S
Stivie G
Гостин
како прво овде зборуваме за тоа кој од нив 2 индивулно е подобар, можеш да го видиш тоа и пред неколку страни, тоа цело време го пишувам или сеуште не сфати?Па тогаш за кој кур играат фудбал ако не е за тимските трофеи бе сине? Или дека немате освоено 20тина години и зато без трофеи, не сме мали деца бе па да ти да одредуваш што како и по што да се мери јачината.
Гигс има освоено титули многу многу повеќе од Џерард, јас не памтам Гигс да има пад во формата ( освен во младоста не знам ко бил на годините на Џерард) , Голем фудбалер не го прават само признанијата што ги добива тој, нели фудбалот е тимска игра? Или за самиот за себе игра за да освојува признанија?
Признанијата си идат самите по себе по својата игра и однесувањето надвор од терен.
Како да го сметам Џерард за легенда кога пред некое време тој самиот си побара трансфер од Ливерпул?
Како да го сметам за подобар играч Џерард кога тој нема освоено премиер лига освоено?
второ-не ги оспорувам никаде титулите на Гигс
трето-Да не напишаа овде ти никогаш нема да знаеш дека Џерард поднел барање за трансфер
четврто-никаде не напишав дека фудбалот е индивидуална игра
пето-кога Џерард имал пад во формата?
шесто-Гигс никогаш сам не го носел Манчестер на свој грб како што тоа го има Џерард правено
И повеке не навлегувам во дискусија на оваа тема, ниту ти мене можеш да ме убедиш ниту јас тебе дека Џерард е подобар од Гигс и обратно