна па и добро анализаторско око.

Мое мислење за мечот....Ферги мора чистка да прави во тимот.
Само за споредба некогаш Манчестер беше составен од среден ред Гигс Бекам Сколс и Кин а сега играа Парк, Нани( којшто пази претендирал да биде најдобар) и повторно Сколс и Гигс. незнам што си мисли ферги дека ке ги игра до 100 години.
Евра незнам како не си ги потроши кредитите до сега. Керик да држи средина....керик е ок. И никако да разберам како тоа Велбек има предност пред Бербатов и Чичарито. Тоа ми е најголемата енигма. Изглеа и старчево полуде но дефинитивно Манчестер веќе не е доминантен.
Победуваа на стара слава оваа сезона, ама прочитани се. Наредна сезона fear factorot ќе го нема кај другите екипи и веќе ќе следат проблеми. Како ида е успешна транзициона сезона е ама дефинитивно некои слабости се познаваат. па и доста им е, таква генерација со Невил, Бекам, Гигс и Сколс не се повторува.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Јас ја гласам Фрос за навијач на форумот. иако е од мојот најомразен тим сепак кај коректна па и добро анализаторско око.

Мое мислење за мечот....Ферги мора чистка да прави во тимот.
Само за споредба некогаш Манчестер беше составен од среден ред Гигс Бекам Сколс и Кин а сега играа Парк, Нани( којшто пази претендирал да биде најдобар) и повторно Сколс и Гигс. незнам што си мисли ферги дека ке ги игра до 100 години.
Евра незнам како не си ги потроши кредитите до сега. Керик да држи средина....керик е ок. И никако да разберам како тоа Велбек има предност пред Бербатов и Чичарито. Тоа ми е најголемата енигма. Изглеа и старчево полуде но дефинитивно Манчестер веќе не е доминантен.
Победуваа на стара слава оваа сезона, ама прочитани се. Наредна сезона fear factorot ќе го нема кај другите екипи и веќе ќе следат проблеми. Како ида е успешна транзициона сезона е ама дефинитивно некои слабости се познаваат. па и доста им е, таква генерација со Невил, Бекам, Гигс и Сколс не се повторува.
Како 2005 да ја гледам all over again. Се надевам дека летово ќе се донесат квалитетни играчи (не барам имиња имам пишано сто пати) кои ќе внесат свежина во тимот, јасно му е и на стариот тоа затоа уште од сега гриза за Хазард и Кагава, Креативност ни фали у пм. Али па и да дадевме толку пари за Снајдер летоска не сакав, подобро што не дадовме. Ќе видиме летово ќе се издефинира се :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Е и да, стално ги критикуваме судиите, ама денес Андре Маринер, секоја чест. Без грешка го судеше мечот во сите 90 минути ! Браво !

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Како 2005 да ја гледам all over again. Се надевам дека летово ќе се донесат квалитетни играчи (не барам имиња имам пишано сто пати) кои ќе внесат свежина во тимот, јасно му е и на стариот тоа затоа уште од сега гриза за Хазард и Кагава, Креативност ни фали у пм. Али па и да дадевме толку пари за Снајдер летоска не сакав, подобро што не дадовме. Ќе видиме летово ќе се издефинира се :)
Може и мене ке ми беше 2005 да ба ливерпул во ЛШ:pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Може и мене ке ми беше 2005 да ба ливерпул во ЛШ:pos:
Ејјј а колку среќен ден беше тоа за мене, влегов во репрезентација, уште ја памтам датата :D Не моравте да ми расипете ама ај, опростено :pos:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ја го хејтам Јунајтед мада Манчини ми е намбр уан со тактиката да се брани од 50 мин ....и баш ќе ми беше мило да примеа онаков ЈУНАЈТЕД гол у 95 ....

Циган жабарски.

пс: И со право е критикуван Манчини - да не освоиш ништо на толку потрошени пари (негде прочитав цифри меѓу 500м-1милијарда ?) и згора на тоа уште да јадеш гомна како ти фалеле играчи е одвратно.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Срамота ова што прокоцка Јунајтед толкава предност.Вечерва и со нерешено можеше титулата да биде во нивни раце али сеа се е поинаку.Ова да му се десеше на Челзи ќе пукнев од мака.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Damn...излеа ќе бидам единствен што ќе каже дека САФ не е виновен. Според мене одлично поставена тактика. Тоа што една грешка на Смолинг (или општо одбраната) значеше пораз не го прави Фергусон виновен. Сити беа доста добро затворени и покрај тоа што наликуваше дека они го диктираат мечот. Да беше стварно така, ќе дадеа многу повеќе голови. Не беа способни да реализираат од прилично чисти позиции.

У секој случај, заслужена победа на Сити...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom