xochipilli
Војвода
- Член од
- 29 јули 2006
- Мислења
- 426
- Поени од реакции
- 116
И да го гледам и да не го гледам Керол пак не дава голови.Одсекогаш сум тврдел дека 9 од 10 љубители на фудбал се љубители на лајвскорот/телетексот по старо
И да го гледам и да не го гледам Керол пак не дава голови.Одсекогаш сум тврдел дека 9 од 10 љубители на фудбал се љубители на лајвскорот/телетексот по старо
И да гледаш и да не го гледаш, Сонцево пак ќе изгрејт сабајле. Така да, ме заболе што мислите за Керол.И да го гледам и да не го гледам Керол пак не дава голови.
Нема ја што да мислу, он нека си гу мисли.И да гледаш и да не го гледаш, Сонцево пак ќе изгрејт сабајле. Така да, ме заболе што мислите за Керол.
Na radio ja slusav... ebago!Одсекогаш сум тврдел дека 9 од 10 љубители на фудбал се љубители на лајвскорот/телетексот по старо
Има еден познат бисер: Надежта последна умиране знаев дека сити не смеат да не победат против тим што не е од топ6 нагости . одма ја губи титулата според вас. ќе се поколопат сите коцки и идемеее : GGMU , BIL19VE , GLORY BOBBY CHARLTON , UNITED WE STAND и најдоброто HATERS GONNA HATE p.s хари потер со стапчето ќе сврши рабата , маѓесничар е , не е заебанција. ќе ги повреди цели тимови на тотенхем , челзи, арсенал и сити ден пред да гостува таму манчестер и прво место.
Не ги потценувам воопшто, само им се исмевам на идејата со брзи пари до брза титула, нешто што е слабо веројатно изводливо. Но им должев ваков пост на оние кои се курчеа и го отпишаа јунајтед предвреме, очигледно или од инат/комплекс, или па не пратат премиер. Ако се работи за второто тогаш им простувамЧекај, долга е сезоната. Никогаш не потценувај/отпишувај тим што го декласира Манчестер Јунајтед 1-6 среде Трафорд.
Кажано е веќе. Сега ќе плаче, зошто не може да го врати сејвот од пред утакмицава, да ја преигра пакСе манчини ќе каже дека немал доволно играчи и му требаат нови
Па со толку потрошени милиони, не смеат. Мурињо кога потроши во Челзи толку не памтам да играше бледо на гости. (под бледо тука мислам да не дадеш гол на гости и плус 3 меча уназад што се на гости да се мачиш)не знаев дека сити не смеат да не победат против тим што не е од топ6 нагости . одма ја губи титулата според вас. ќе се поколопат сите коцки и идемеее : GGMU , BIL19VE , GLORY BOBBY CHARLTON , UNITED WE STAND и најдоброто HATERS GONNA HATE p.s хари потер со стапчето ќе сврши рабата , маѓесничар е , не е заебанција. ќе ги повреди цели тимови на тотенхем , челзи, арсенал и сити ден пред да гостува таму манчестер и прво место.
Кога ќе научат да не шутираат во голманот - ќе бидиме шампиони!!!Па добро бе дали има помалерозна екипа од Ливерпул..па толку шанси нема никој изнапромашено!
Сити во гости има 5-3-1.Па со толку потрошени милиони, не смеат. Мурињо кога потроши во Челзи толку не памтам да играше бледо на гости. (под бледо тука мислам да не дадеш гол на гости и плус 3 меча уназад што се на гости да се мачиш)