- Член од
- 8 јуни 2007
- Мислења
- 6.102
- Поени од реакции
- 12.199
Добро, логично објаснување што имаат врска титулите со тоа кој е најдобар?
Клеберсон е подобар од Џерард?
Се убо, али јас би го додал и Лес Фердинанд ! Прав голгетер ! Околу 200 голови и тоа сите во Англија ! ) Исто да не го заборајме и Руд.Лампард би го ставил како 4-ти одма после овие тројца.Или можеби рамо до рамо со Анри(не скокајте топџии,реков можеби).
Неблагодарно е,со оглед на тоа какви играчи играле во ПЛ изминативе две децении.
А ако се прошири листата,тогаш би ги додал Тери,Џерард,Бергамп,Ѕола,Пирес,Фердинанд,Овен,Фаулер и Сколси.
Има ли тој уопште гол дадено.....или изиграно повеќе од 10 утакмици....да не ја прашувам тетка Вики...Добро, логично објаснување што имаат врска титулите со тоа кој е најдобар?
Ама знаеш... што е тоа битно кога има полна витрина титули. За разлика од тој, како го викате... тој бе, неписмениот Џерард... затвореник или како и да го нарекоа....Има ли тој уопште гол дадено.....или изиграно повеќе од 10 утакмици....да не ја прашувам тетка Вики...
Само ќе кажам едно нешто....."Тоа што имаш голем к*р, не значи дека си и добар ебач"Ама знаеш... што е тоа битно кога има полна витрина титули. За разлика од тој, како го викате... тој бе, неписмениот Џерард... затвореник или како и да го нарекоа....
Абе законие...
Во право си. Него, да не ти е идејата оти има „курви“ во никот мој?Само ќе кажам едно нешто....."Тоа што имаш голем к*р, не значи дека си и добар ебач"
П.С. Машко сум, да не бидам погрешно сфатен......само сакав да доловам, а не знам зошто ова прво ми падна на ум..хахах...ваљда дека е 2 наутро
Хахахахахахахаххаахах.....до солзи се изнасмеав..... Може...ништо чудно...хахахаахахах......(ќе јадеме бан за офтипик.....осеЈЧам) хахахаахаха ме пресмеаВо право си. Него, да не ти е идејата оти има „курви“ во никот мој?
Па брат...досадни се споредбиве....секоја недела...се едно те исто....уствари, интересни се...доколку се прават објективно (мало морген).....така да, да разбиеме монотонија малку...Си прајте забава ! )))))))))))))
Предновогодишна забава со диџеј peja989. Сите се поканети, освен навивачи на Шефилд Венздеј и Гилингам.Си прајте забава ! )))))))))))))
ХХАХАхахахахахахаАХххахаахахаха.......Предновогодишна забава со диџеј peja989. Сите се поканети, освен навивачи на Шефилд Венздеј и Гилингам.
Зошто - ни ние не знаеме, но тоа не не спречува да се журкаме до доцните часови (доцни часови е 5 сабајле?! мислев дека доцна е 10 вечер - пример „се вратив доцна од на факс во 10 вечерта)
И така... лец парти.
(ќе одам оф топик, ама ќе прашам)
Се сеќавате Кевин Филипс? Аууу, остро бате. Златна копачка имаше при крајот на 90тите, за малку не ги втера „црните мачки“ во Лига на прваци.
Штета, нема трофеј. Ќе беше појак од Ривалдо
Така е ! Поштовам ! ))Па брат...досадни се споредбиве....секоја недела...се едно те исто....уствари, интересни се...доколку се прават објективно (мало морген).....така да, да разбиеме монотонија малку...
Предновогодишна забава со диџеј peja989. Сите се поканети, освен навивачи на Шефилд Венздеј и Гилингам.
Зошто - ни ние не знаеме, но тоа не не спречува да се журкаме до доцните часови (доцни часови е 5 сабајле?! мислев дека доцна е 10 вечер - пример „се вратив доцна од на факс во 10 вечерта)
И така... лец парти.
(ќе одам оф топик, ама ќе прашам)
Се сеќавате Кевин Филипс? Аууу, остро бате. Златна копачка имаше при крајот на 90тите, за малку не ги втера „црните мачки“ во Лига на прваци.
Штета, нема трофеј. Ќе беше појак од Ривалдо
ХХАХАхахахахахахаАХххахаахахаха.......
Првиот болд...........Win!!!!
Вториот болд........EPIC Win....!!!!
Инаку, не го памтам момаков....уствари, да бидам искрен...првпат слушам
Брат, искрен сум...зошто да викам..."Ауууу...даааа....какво голгетериште...." а тој лев бек да ти играл, само од тетка Вики грешна информација да добиеш, зошто некој сакал да се заебава, па си мењал.... хахахахах...Така е ! Поштовам ! ))
--- надополнето: 24 декември 2011 во 04:17 ---
Свака част бато, ме изнасмеа.... )))))))))))))))))))))))) 1000 поени гратис за забава тука. За Дј не ви треба, не ви земам пари... )))
--- надополнето: 24 декември 2011 во 04:18 ---
Кевин Филипс не го памтиш ? Еххх, него го иам порачвано како сликичка од Панини. Тој и Лебоф од Франција ми фалеа на времето. Тешко се паѓаше. )))))))))))
Кој како. Сега баш peja989 ми рече дека „немало одмора док траела обнова“. Јас пак си викам: ако мисли на нашиот Ливерпул, тешко нас. Ќе станиме ко тој Корнелиус од Фајт Клаб шо мислеше дека ќе умре од несоница.Значи, спавате!