Абе многумината за многумината, точно е дека игра во омилениот ми тим Челзи (и нема само заради тоа што игра во мојот омилен тим да кажам дека е најдобар за разлика од некои), точно е дека е жива легенда и е еден од најдобрите играчи што некогаш ги имала Англија, али според мене Џерард е најдобриот среден играч што некогаш играл во премиер лигата.Што знам, и твојот Френки е над Џерард според многумина ама ти си знаеш
Значи гледаш премиер од пред 2(макс.) сезониали според мене Џерард е најдобриот среден играч што некогаш играл во премиер лигата.
Да гледаше од пред 2 сезони ке кажеше дека е играч со најбаксузни повреди кои довагаат во најлошиот момент!Значи гледаш премиер од пред 2(макс.) сезони
Hihihihihihihihihi ..Значи гледаш премиер од пред 2(макс.) сезони
Ајде кажи ми зошто е тоа така.Јас сум сигурен дека Лампард е подобар од Џерард,и?Не дека е играч на Челзи,но ако веќе споредуваме мислам дека нашиов е подобар од Џерард во секоја смисла.Абе многумината за многумината, точно е дека игра во омилениот ми тим Челзи (и нема само заради тоа што игра во мојот омилен тим да кажам дека е најдобар за разлика од некои), точно е дека е жива легенда и е еден од најдобрите играчи што некогаш ги имала Англија, али според мене Џерард е најдобриот среден играч што некогаш играл во премиер лигата.
Многу игра менаџер типов, значи ѕвер е и да ги земат двајцава, ако не освои премиер ондак сечени арапски кокови ќе му го распарат жабарското шупче...па ќе се вади дека меси и роналдо ги нема у екипа и затоа се тапа• Роберто Манчини им препорачал на првите луѓе на Манчестер Сити дека ги посакува Самир Насри и Весли Снајндер пред да затвори трансфер периодот.
Најдобар играч од средниот ред што играл во премиер лигата, читај. А зашо е подобар ? Зашо цел тим сам го носи на плеќи од кога знам за Ливерпул.Ајде кажи ми зошто е тоа така.Јас сум сигурен дека Лампард е подобар од Џерард,и?Не дека е играч на Челзи,но ако веќе споредуваме мислам дека нашиов е подобар од Џерард во секоја смисла.
А тоа што го кажуваш дека е најдобриот играч што воопшто играл во ПЛ,грешиш и тоа многу.
Јак комплекс те пука од Сити, глеам јас .. Божем не се замараш со Сити, секој втор пост за Сити ти е.Многу игра менаџер типов, значи ѕвер е и да ги земат двајцава, ако не освои премиер ондак сечени арапски кокови ќе му го распарат жабарското шупче...па ќе се вади дека меси и роналдо ги нема у екипа и затоа се тапа
ах бе манчио теле едно...
What the hell ??!?!Што велат весниците до крајот на преодниот рок само на superpremierleague.blog.mk. Дневните шпекулации и трансфер вести на едно место.
THE SUN
• Џо Харт е награден за одличната сезона во дресот на Манчестер Сити со нов петгодишен договор вреден 25 милиони фунти.
• Манчестер Сити му препорача на Шон Рајт Филипс дека од него зависи дали ќе остане во тимот или не.
• Болтон е подготвен да го спречи трансферот на Камерон Жером во Фулам.
• Арсенал синоќа ја добил трката за ’чудото од дете’ од Коста Рика, Џоел Кембел.
• КПР ќе достави нова понуда за услугите на Питер Крауч од Тотенхем.
• Стив Брус ј разгледува опцијата за ангажман на Крег Белами.
DAILY MIRROR
• Самир Насри е се поблиску до заминување од Емирати, откако ги расипал односите со Арсен Венгер.
• Шон Рајт Филипс нема да замине од Манчестер Сити, доколку Роберто Манчини не ангажира негова замена.
• Свонси признаа дека ја загубиле битката за голманот на Нотингем Форест, Ли Камп.
• Тотенхем бара 20 милиони фунти за двоен трансфер на Питер Крауч и Вилсон Паласиос.
• Блекбурн ќе го ангажира бразилскот дефанзиевцот, Бруно Рибеиро.
DAILY STAR
• Роберто Манчини им препорачал на првите луѓе на Манчестер Сити дека ги посакува Самир Насри и Весли Снајндер пред да затвори трансфер периодот.
• Арсенал ја одбил послената понуда на Барселона за Цеск Фабрегас.
DAILY EXPRESS
• Андерлехт и Челзи неможат да се договорат за висината на оштета на трансферот на Лукаку.
DAILY MAIL
• Габиел Обертан се договорил со Њукасл Јунајтед на пет годишен договор и неговиот трансфер ќе биде комплетиран наредната недела.
И узпат има 0 титули во ПЛ, што го прави без конкуренција најдобар...Најдобар играч од средниот ред што играл во премиер лигата, читај. А зашо е подобар ? Зашо цел тим сам го носи на плеќи од кога знам за Ливерпул.
--- надополнето: Aug 6, 2011 2:21 PM ---
Вас ве пука комплекс од мене, цело време ме цитиратеЈак комплекс те пука од Сити, глеам јас .. Божем не се замараш со Сити, секој втор пост за Сити ти е.
И шо кажа сеа ?И узпат има 0 титули во ПЛ, што го прави без конкуренција најдобар...