Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Значи најантипатичен ми е овој, нај површен, безвеза човек, досаден, оток и што уште не. Седи си мдро ај кога не си асален

В

Вори

Гостин
Па не мора овде за да ви ги читаат глупите желби што ги имате. :icon_lol: :pos:
На 31 јануари ќе видеме што ќе земете со милиончињата :свиркам:
А кој ти кажал излажал те :P Толку од мене уживај сега :вонзем:
Ајдееее :pos:
Челси се насочи к'м Милош Красич
Абрамович со 25 милиони за Волкот
Господ напомош.Некако сакам бан да добијам поради вакви како тебе.Еве нубу еден нубосан,од пред 2 саати изјава на Боас околу глупите муабети за 150 милионскиот буџет за трошење на зима:

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/16332860.stm?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Ај сега одјеби.

Член од
26 декември 2011
Мислења
13
Поени од реакции
2
навивач сум на манчестер јунајтед и искрено се надевам дека и оваа сезона ќе освојат

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Рано е да се збори уште сеа за титулата. Јунајтед тек допрва ќе го јаде стапот, скоро против сите јаки треба да гостува.
А Шити ќе почне да губи бодови од послаби тимови, ако влезат у криза ќе почнат да се расправаат меѓу себе, све се тоа платеници.

У секој случај баеги се одлепија и тука е предноста и на двата тима. Ќе треба чудо за титулата да не иде у Манчестер.

И да, GG Phil Dowd :D
Па сезонава појаки сме на гости него дома.
--- надополнето: 26 декември 2011 во 21:57 ---
Сити во гости има 5-3-1.
Да не заборавиме, колку лош беше Манчестер лани на гостински терен. Ама добро, они не потрошија 500М за засилувања.
Бевме, ама и повеќето конкуренти беа лоши. Ако се подобри, ќе станеш и подобар, ко сезонава. Rising the challenge се вика тоа.

Ама Фергусон знае како е да се брка водство и сите на Островото велат дека пострашно е кога Манчестер Јунајтед ти дише во врат, отколку кога треба да го бркаш. Ако не ви е јасно, изгуглајте го Кевин Киген, човекот си скренал начисто што изгубил 12 бода разлика :pipi:

И голема предност плус е што Фергусон знае кога да ја темпира формата на фудбалерите и многу добро ги ротира играчите. Видете ги составите што искочиле изминативе 4-5 натпревари, го прилагодува составот према опозицијата, не стално со едни исти 11.
--- надополнето: 26 декември 2011 во 22:03 ---
Господ напомош.Некако сакам бан да добијам поради вакви како тебе.Еве нубу еден нубосан,од пред 2 саати изјава на Боас околу глупите муабети за 150 милионскиот буџет за трошење на зима:

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/16332860.stm?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Ај сега одјеби.
Криво му е.
--- надополнето: 26 декември 2011 во 22:07 ---
А што е проблемот?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јбг, наша химна е тоа, исто како што им е YNWA на Ливерпулците :) А воопшто не е потење ако го прочиташ текстот.

А да, и да додадам. Манчестер моментално има 12 повредени фудбалери и е на прво место од лигата. Anything else? Работите можат само на подобро да одат. Вие тука уште пред да почне декември викавте Манчестер ќе падне, све со 1-0 тепаше пред тоа. Од кога почна декември најниска победа ни беше 2-0 кај КПР во Лондон. Па после Видиќ е повреден, со Еванс ќе сме примале голови. После Сити дебаклот само 2 гола имаме примено, од кој 1 е од непостоечки пенал. Сега Манчестер имал тешки гостувања. Ајде да го видиме и тоа :)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ова Боксинг деј и периодов што е 4 натпревари за 10 дена е нешто најглупо во Премиер Лига.. Не паметам последен пат кога Челзи изиграл асално во овој период.. Наместо да воведат зимска пауза како сите нормални првенства во Европа,нездравите англичани играат ден после Божик,на 31ви и на 1ви Јануари :tapp::tapp:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Леле колку ми е мило што вака на крај испаѓа Фергусон у право што бара да има зимска пауза. А го плукавте пред 2-3 години, као демек само нешто се жалел.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Луѓе тоа е традиција во Англија. Утрото после божиќ кога луѓето си разменуваат подароци и некаде на пладне излегува кралицата со говор(сега незнам дали беше после божиќ или после нова година нема веза) и потоа традиционално се оти на утакмица, значи цел народ оди на утакмица, така си било отсекогаш. Сега што денешниов фудбал многу се разликува од тоа пред 50-60-100 години тоа е друго. Но тоа е традиција во Англија што нема да се менува.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Ова Боксинг деј и периодов што е 4 натпревари за 10 дена е нешто најглупо во Премиер Лига.. Не паметам последен пат кога Челзи изиграл асално во овој период.. Наместо да воведат зимска пауза како сите нормални првенства во Европа,нездравите англичани играат ден после Божик,на 31ви и на 1ви Јануари :tapp::tapp:
Мене ми се свиѓа боксинг денот ама не ми се свиѓа тоа што Челзи игра лошо овој период.Скоро секоја година им се паѓаат вакви зезнати екипи како Астон Вила,Фулам итн. во овој период

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Леле колку ми е мило што вака на крај испаѓа Фергусон у право што бара да има зимска пауза. А го плукавте пред 2-3 години, као демек само нешто се жалел.
Не знам зашо на некој би му одговарало ваков напет период. А и на добар дел од англичаните им е јасно дека имаат премногу исполнета сезона. Посебно добро се потсетуваат на тој проблем кога треба да се игра ЕП/СП.

..ама поштено си се испуца у неколку постови :)

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
А мене во боксинг деј не ми се свиѓа што се игра во работни денови, кога сум на работа и не можам на раат да си изгледан утакмица.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не знам зашо на некој би му одговарало ваков напет период. А и на добар дел од англичаните им е јасно дека имаат премногу исполнета сезона. Посебно добро се потсетуваат на тој проблем кога треба да се игра ЕП/СП.

..ама поштено си се испуца у неколку постови :)
Не бе, памтам пред 2 сезони или 3 како беше, кога го кажа ова Ферги па после мислам и Венгер го поддржа, сите викаа е како не, најинтересен период било ова, фудбал секој ден, па на распуст и фудбал си гледаш итн итн :) Верувам дека не ни постои фудбалер или менаџер што го сака периодов, многу збиено е :)

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Јбг, наша химна е тоа, исто како што им е YNWA на Ливерпулците :) А воопшто не е потење ако го прочиташ текстот.

А да, и да додадам. Манчестер моментално има 12 повредени фудбалери и е на прво место од лигата. Anything else? Работите можат само на подобро да одат. Вие тука уште пред да почне декември викавте Манчестер ќе падне, све со 1-0 тепаше пред тоа. Од кога почна декември најниска победа ни беше 2-0 кај КПР во Лондон. Па после Видиќ е повреден, со Еванс ќе сме примале голови. После Сити дебаклот само 2 гола имаме примено, од кој 1 е од непостоечки пенал. Сега Манчестер имал тешки гостувања. Ајде да го видиме и тоа :)
Немој вака, ако изгубиме у ФА, кој ќе ја чита пак темава :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom