Господ напомош.Некако сакам бан да добијам поради вакви како тебе.Еве нубу еден нубосан,од пред 2 саати изјава на Боас околу глупите муабети за 150 милионскиот буџет за трошење на зима:Па не мора овде за да ви ги читаат глупите желби што ги имате.
На 31 јануари ќе видеме што ќе земете со милиончињата
А кој ти кажал излажал те Толку од мене уживај сега
Ајдееее
Челси се насочи к'м Милош Красич
Абрамович со 25 милиони за Волкот
Дојди во нашиот фан клуб синенавивач сум на манчестер јунајтед и искрено се надевам дека и оваа сезона ќе освојат
Па сезонава појаки сме на гости него дома.Рано е да се збори уште сеа за титулата. Јунајтед тек допрва ќе го јаде стапот, скоро против сите јаки треба да гостува.
А Шити ќе почне да губи бодови од послаби тимови, ако влезат у криза ќе почнат да се расправаат меѓу себе, све се тоа платеници.
У секој случај баеги се одлепија и тука е предноста и на двата тима. Ќе треба чудо за титулата да не иде у Манчестер.
И да, GG Phil Dowd
Бевме, ама и повеќето конкуренти беа лоши. Ако се подобри, ќе станеш и подобар, ко сезонава. Rising the challenge се вика тоа.Сити во гости има 5-3-1.
Да не заборавиме, колку лош беше Манчестер лани на гостински терен. Ама добро, они не потрошија 500М за засилувања.
Криво му е.Господ напомош.Некако сакам бан да добијам поради вакви како тебе.Еве нубу еден нубосан,од пред 2 саати изјава на Боас околу глупите муабети за 150 милионскиот буџет за трошење на зима:
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/16332860.stm?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Ај сега одјеби.
А што е проблемот?GGMU
Дај бе ...
Јбг, наша химна е тоа, исто како што им е YNWA на Ливерпулците А воопшто не е потење ако го прочиташ текстот.Потење е
Мене ми се свиѓа боксинг денот ама не ми се свиѓа тоа што Челзи игра лошо овој период.Скоро секоја година им се паѓаат вакви зезнати екипи како Астон Вила,Фулам итн. во овој периодОва Боксинг деј и периодов што е 4 натпревари за 10 дена е нешто најглупо во Премиер Лига.. Не паметам последен пат кога Челзи изиграл асално во овој период.. Наместо да воведат зимска пауза како сите нормални првенства во Европа,нездравите англичани играат ден после Божик,на 31ви и на 1ви Јануари
Не знам зашо на некој би му одговарало ваков напет период. А и на добар дел од англичаните им е јасно дека имаат премногу исполнета сезона. Посебно добро се потсетуваат на тој проблем кога треба да се игра ЕП/СП.Леле колку ми е мило што вака на крај испаѓа Фергусон у право што бара да има зимска пауза. А го плукавте пред 2-3 години, као демек само нешто се жалел.
Не бе, памтам пред 2 сезони или 3 како беше, кога го кажа ова Ферги па после мислам и Венгер го поддржа, сите викаа е како не, најинтересен период било ова, фудбал секој ден, па на распуст и фудбал си гледаш итн итн Верувам дека не ни постои фудбалер или менаџер што го сака периодов, многу збиено еНе знам зашо на некој би му одговарало ваков напет период. А и на добар дел од англичаните им е јасно дека имаат премногу исполнета сезона. Посебно добро се потсетуваат на тој проблем кога треба да се игра ЕП/СП.
..ама поштено си се испуца у неколку постови
Немој вака, ако изгубиме у ФА, кој ќе ја чита пак темаваЈбг, наша химна е тоа, исто како што им е YNWA на Ливерпулците А воопшто не е потење ако го прочиташ текстот.
А да, и да додадам. Манчестер моментално има 12 повредени фудбалери и е на прво место од лигата. Anything else? Работите можат само на подобро да одат. Вие тука уште пред да почне декември викавте Манчестер ќе падне, све со 1-0 тепаше пред тоа. Од кога почна декември најниска победа ни беше 2-0 кај КПР во Лондон. Па после Видиќ е повреден, со Еванс ќе сме примале голови. После Сити дебаклот само 2 гола имаме примено, од кој 1 е од непостоечки пенал. Сега Манчестер имал тешки гостувања. Ајде да го видиме и тоа