Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
S

Stivie G

Гостин
Па тогаш за кој кур играат фудбал ако не е за тимските трофеи бе сине? Или дека немате освоено 20тина години и зато без трофеи, не сме мали деца бе па да ти да одредуваш што како и по што да се мери јачината.
Гигс има освоено титули многу многу повеќе од Џерард, јас не памтам Гигс да има пад во формата ( освен во младоста не знам ко бил на годините на Џерард) , Голем фудбалер не го прават само признанијата што ги добива тој, нели фудбалот е тимска игра? Или за самиот за себе игра за да освојува признанија?
Признанијата си идат самите по себе по својата игра и однесувањето надвор од терен.
Како да го сметам Џерард за легенда кога пред некое време тој самиот си побара трансфер од Ливерпул?
Како да го сметам за подобар играч Џерард кога тој нема освоено премиер лига освоено?
како прво овде зборуваме за тоа кој од нив 2 индивулно е подобар, можеш да го видиш тоа и пред неколку страни, тоа цело време го пишувам или сеуште не сфати?
второ-не ги оспорувам никаде титулите на Гигс
трето-Да не напишаа овде ти никогаш нема да знаеш дека Џерард поднел барање за трансфер
четврто-никаде не напишав дека фудбалот е индивидуална игра
пето-кога Џерард имал пад во формата?
шесто-Гигс никогаш сам не го носел Манчестер на свој грб како што тоа го има Џерард правено
И повеке не навлегувам во дискусија на оваа тема, ниту ти мене можеш да ме убедиш ниту јас тебе дека Џерард е подобар од Гигс и обратно

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
како прво овде зборуваме за тоа кој од нив 2 индивулно е подобар, можеш да го видиш тоа и пред неколку страни, тоа цело време го пишувам или сеуште не сфати?
трето-Да не напишаа овде ти никогаш нема да знаеш дека Џерард поднел барање за трансфер
често-Гигс никогаш самне го носел Манчестер на свој грб како што тоа го има Џерард правено
И повеке не навлегувам во дискусија на оваа тема, ниту ти мене можеш да ме убедиш ниту јас тебе дека Џерард е подобар од Гигс и обратно
Море чоек на улица да те сретни да му речиш Џерард подобар од Гигс ќе ти се изнасмее влице , и да бе да ти уште и телепатски предности имаш па знаеш јас што знам што незнам , ебате тролот ебате само ги врти муабетите..

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Челзи им забрани на фудбалерите и навивачите да носат маички за поддршка на Тери.
Па добро,не сакаат да се дига голема фама околу тоа.
Не е ради тоа, него, не сакаат да се искористи против Тери....зошто уште не се одржало сослушување....
--- надополнето: 24 декември 2011 во 20:02 ---
Па тогаш за кој кур играат фудбал ако не е за тимските трофеи бе сине? Или дека немате освоено 20тина години и зато без трофеи, не сме мали деца бе па да ти да одредуваш што како и по што да се мери јачината.
Гигс има освоено титули многу многу повеќе од Џерард, јас не памтам Гигс да има пад во формата ( освен во младоста не знам ко бил на годините на Џерард) , Голем фудбалер не го прават само признанијата што ги добива тој, нели фудбалот е тимска игра? Или за самиот за себе игра за да освојува признанија?
Признанијата си идат самите по себе по својата игра и однесувањето надвор од терен.
Како да го сметам Џерард за легенда кога пред некое време тој самиот си побара трансфер од Ливерпул?
Како да го сметам за подобар играч Џерард кога тој нема освоено премиер лига освоено?
Тоа е бе пријател, тоа е.....не знаеш ти многу работи.....

и запињаш со признанија....на таков мизерен (како што викаш ти тим) Џерард има повеќе индивидуални признанија.....и САМ го носел клубот...дооолго време..
Сигурен си дека истото би му успеало и на Гигс...?!

П.С. Сколс>Гигс.....Слушај ме што ти зборам....прочачкај на други форуми....Енглески (да со Е)......!!!

S

Stivie G

Гостин
Море чоек на улица да те сретни да му речиш Џерард подобар од Гигс ќе ти се изнасмее влице , и да бе да ти уште и телепатски предности имаш па знаеш јас што знам што незнам , ебате тролот ебате само ги врти муабетите..
Хахахаах, ќе ми се смееле? Што има да ми се смеат кога образложив зошто сметам дека е подобар и со факти го изразив тоа.
Бтв.немој да се нервираш толку многу

