- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.526
- Поени од реакции
- 26.958
Добро јас кога споредувам со Митко не мислам дека е лош играч. Го поштувам Митко, иако едно време несакав да го видам во тим.^ Хах, Митко сличен со Џеко ? хах, не ме заебававај ..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро јас кога споредувам со Митко не мислам дека е лош играч. Го поштувам Митко, иако едно време несакав да го видам во тим.^ Хах, Митко сличен со Џеко ? хах, не ме заебававај ..
Блу тебе Џену може лекција да ти држи за согледување на игра на играчи
така гледам се чудиш како го „осудила"
Да бе стручњаци, во право сте. Најслаба одбрана имаат Сити, а минатата година имаа примено најмалку голови во лига и Компани беше можеби најдобар одбранбен во цело првенство. Никого не продадоа во одбрана само си земаа уште еден лев бек за на клупа. Ај кога игра Клиши прва постава да викате дека имаат слаба одбрана да ве сфатам, вака никако не ве сфаќам.![]()
^ Хах, Митко сличен со Џеко ? хах, не ме заебававај .. И ти па Џену од еден кикс на меч ли го осудуваш човекот ..
Многу го поштувам ..
Прво место за најмалку примени голови (за минатата сезона) е Челзи,па Сити..
Seriously?!?!Добро јас кога споредувам со Митко не мислам дека е лош играч. Го поштувам Митко, иако едно време несакав да го видам во тим.Инаку Џеко има подобар шут и многу подобро игра со глава. Техниката им е слична. Мислам дека Џеко може да тера 20+ сезонава.
Мене Џеко ми остава впечаток на играч со добра техника. Барем во тие 10-тина натпревари што го имам гледано. Можеби грешам, ќе видиме, досега не ги пратев комшивките редовно.Seriously?!?!
Имаат слаба одбрана Сити. Ќе видите против подобрите тимови.
Мене ниеден од овие не ми е репер за цврстина во одбрана.И не би смееле да се опуштаат.Ама да,останува да видиме.Ричардс, Компани, Лескот, Коларов.. па и немаат баш слаба одрана. Не само на хартија. За мене примените 2 гола од Болтон се повеќе одраз на премногу опуштање и премногу офанзивна игра на средниот ред, инаку според мене, одбраната им е и повеќе од солидна. Останува да видиме..
Ричардс, Компани, Лескот, Коларов.. па и немаат баш слаба одрана. Не само на хартија. За мене примените 2 гола од Болтон се повеќе одраз на премногу опуштање и премногу офанзивна игра на средниот ред, инаку според мене, одбраната им е и повеќе од солидна. Останува да видиме..
И Коло Туре се враќа од септември во тимот,почнал да тренира,плус по потреба и брат му на Туре може да игра CB.. Значи не е до одбраната,убаво вика Аwake премногу се опуштаат после водство од 2 гола (првиот гол го примија при резултат 2-0,а вториот при 3-1)..