- Член од
- 8 јуни 2007
- Мислења
- 6.102
- Поени од реакции
- 12.199
Key word - беше!Глеај си го Ливерпул ..кога беше кај вас најдобар беше нели? ..
и ај доста више..
Key word - беше!Глеај си го Ливерпул ..кога беше кај вас најдобар беше нели? ..
и ај доста више..
Такви работи најчесто се причинители на пожустрото, затоаДемек и за тоа бан се добива? Многу строги сте станале
--- надополнето: Aug 20, 2011 7:25 PM ---
Да бе ...најдобар беше
мршKey word - беше!
За мене последни минути се од 60та до 90та, и сега?математиката е едноставна. Не треба филозофирање, I agree.
Продолжение од мечот = продолжение. Може да го има, може да го нема. random (it depends ) минути.
Последни минути од мечот. Се знае кое е „црвено време“ во мечот. Штом се појави 8ка на „семафорот“, се знае во која доба влегол мечот.
Што ако продолжението испадне 20 минути? Кој дел од продолжението ќе биде „последни минути“ бе ? А кој дел од мечот ќе биде од „тие последните“?
Не треба филозофирање, I agree again.
Ах бре Ивицата, молитвата на навивачите на Челзи друга е, терај си таму то безбожноста унитедовска и не се замарај со други работи.Абе остај. молитвата пред секој меч на навивалите на Челзи им е, ајде овој меч Торес да постигне гол па ке се врати во топ, ајде Торес сега ке постигне гол, ајде Торес да се врати во форма...
Нема господ а? ..Засега.
За многу луѓе „некои работи за нив се океј“, што за другите не се, ама за нив има посебни установи.За мене последни минути се од 60та до 90та, и сега?
Безвеза работи, последни минути, глупости... Некој ако се прај на будала цел натпревар и не му се игра, цел натпревар ќе му бидат „последни минути“, после секоја ќе го чека крај на дуелот.
За кого како. Мене ми е битно што, за жал, воопшто примија гол, кога и да беше.Битното е дека ВБА денеска примиле гол „во последните минути“, да скратиме.
Цк, овој ќе го биде како човек.Овој црнецов од арсенал што доби црвен да не е фамилија нешто со балотели?
Wannabe Balotelli...Овој црнецов од арсенал што доби црвен да не е фамилија нешто со балотели?