Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.825
Поени од реакции
11.453
Посед на топка 56%,напади кон гол 14 vs 8.. Какво бранење бе ,која утакмица ја гледавте вие ?? Со 4-2-3-1 формација што сакате поотворено од тоа ??
4-2-3-1 е тактика која е дефанзивна за разлика од дифолтната 4-4-2 која се негува во премиер.
Мразам статистики, ама тоа е...
MANCHESTER CITY ARSENAL
47% POSSESSION 53%
9 SHOTS ON TARGET 8
6 SHOTS OFF TARGET 6
4 CORNERS 6
76% SUCCESSFUL PASS % 81%
И пичка му матер, никој не го виде пеналот освен јас и пола планета а?
Срамота.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
И пичка му матер, никој не го виде пеналот освен јас и пола планета а?
Срамота.
Не се секирај, се јавија експертите дека не било пенал пошто немало никој позади Ричардс :pos:

Него, неможам да најдам видео или гифче од стартот на Бери кој беше сличен кога Сперинг доби црвен а овој не доби ништо.

И во врска со Туре па добро ММЕ што треба да напраи за да добие жут?
прошлата утакмица го исклоца Мата цел натпревар и имаше минимум 3 старта за жут а не доби ни еден. Оваа утакмица Сонг прави прв фаул во 7ма минута и е санкциониран со жут што значи цел натпревар треба да се пази а Туре цел натпревар прави фаули и ни абер од жут.
Двоен критериум?

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Не се секирај, се јавија експертите дека не било пенал пошто немало никој позади Ричардс :pos:

Него, неможам да најдам видео или гифче од стартот на Бери кој беше сличен кога Сперинг доби црвен а овој не доби ништо.

И во врска со Туре па добро ММЕ што треба да напраи за да добие жут?
прошлата утакмица го исклоца Мата цел натпревар и имаше минимум 3 старта за жут а не доби ни еден. Оваа утакмица Сонг прави прв фаул во 7ма минута и е санкциониран со жут што значи цел натпревар треба да се пази а Туре цел натпревар прави фаули и ни абер од жут.
Двоен критериум?
Уште не ви е јасно дека претседателот на ФА е бивш претседател на Шити? Што сакате уште?

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
А да еве уште нешто :)

Ова е наменето само за некои кењатори што идеа контра вчера...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.825
Поени од реакции
11.453
Ми текна дури сега на овој момент, скроз го заборавив. Ипак критериумот на дауд е право пропорционален со мозокот што го нема, така да често прави вакви срања.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ми текна дури сега на овој момент, скроз го заборавив. Ипак критериумот на дауд е право пропорционален со мозокот што го нема, така да често прави вакви срања.
И да да, и јас се сетив. Али, ок е тоа, зависи од судија до судија... Или и тој меч го водеше Дауд ?
--- надополнето: 19 декември 2011 во 23:19 ---
А да еве уште нешто :)

Ова е наменето само за некои кењатори што идеа контра вчера...

Уууууууу да да, и јас мислев дека е офсајд, се додека не ја видов снимката. Но, пак пробвам да имам разбирање, и се надевам дека и ние некогаш ќе победиме, со подароци од судиите.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Објавено на фејсбук страната на ESPN
BREAKING NEWS: Liverpool's Luis Suarez given eight-match ban and £80,000 fine for racist incident involving Patrice Evra. #lfc #mufc

Тешки гревови се овие од Ф.А :tapp::tapp:

Еве и СкајСпортс објавија..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom