Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Демек и за тоа бан се добива? Многу строги сте станале (n)
--- надополнето: Aug 20, 2011 7:25 PM ---

Да бе ...најдобар беше
Такви работи најчесто се причинители на пожустрото, затоа :)

A

Auditore

Гостин
Торес се враќа во форма, и одлично игра на последниве мечеви е многу борбен, како што кажа фантомХ еден од ретките во плавиот дрес, се надевам дека ова значи дека се враќа во форма, иначе ептен досадна утакмица.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Абе остај. молитвата пред секој меч на навивалите на Челзи им е, ајде овој меч Торес да постигне гол па ке се врати во топ, ајде Торес сега ке постигне гол, ајде Торес да се врати во форма...
Нема господ а? ..Засега.

F

fantomX

Гостин
математиката е едноставна. Не треба филозофирање, I agree.

Продолжение од мечот = продолжение. Може да го има, може да го нема. random (it depends ) минути.
Последни минути од мечот. Се знае кое е „црвено време“ во мечот. Штом се појави 8ка на „семафорот“, се знае во која доба влегол мечот.
Што ако продолжението испадне 20 минути? Кој дел од продолжението ќе биде „последни минути“ бе ? А кој дел од мечот ќе биде од „тие последните“?

Не треба филозофирање, I agree again.
За мене последни минути се од 60та до 90та, и сега?

Безвеза работи, последни минути, глупости... Некој ако се прај на будала цел натпревар и не му се игра, цел натпревар ќе му бидат „последни минути“, после секоја ќе го чека крај на дуелот.
--- надополнето: Aug 20, 2011 7:42 PM ---
Абе остај. молитвата пред секој меч на навивалите на Челзи им е, ајде овој меч Торес да постигне гол па ке се врати во топ, ајде Торес сега ке постигне гол, ајде Торес да се врати во форма...
Нема господ а? ..Засега.
Ах бре Ивицата, молитвата на навивачите на Челзи друга е, терај си таму то безбожноста унитедовска и не се замарај со други работи.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
За мене последни минути се од 60та до 90та, и сега?

Безвеза работи, последни минути, глупости... Некој ако се прај на будала цел натпревар и не му се игра, цел натпревар ќе му бидат „последни минути“, после секоја ќе го чека крај на дуелот.
За многу луѓе „некои работи за нив се океј“, што за другите не се, ама за нив има посебни установи.
работите се такви какви што се. Комплицирани и едноставни и убав микс на истите. А тек во фудбалот, уште поедноставни.
Ај да тераме инает и за мене првите 4 минути да се последни. Ама ко шо реков, и за мене ќе има установи кои ќе ме сфатат и разберат. Башка и рамо за плачење има, ако бев фан на Челси.
И да сумирам, сите овие глупости да ги фрлиме на еден муабет.
Последни минути се последни минути, без разлика кој игра, како игра, со кого игра.
Немој да уфрлуваш во муабет дека „ако игра неко слабо може мечот не 90, да трае 63 минути“.
некои работи се знаат. (90че минути официјални, и последните 10, па и 15 да се, се последните минути од мечот.
Фор фак сејк.

F

fantomX

Гостин
Битното е дека ВБА денеска примиле гол „во последните минути“, да скратиме. :pos:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Мене па ич не ми е жал :):)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Ех бе Арсенал бе вака ако продолжат крајот не им се гледа. Тотална немоќ, нема соодветни замени, Венгер вади се некој крпен, подмладен тим. Нови играчи се црнци, темпераментни, први за тепање, кршење нозе...Па зар не научи дека ПЛ не се освојува ако немаш супер-спремни 2 тима на располагање, а тој одвај еден може да склопи, се друго се непроверени, млади играчи. И за Фабрегас одамна се знаеше дека пека за Барса, место совреме да се ослободи од него, да ги намали тензиите, да ги земи парите и да најде засилувања, замени тој чека до 5 до 12, веќе се одиграа 2 кола, а уште и со Насри не е решен статусот...уфффф да не си во кожата на навивач на Арсенал сега :(

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Овој црнецов од арсенал што доби црвен да не е фамилија нешто со балотели? :ROFLMAO:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom