Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Кој како. Сега баш peja989 ми рече дека „немало одмора док траела обнова“. Јас пак си викам: ако мисли на нашиот Ливерпул, тешко нас. Ќе станиме ко тој Корнелиус од Фајт Клаб шо мислеше дека ќе умре од несоница.
Кај'ма спиење во овие рани часови. Среќа што сме на форум, инаку ќе требаше да купиме леб и млеко, оти комшикиве шо чекет пензија, наместо промашениот пенал на Чарли Адам да го имаат како главен кафе/чај topic, ќе не имаа нас за предмет и дискусија.
У право си...

Него економијава е крива за се...

и сеа као треба онтопик муабет да пуштам...АХХ бреее, да не ги испоутињавме тоа пеналите, па тоа стативите и пречките...кој ќе беше како нас!
--- надополнето: 24 декември 2011 во 04:59 ---
...ЕЈ!

и мора да го сакаш Фил Ајви, дечкото што ги сака сите, постови! :D

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
У право си...

Него економијава е крива за се...

и сеа као треба онтопик муабет да пуштам...АХХ бреее, да не ги испоутињавме тоа пеналите, па тоа стативите и пречките...кој ќе беше како нас!
Пак економијата има удел. Иако не разбирам за Ливерпул. За другиве на пример, ај. Има кај нас во едни региони, во 11 селска лига, зад некои стадиони има блата и матни реки. Е сега, бидејќи буџетите на тимовите не се солидни, па нема ни за топки, тоа значи дека подобро да се погоди стативата, него да се даде гол, оти кој ќе ја брка топката позади гол таму негде со некои жаби и саламандери.
Ама се си мислам дека Енфил нема некои проблеми со влагата, па да гаѓаат намерно стативи.

Оф топик ќе одам (хахах), ама морам да речам дека стварно ми е криво за целикот баксусизам што го прати ЛФК годинава. Можеби сосема поинаку ќе беше да не беа стативите, ама никогаш нема да дознаеме што и како.
Се надевам дека ќе се поправи тоа наскоро....

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Пак економијата има удел. Иако не разбирам за Ливерпул. За другиве на пример, ај. Има кај нас во едни региони, во 11 селска лига, зад некои стадиони има блата и матни реки. Е сега, бидејќи буџетите на тимовите не се солидни, па нема ни за топки, тоа значи дека подобро да се погоди стативата, него да се даде гол, оти кој ќе ја брка топката позади гол таму негде со некои жаби и саламандери.
Ама се си мислам дека Енфил нема некои проблеми со влагата, па да гаѓаат намерно стативи.

Оф топик ќе одам (хахах), ама морам да речам дека стварно ми е криво за целикот баксусизам што го прати ЛФК годинава. Можеби сосема поинаку ќе беше да не беа стативите, ама никогаш нема да дознаеме што и како.
Се надевам дека ќе се поправи тоа наскоро....

Си повлеквит! (го знаеш вицот за “си повлеквит“? :) )

Ем стативите (овие ко на тренинг да се натпреварувале кој највише пати по ред ќе ја погоди) ем противничките голмани се повампирувале...

Него ти текиња дека тамо на почетокот на сезоната бевме први...хеееј бре времиња!

Али ај, знаеш како викаме ние навиачите на ливерпул (мора да знаеш, нон-стоп тука не потсетуваат), НАРЕДНАТА Е НАША! ;)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Си повлеквит! (го знаеш вицот за “си повлеквит“? :) )

Ем стативите (овие ко на тренинг да се натпреварувале кој највише пати по ред ќе ја погоди) ем противничките голмани се повампирувале...

Него ти текиња дека тамо на почетокот на сезоната бевме први...хеееј бре времиња!

Али ај, знаеш како викаме ние навиачите на ливерпул (мора да знаеш, нон-стоп тука не потсетуваат), НАРЕДНАТА Е НАША! ;)
Не го знам вицот. Ама ако го приложиш, вметни тука некоја легенда ко Пол Диков или Вратислав Грешко за да не си оф-инзаги-топик.
Ми текиња на почетокот, имавме урнебесен старт, непоразени бевме со едно реми и нула победи. :)

Абе, следната не мора да биде наша, ама да се надеваме дека нема да биде А1....

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Пази вицот, се шета Симан на шеталиште у Охрид, му се пријадува и си вика ај да се почастам со некој тос, оди до локалниот тос-мајстор и му вика:
-каков тос имате?
тос-мајсторот му враќа со:
-ам, тос со кечап!
Симан тука малце збунет:
-добро бе, каков ви е тој тос само со кечап!?
и тука тос-мајсторот, видно изнервиран му одговара:
-мореее, кечап шо повлеквит!? -па се знае, шунка, кашкавал!

Али голот Симан шо го прими од Шаќири, беше...

Него и Анри партали праеше дур беше у Арсенал....заеби Ван Нистелрој, Ван Перси, Ван Глава, Торес...он е најдобриот напаѓач според мене, што заиграл у премиер лига!
--- надополнето: 24 декември 2011 во 05:30 ---
Иначе слушнав наредна ќе биде К-15, наводно зашо народов не видел К-15 долго време...паднала гледаноста.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Да, Хенри беше ненормален. И Фаулер наш не беше за фрлање дур не се закара со Томпсон/Улие, племето нивно неблагодарно.
Него, вицов арен, повлеквит ногу работи. Како на пример, нова идеја за реклама на Вип: како тоа Симан бил во Охрид а јас не знам? За смештај, не за друго... ќе му побарав 188 илјади марки за две паштети и леб, кога веќе ја спомна капетнајс. :)
--- надополнето: 24 декември 2011 во 05:38 ---
Во Охрид "тос" велите? Знам на повеќето од зборовите додавате "т", а на овој сте му одземале... what kind of sorcery is this?

и да не бидам оф топик Сити најјак
кај шо требит т, немат. Кај шо не требит - имат.
Тос(т), шес(т), тес(т) (не секогаш, ама се користит) :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Анри-Манри.....Фаулер-Маулер.....а Ел Хаџи Диуф.....се очекуваше од момакот:pos::pos:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Анри-Манри.....Фаулер-Маулер.....а Ел Хаџи Диуф.....се очекуваше од момакот:pos::pos:
Најјака препорака за него и за то стеблото Салиф Диао беше то што Сенегал ја скичми Француска на светското првенство 2002 година. Улие се уфилма демек „ејј момциве лом ги напраја мојве - сеа чеа да купам по некој чоколадно-прегорен од дакар релито“. И оп - искешираа неколку сефови од централната банка на сметка... од кај дојдоа бе заборајв одамна беше ексик нека е :)
Ама финтата е тоа што не дека Сенегал беа јаки, па ја потапанија Франција.... понатаму се покажа дека и Фарски острови можат да бидат кобни за Франција. Не дај боже да најдеше некоја аквизиција од таму Улие...

Туку, ми текна на то како се расправаа Карагер и Диуф. Кара беше во право ко рече дека поголемо копиле што не се грижело дали ќе изгуби или не од Диуф немало.

Диуф возврати нешто во смисла „да имаше уште 10 Карагеровци во Ливерпул“, ќе испаднеа од лига... (така нешто не ме држете за букви).

И сега ми текна на Ригоберт Сонг. И него го мразеше Кара наш.
А најмногу Лукас Нил, тој кенгурот.. маме му ебам агресивно :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Мислев тро попаметни сте биле .... ама Џерард >>>> Гигс:pos:
Сте почнале да гледате пред 5-6 години фудбал браќа..... Алал да ви е (n)

В

Вори

Гостин
Абе што се случи до Џемба-Џемба?Еден другар мој,фан на Манчестер,се утепа од радување кога потпиша за Јунајтед,ама после нешто знам дека пропаднал финансиски,на коцка се фрлил или нешто друго? :icon_lol:

А сакам Анри да се врати во Премиер Лига,каков напаѓач беше додека играше во Арсенал.
--- надополнето: 24 декември 2011 во 12:57 ---
Штом Мата го нема,ебате тимот.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
^ не иди офтопик бе :)

Него ви текнува коа Васел со бормашина си го лечеше прстот па му отиде цел нокт? Кој ѕвер беше човеков :cuc:
--- надополнето: 24 декември 2011 во 12:59 ---
Абе што се случи до Џемба-Џемба?Еден другар мој,фан на Манчестер,се утепа од радување кога потпиша за Јунајтед,ама после нешто знам дека пропаднал финансиски,на коцка се фрлил или нешто друго? :icon_lol:

А сакам Анри да се врати во Премиер Лига,каков напаѓач беше додека играше во Арсенал.
--- надополнето: 24 декември 2011 во 12:57 ---

Штом Мата го нема,ебате тимот.
Сигурно другар ти бил најрадосен коа Одензе играше со Работнички, можел да оди дресот да му го земе :)

В

Вори

Гостин
^ не иди офтопик бе :)

Него ви текнува коа Васел со бормашина си го лечеше прстот па му отиде цел нокт? Кој ѕвер беше човеков :cuc:
--- надополнето: 24 декември 2011 во 12:59 ---

Сигурно другар ти бил најрадосен коа Одензе играше со Работнички, можел да оди дресот да му го земе :)
За жал не отиде,ама памтам дека на глава ми се качи тогаш со него и Клеберсон.За вториов викаше дека ќе бил новиот Роналдињо.Памтам секое сабајле купувавме Македонски Спорт и читавте трансфери :D

А дали ви текиња на тоа кога Фаулер ја шмркаше линијата?

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.228
Поени од реакции
14.566
.
ех а замисли ние навивачите на Арсенал колку сакаме :D
знаев дека постои ваква опција уште кога дојде да тренира со нас, и уште тогаш зборев дека големи се шансите да го зееме на позајмица...
За неколку дена ќе се знае ама 99% сум убеден дека Венгер ќе оди на таа варијанта

таман да им тртне некое голче на Јунајтед :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom