- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.365
- Поени од реакции
- 26.413
Добро јас кога споредувам со Митко не мислам дека е лош играч. Го поштувам Митко, иако едно време несакав да го видам во тим.^ Хах, Митко сличен со Џеко ? хах, не ме заебававај ..

Добро јас кога споредувам со Митко не мислам дека е лош играч. Го поштувам Митко, иако едно време несакав да го видам во тим.^ Хах, Митко сличен со Џеко ? хах, не ме заебававај ..
А ти можеш лекција да му држиш на anoying orange за замарање.Блу тебе Џену може лекција да ти држи за согледување на игра на играчи
така гледам се чудиш како го „осудила"
Прво место за најмалку примени голови (за минатата сезона) е Челзи,па Сити..Да бе стручњаци, во право сте. Најслаба одбрана имаат Сити, а минатата година имаа примено најмалку голови во лига и Компани беше можеби најдобар одбранбен во цело првенство. Никого не продадоа во одбрана само си земаа уште еден лев бек за на клупа. Ај кога игра Клиши прва постава да викате дека имаат слаба одбрана да ве сфатам, вака никако не ве сфаќам.![]()
Кај реков дека е сличен со Митко? И убаво ти кажаа, не значи дека ако е сличен со Митко дека е лош играч. Само трол и википедија статистичар може да го каже тоа.^ Хах, Митко сличен со Џеко ? хах, не ме заебававај .. И ти па Џену од еден кикс на меч ли го осудуваш човекот ..
Многу го поштувам ..
Не рипај. Имале исто примени голови, двете екипи по 33. Или толку многу те повреди што не го спомнав Челзи, а го спомнав Сити? Правевме муабет за Сити, не мора Челзи сегде да се спомнува.Прво место за најмалку примени голови (за минатата сезона) е Челзи,па Сити..
Seriously?!?!Добро јас кога споредувам со Митко не мислам дека е лош играч. Го поштувам Митко, иако едно време несакав да го видам во тим.Инаку Џеко има подобар шут и многу подобро игра со глава. Техниката им е слична. Мислам дека Џеко може да тера 20+ сезонава.
Мене Џеко ми остава впечаток на играч со добра техника. Барем во тие 10-тина натпревари што го имам гледано. Можеби грешам, ќе видиме, досега не ги пратев комшивките редовно.Seriously?!?!
Ричардс, Компани, Лескот, Коларов.. па и немаат баш слаба одрана. Не само на хартија. За мене примените 2 гола од Болтон се повеќе одраз на премногу опуштање и премногу офанзивна игра на средниот ред, инаку според мене, одбраната им е и повеќе од солидна. Останува да видиме..Имаат слаба одбрана Сити. Ќе видите против подобрите тимови.
Мене ниеден од овие не ми е репер за цврстина во одбрана.И не би смееле да се опуштаат.Ама да,останува да видиме.Ричардс, Компани, Лескот, Коларов.. па и немаат баш слаба одрана. Не само на хартија. За мене примените 2 гола од Болтон се повеќе одраз на премногу опуштање и премногу офанзивна игра на средниот ред, инаку според мене, одбраната им е и повеќе од солидна. Останува да видиме..
И Коло Туре се враќа од септември во тимот,почнал да тренира,плус по потреба и брат му на Туре може да игра CB.. Значи не е до одбраната,убаво вика Аwake премногу се опуштаат после водство од 2 гола (првиот гол го примија при резултат 2-0,а вториот при 3-1)..Ричардс, Компани, Лескот, Коларов.. па и немаат баш слаба одрана. Не само на хартија. За мене примените 2 гола од Болтон се повеќе одраз на премногу опуштање и премногу офанзивна игра на средниот ред, инаку според мене, одбраната им е и повеќе од солидна. Останува да видиме..
Коло Туре не беше нешто казнет една година за дроги моги?И Коло Туре се враќа од септември во тимот,почнал да тренира,плус по потреба и брат му на Туре може да игра CB.. Значи не е до одбраната,убаво вика Аwake премногу се опуштаат после водство од 2 гола (првиот гол го примија при резултат 2-0,а вториот при 3-1)..