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
шесто-Гигс никогаш сам не го носел Манчестер на свој грб како што тоа го има Џерард правено
Човек што има веза Џерард го носел сам Ливерпул на грб. И до каде го однел? До место во ЛШ? Ни самиот Стив неверувам дека би бил доволен од тоа.
Соиграчите во голем дел го прават одреден играч добар и успешен, истото е и обратно. И како еден цел колектив заедно се изборуваат до титула. Значи Гигс бил 12 пати бил на највисокото можно место.
Не како резерва, како патник со тимот. Туку како еден од најголемите виновници за успехот, да не ги спомнуваме и безбројните асистенции, асистент асистенции, голови итн итн. Не дека Џерард ги нема, но никогаш не бил осветлен од титула. Што нема него да го направи подобар од Гигс

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Не е ради тоа, него, не сакаат да се искористи против Тери....зошто уште не се одржало сослушување....
--- надополнето: 24 декември 2011 во 20:02 ---

Тоа е бе пријател, тоа е.....не знаеш ти многу работи.....

и запињаш со признанија....на таков мизерен (како што викаш ти тим) Џерард има повеќе индивидуални признанија.....и САМ го носел клубот...дооолго време..
Сигурен си дека истото би му успеало и на Гигс...?!

П.С. Сколс>Гигс.....Слушај ме што ти зборам....прочачкај на други форуми....Енглески (да со Е)......!!!
Чеки, кочи Кочо , Што го мешаш сеа во муабетов Сколс? Јас ако сакам и Бартез >>>> Шамјхел + Ван Дер Сар би ги клал и?
И што ако го носел клубот ? Му донесе Премиер лига?
Или само Лига Шампиони кога освоивте ,оттогаш немам слушнато нешто да освоите...
--- надополнето: 24 декември 2011 во 20:20 ---

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Пак идеме на титулите. Кои многу, многу, многу подобри играчи од Гигс во историјата ги имале помалку.
Зошто - како = појма немаме?
Прво, знаеме кои се техничките можности на Гигс. А знаеме кои технички можности на Меси, Пеле, Марадона, Роналдо х2 и т.н
А што Џерард има ли поставувано рекорди за голови, некојси атракции и бла бла бла по што се познати овие?
Токму одличјата во оваа ситуација се она што ги оделуваат Гигс и Џерард

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Прво, знаеме кои се техничките можности на Гигс. А знаеме кои технички можности на Меси, Пеле, Марадона, Роналдо х2 и т.н
А што Џерард има ли поставувано рекорди за голови, некојси атракции и бла бла бла по што се познати овие?
Токму одличјата во оваа ситуација се она што ги оделуваат Гигс и Џерард
Мислиш дека мајкл Џордан е подобар техничар од било кој кошаркар на харлем глоб тротерс?
најди си го одговорот на ова прашање, и разлисли дали Џордан е најдобар на сите времиња или не.

Морав до НБА да скокнам за да најдам пример, ексик веќе со титули, почна и со техника?

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Мислиш дека мајкл Џордан е подобар техничар од било кој кошаркар на харлем глоб тротерс?
најди си го одговорот на ова прашање, и разлисли дали Џордан е најдобар на сите времиња или не.

Морав до НБА да скокнам за да најдам пример, ексик веќе со титули, почна и со техника?
Зошто не ме сватиш убаво како човек. Епа ајде демантирај ме.
Велиш имало многу многу играчи кои биле многу подобри од Гигс а имале помалку титули. Сега никако нема смисла Гигс да го споредувам со некои играчи, но ние ги споредуваме Гигс и Џерард. Што ги двои нив двајцата?

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Зошто не ме сватиш убаво како човек. Епа ајде демантирај ме.
Велиш имало многу многу играчи кои биле многу подобри од Гигс а имале помалку титули. Сега никако нема смисла Гигс да го споредувам со некои играчи, но ние ги споредуваме Гигс и Џерард. Што ги двои нив двајцата?
Титулите ги двојат во нивните витрини. Не во квалитетот.
Ти бе, ко фан на јунајтед, се сеќаваш на Денис Ирвин?

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ти бе вака ко поупатен фан на ливерпул , се сеќаваш на Далглиш како играч, на Тошак?

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Не биди саркастичен. Што е поентата во тоа дали се сеќавам на Ирвин? Нормално дека го знам и знам за кој и каков играч станува збор. Што ти е поентата?
--- надополнето: 24 декември 2011 во 20:40 ---
А да отвориме ние една темичка Гигс вс Џерард? :icon_mrgr:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Не биди саркастичен. Што е поентата во тоа дали се сеќавам на Ирвин? Нормално дека го знам и знам за кој и каков играч станува збор. Што ти е поентата?
Катаљон титули има појќе од Џерард наш. = појак е.
Ама пак, техниката му е полоша (никаква) страна во споредба со Џерард наш = не е појак.

Ете, во тоа е поентата. Дека секаква споредба меѓу два играчи во кои се спомнува титула, техника, фризура и тетоважи... не е релевантна за да се одреди тоа кој...

бил појак!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom