Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 март 2010
Мислења
15.292
Поени од реакции
26.178
^ Хах, Митко сличен со Џеко ? хах, не ме заебававај ..
Добро јас кога споредувам со Митко не мислам дека е лош играч. Го поштувам Митко, иако едно време несакав да го видам во тим.:D Инаку Џеко има подобар шут и многу подобро игра со глава. Техниката им е слична. Мислам дека Џеко може да тера 20+ сезонава.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Блу тебе Џену може лекција да ти држи за согледување на игра на играчи :)
така гледам се чудиш како го „осудила"

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Блу тебе Џену може лекција да ти држи за согледување на игра на играчи :)
така гледам се чудиш како го „осудила"
А ти можеш лекција да му држиш на anoying orange за замарање.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Да бе стручњаци, во право сте. Најслаба одбрана имаат Сити, а минатата година имаа примено најмалку голови во лига и Компани беше можеби најдобар одбранбен во цело првенство. Никого не продадоа во одбрана само си земаа уште еден лев бек за на клупа. Ај кога игра Клиши прва постава да викате дека имаат слаба одбрана да ве сфатам, вака никако не ве сфаќам. :D
Прво место за најмалку примени голови (за минатата сезона) е Челзи,па Сити..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
^ Хах, Митко сличен со Џеко ? хах, не ме заебававај .. И ти па Џену од еден кикс на меч ли го осудуваш човекот .. :D

Многу го поштувам ..
Кај реков дека е сличен со Митко? И убаво ти кажаа, не значи дека ако е сличен со Митко дека е лош играч. Само трол и википедија статистичар може да го каже тоа.

И воопшто не е сличен со Бербатов. Бербатов како што ја контролира топката, Џеко сеа за сеа може само да сонува за тоа. Ама па Џеко има извонредна игра со глава па тука тој води :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Прво место за најмалку примени голови (за минатата сезона) е Челзи,па Сити..
Не рипај. Имале исто примени голови, двете екипи по 33. Или толку многу те повреди што не го спомнав Челзи, а го спомнав Сити? Правевме муабет за Сити, не мора Челзи сегде да се спомнува. ;)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Добро јас кога споредувам со Митко не мислам дека е лош играч. Го поштувам Митко, иако едно време несакав да го видам во тим.:D Инаку Џеко има подобар шут и многу подобро игра со глава. Техниката им е слична. Мислам дека Џеко може да тера 20+ сезонава.
Seriously?!?!

UnitedFan

Red Devil
Член од
15 август 2011
Мислења
140
Поени од реакции
44
Имаат слаба одбрана Сити.Ќе видите против подобрите тимови.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.292
Поени од реакции
26.178
Мене Џеко ми остава впечаток на играч со добра техника. Барем во тие 10-тина натпревари што го имам гледано. Можеби грешам, ќе видиме, досега не ги пратев комшивките редовно.:)

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Имаат слаба одбрана Сити. Ќе видите против подобрите тимови.
Ричардс, Компани, Лескот, Коларов.. па и немаат баш слаба одрана. Не само на хартија. За мене примените 2 гола од Болтон се повеќе одраз на премногу опуштање и премногу офанзивна игра на средниот ред, инаку според мене, одбраната им е и повеќе од солидна. Останува да видиме..

UnitedFan

Red Devil
Член од
15 август 2011
Мислења
140
Поени од реакции
44
Ричардс, Компани, Лескот, Коларов.. па и немаат баш слаба одрана. Не само на хартија. За мене примените 2 гола од Болтон се повеќе одраз на премногу опуштање и премногу офанзивна игра на средниот ред, инаку според мене, одбраната им е и повеќе од солидна. Останува да видиме..
Мене ниеден од овие не ми е репер за цврстина во одбрана.И не би смееле да се опуштаат.Ама да,останува да видиме.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Савич го заборави исто така е добар дефанзивец

Член од
8 август 2011
Мислења
91
Поени од реакции
67
Ne e vazno kolku golovi ke primis se dodeka davas eden poveke...ona sto go imaat Man Utd i Chelsea a sto go nemaat drugite timovi e sto znaat da dadat gol koga ne igraat nisto, da se vratat od 2 gola negativa i da pobedat...Arsenal nikogas go nemal toa, Liverpool isto, City pokazuva takva igra no ne vo sekoja prilika i se dodeka e takva situacijata United i Chelsea ke se menuvaat so titulata a drugite ke gledaat

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
И Коло Туре се враќа од септември во тимот,почнал да тренира,плус по потреба и брат му на Туре може да игра CB.. Значи не е до одбраната,убаво вика Аwake премногу се опуштаат после водство од 2 гола (првиот гол го примија при резултат 2-0,а вториот при 3-1)..

G

_Ghost_

Гостин
И Коло Туре се враќа од септември во тимот,почнал да тренира,плус по потреба и брат му на Туре може да игра CB.. Значи не е до одбраната,убаво вика Аwake премногу се опуштаат после водство од 2 гола (првиот гол го примија при резултат 2-0,а вториот при 3-1)..
Коло Туре не беше нешто казнет една година за дроги моги?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom