Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Лампард би го ставил како 4-ти одма после овие тројца.Или можеби рамо до рамо со Анри(не скокајте топџии,реков можеби).
Неблагодарно е,со оглед на тоа какви играчи играле во ПЛ изминативе две децении.
А ако се прошири листата,тогаш би ги додал Тери,Џерард,Бергамп,Ѕола,Пирес,Фердинанд,Овен,Фаулер и Сколси.
Се убо, али јас би го додал и Лес Фердинанд ! Прав голгетер ! Околу 200 голови и тоа сите во Англија ! :)) Исто да не го заборајме и Руд.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Го прашувате за индивидуално.....освен титули...ви даде исцрпен одговор (морам да признаам не очекував....) е сега, одкако ви го даде...дајте му споредба....а не да му викате.."и да е така, уште колку треба да игра за да ги има титулите во ПЛ"....што не иде, не иде....момчето си заслужи... :)
--- надополнето: 24 декември 2011 во 02:07 ---
Добро, логично објаснување што имаат врска титулите со тоа кој е најдобар?

Клеберсон е подобар од Џерард?
Има ли тој уопште гол дадено.....или изиграно повеќе од 10 утакмици....да не ја прашувам тетка Вики... :)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Има ли тој уопште гол дадено.....или изиграно повеќе од 10 утакмици....да не ја прашувам тетка Вики... :)
Ама знаеш... што е тоа битно кога има полна витрина титули. За разлика од тој, како го викате... тој бе, неписмениот Џерард... затвореник или како и да го нарекоа....
Абе законие... :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ама знаеш... што е тоа битно кога има полна витрина титули. За разлика од тој, како го викате... тој бе, неписмениот Џерард... затвореник или како и да го нарекоа....
Абе законие... :)
Само ќе кажам едно нешто....."Тоа што имаш голем к*р, не значи дека си и добар ебач"

П.С. Машко сум, да не бидам погрешно сфатен......само сакав да доловам, а не знам зошто ова прво ми падна на ум..хахах...ваљда дека е 2 наутро :pos:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Само ќе кажам едно нешто....."Тоа што имаш голем к*р, не значи дека си и добар ебач"

П.С. Машко сум, да не бидам погрешно сфатен......само сакав да доловам, а не знам зошто ова прво ми падна на ум..хахах...ваљда дека е 2 наутро :pos:
Во право си. Него, да не ти е идејата оти има „курви“ во никот мој? :vozbud::pos:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Во право си. Него, да не ти е идејата оти има „курви“ во никот мој? :vozbud::pos:
Хахахахахахахаххаахах.....до солзи се изнасмеав.....:pos::pos::pos: Може...ништо чудно...хахахаахахах......(ќе јадеме бан за офтипик.....осеЈЧам) :) хахахаахаха ме пресмеа :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Си прајте забава ! :))))))))))))))
Па брат...досадни се споредбиве....секоја недела...се едно те исто....уствари, интересни се...доколку се прават објективно (мало морген).....така да, да разбиеме монотонија малку... :)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Си прајте забава ! :))))))))))))))
Предновогодишна забава со диџеј peja989. Сите се поканети, освен навивачи на Шефилд Венздеј и Гилингам.
Зошто - ни ние не знаеме, но тоа не не спречува да се журкаме до доцните часови (доцни часови е 5 сабајле?! мислев дека доцна е 10 вечер - пример „се вратив доцна од на факс во 10 вечерта)

И така... лец парти. :vozbud:

(ќе одам оф топик, ама ќе прашам)

Се сеќавате Кевин Филипс? Аууу, остро бате. Златна копачка имаше при крајот на 90тите, за малку не ги втера „црните мачки“ во Лига на прваци.
Штета, нема трофеј. Ќе беше појак од Ривалдо :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Предновогодишна забава со диџеј peja989. Сите се поканети, освен навивачи на Шефилд Венздеј и Гилингам.
Зошто - ни ние не знаеме, но тоа не не спречува да се журкаме до доцните часови (доцни часови е 5 сабајле?! мислев дека доцна е 10 вечер - пример „се вратив доцна од на факс во 10 вечерта)

Се сеќавате Кевин Филипс? Аууу, остро бате. Златна копачка имаше при крајот на 90тите, за малку не ги втера „црните мачки“ во Лига на прваци.
ХХАХАхахахахахахаАХххахаахахаха.......
Првиот болд...........Win!!!!
Вториот болд........EPIC Win....!!!!
:pos::pos::pos::pos::pos:

Инаку, не го памтам момаков....уствари, да бидам искрен...првпат слушам :) :) :pos::pos:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Па брат...досадни се споредбиве....секоја недела...се едно те исто....уствари, интересни се...доколку се прават објективно (мало морген).....така да, да разбиеме монотонија малку... :)
Така е ! Поштовам ! :)))
--- надополнето: 24 декември 2011 во 04:17 ---

Свака част бато, ме изнасмеа.... :))))))))))))))))))))))))) 1000 поени гратис за забава тука. За Дј не ви треба, не ви земам пари... :))))
--- надополнето: 24 декември 2011 во 04:18 ---
ХХАХАхахахахахахаАХххахаахахаха.......
Првиот болд...........Win!!!!
Вториот болд........EPIC Win....!!!!
:pos::pos::pos::pos::pos:

Инаку, не го памтам момаков....уствари, да бидам искрен...првпат слушам :) :) :pos::pos:

Кевин Филипс не го памтиш ? Еххх, него го иам порачвано како сликичка од Панини. Тој и Лебоф од Франција ми фалеа на времето. Тешко се паѓаше. :))))))))))))

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Така е ! Поштовам ! :)))
--- надополнето: 24 декември 2011 во 04:17 ---

Свака част бато, ме изнасмеа.... :))))))))))))))))))))))))) 1000 поени гратис за забава тука. За Дј не ви треба, не ви земам пари... :))))
--- надополнето: 24 декември 2011 во 04:18 ---

Кевин Филипс не го памтиш ? Еххх, него го иам порачвано како сликичка од Панини. Тој и Лебоф од Франција ми фалеа на времето. Тешко се паѓаше. :))))))))))))
Брат, искрен сум...зошто да викам..."Ауууу...даааа....какво голгетериште...." а тој лев бек да ти играл, само од тетка Вики грешна информација да добиеш, зошто некој сакал да се заебава, па си мењал.... хахахахах...:pos::pos:

Мислам дека сум во право што си признав...и не навлегов во дискусија, на која брзо ќе и се видеше крајот :)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Значи, спавате!
Кој како. Сега баш peja989 ми рече дека „немало одмора док траела обнова“. Јас пак си викам: ако мисли на нашиот Ливерпул, тешко нас. Ќе станиме ко тој Корнелиус од Фајт Клаб шо мислеше дека ќе умре од несоница.
Кај'ма спиење во овие рани часови. Среќа што сме на форум, инаку ќе требаше да купиме леб и млеко, оти комшикиве шо чекет пензија, наместо промашениот пенал на Чарли Адам да го имаат како главен кафе/чај topic, ќе не имаа нас за предмет и дискусија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom