граѓани се они, не планинциМислам дека пред 40 год. така нешто го освоиле ФА купот со тие дресови и поради тоа. Мене на Шкендија ме потсеќаат
да, исто колку што и смолинг е најдобар играч во јунајтедИсто.И покрај "ѕвездите" на Сити,ја мислам дека он им е најдобар играч.Греота што мора да грее клупа скоро секоја утакмица.
Страв им е после несреќите Се имаат скоро забрането, ни пиротехника ни ништо.OLD SCHOOL Стадиони во Англија..Било ептен јако на дерби утакмица на стадион по 100 000 луѓе ,ненормална атмосфера
Сега тапа е ова со седењево,треба пак да направат на секој стадион по една трибина за стоење,како со на Дортмунд стадионот што е..
FOOTBALL GROUNDS AS THEY WERE: ANFIELD, OLD TRAFFORD, STAMFORD BRIDGE, WHITE HART LANE AND MORE
па англиски фудбал се виа тоа уствариВисока екипа се Болтон, не знам дали приметивте ама ретко ја спуштаа топката на земја, само со глава и со нога на глава (ме сфативте ваљда) си подаваа на моменти.
Да да ама минатиот меч против КПР не го играа баш така ама друго е КПР, новајлии, се што пробаа им успеапа англиски фудбал се виа тоа уствари
Два пати шутнаа и два пати дадоа гол.. некако не е добра референца за слаба одбрана. Можеби за прецизни удари и среќа, и можеби за слаб голман, ама за одбрана не. Е сега, кога ќе видиме дека на голот е Харт, тогаш сигурно ударите биле повеќе од добри. Затоа влегле.Прееска ја гледав Болтон-Манчестер Сити и ми се дека овие Сити ја имаат најслабата одбрана во свет.Болтон 2 пати им шутна на гол 2 гола им даде.
Имаат инзвонреден напад и добра средина али одбраната им е .... сепак никој не им е крив што имаат 50 класа напаѓачи и уште купуваат а не мислат на одбраната ...
Мене па Џеко ми е ѕвер невиден...Не дека негирам и велам дека нападот на Сити е крш, мада од сите оние онаму Џеко е многу спор, преспор, се мисли многу. Ако сеа даде гол уште од лани го имам ова мислење за него ама ќе видиме.
Ќе дојде некој појак тим ќе видиш за што зборам.Два пати шутнаа и два пати дадоа гол.. некако не е добра референца за слаба одбрана. Можеби за прецизни удари и среќа, и можеби за слаб голман, ама за одбрана не. Е сега, кога ќе видиме дека на голот е Харт, тогаш сигурно ударите биле повеќе од добри. Затоа влегле.
А плус, кога ќе пресметаме од твојот пост дека „само два пати шутнал Болтон“, тогаш дефинитивно одбранате не е слаба.
Мене статика ми е, тромав, како да има 100 кила. Освен голот на Шилдот се губеше цел меч, последниот напад нивни кога Силва изведе и ја нафрли кај него топката, се изврте ко вртелешка, не знаеше кај се наоѓа и Руни ја шутна и тн после. И прошлата сезона некако ваков впечаток ми оставаше. Ама пак ќе кажам ќе видиме, се менуваат и тактики и фудбалери и противници.Мене па Џеко ми е ѕвер невиден...
Можеби, не велам не. Ќе ги видиме понатаму. Ама ко шо гледам до сега, компактен тим се, ај ти...Ќе дојде некој појак тим ќе видиш за што зборам.
Два пати се реши Болтон да нападне и два пати му влага во 16 на тимот кој што фрла ненормално многу пари за трансфери.
Можда и не се изразив добро јас ама реков ќе дојде некој појак тим и видиш како ќе прават мајмуни од одбраната на Сити.
Статичен е, ама има добар прием и одличен шут. Плус тоа е еден од ретките напаѓачи што може да издржи одбрамбен фудбалер на грб. За жал не ги ценат веќе толку играчите од таков тип. Во право си дека брзината е сега на цена. Ама и ние си имаме еден таков. Диме е многу сличен на Џеко само малку побавен.Мене статика ми е, тромав, како да има 100 кила. Освен голот на Шилдот се губеше цел меч, последниот напад нивни кога Силва изведе и ја нафрли кај него топката, се изврте ко вртелешка, не знаеше кај се наоѓа и Руни ја шутна и тн после. И прошлата сезона некако ваков впечаток ми оставаше. Ама пак ќе кажам ќе видиме, се менуваат и тактики и фудбалери и противници.