Да ти кажам искрено неам волја сеа да се замарам со тебе, чекам мечот Челзи - Манчестер Јунајтед...Тој ми вика да не го замарам,а тој го испозамара цел форум.Друже,па нели реметџија беше,што се откажуваш сега,немаш волја да ме изреметиш до крај?
Да ти кажам искрено неам волја сеа да се замарам со тебе, чекам мечот Челзи - Манчестер Јунајтед...Тој ми вика да не го замарам,а тој го испозамара цел форум.Друже,па нели реметџија беше,што се откажуваш сега,немаш волја да ме изреметиш до крај?
Тоа се вика once a red, always a redФостер ...
Да бе, Џени лајк ми стисна и сега најсреќен сум на светот, прво научи да читаш што пишува па после коментирајА кој к*р ми кажуваш ти бе мене демек јас сум плукал по Бербатов, ич не ми е гајле што јадат лајна другите , а и Џени ти стегнала лајк демек јас сум плукал -.-
Мило, секогаш сме биле во темава и сега сме и ќе бидимеВо наредниов период очекуваме инвазија на фанови на Јунајтед на темава.Како први,сега имаат што да кажат,а претходно мирно и трпеливо си пишуваа само во нивната тема.
За Кајгана од Љубљана *кој било*
GGMU!
Одсекогаш сум тврдел дека 9 од 10 љубители на фудбал се љубители на лајвскорот/телетексот по староОва керол инвалид без количка
Јас би рекла правеа групни самоубиства и веќе ја дадоа титулата а сега ќе имаш радости од сите страни. Тоа подеднакво иритираВо наредниов период очекуваме инвазија на фанови на Јунајтед на темава.Како први,сега имаат што да кажат,а претходно мирно и трпеливо си пишуваа само во нивната тема.
За Кајгана од Љубљана *кој било*
GGMU!
Чекај, долга е сезоната. Никогаш не потценувај/отпишувај тим што го декласира Манчестер Јунајтед 1-6 среде Трафорд.Сити е дефиниција за секое чудо за една полусезона