Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.942
Требаше Блекпул да останат ама тоа е........

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Што знам, и твојот Френки е над Џерард според многумина ама ти си знаеш :)
Абе многумината за многумината, точно е дека игра во омилениот ми тим Челзи (и нема само заради тоа што игра во мојот омилен тим да кажам дека е најдобар за разлика од некои), точно е дека е жива легенда и е еден од најдобрите играчи што некогаш ги имала Англија, али според мене Џерард е најдобриот среден играч што некогаш играл во премиер лигата.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Се надевам Блекпул следната сезона се враќаат заедно со Вест Хем.. Денес започнаа супер со победа над Хал Сити..
ЛИНК..

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Значи гледаш премиер од пред 2(макс.) сезони :icon_mrgr:
Да гледаше од пред 2 сезони ке кажеше дека е играч со најбаксузни повреди кои довагаат во најлошиот момент!

Вака шо е право право е!

В

Вори

Гостин
Абе многумината за многумината, точно е дека игра во омилениот ми тим Челзи (и нема само заради тоа што игра во мојот омилен тим да кажам дека е најдобар за разлика од некои), точно е дека е жива легенда и е еден од најдобрите играчи што некогаш ги имала Англија, али според мене Џерард е најдобриот среден играч што некогаш играл во премиер лигата.
Ајде кажи ми зошто е тоа така.Јас сум сигурен дека Лампард е подобар од Џерард,и?Не дека е играч на Челзи,но ако веќе споредуваме мислам дека нашиов е подобар од Џерард во секоја смисла.
А тоа што го кажуваш дека е најдобриот играч што воопшто играл во ПЛ,грешиш и тоа многу.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Што велат весниците до крајот на преодниот рок само на superpremierleague.blog.mk. Дневните шпекулации и трансфер вести на едно место.
THE SUN
• Џо Харт е награден за одличната сезона во дресот на Манчестер Сити со нов петгодишен договор вреден 25 милиони фунти.
• Манчестер Сити му препорача на Шон Рајт Филипс дека од него зависи дали ќе остане во тимот или не.
• Болтон е подготвен да го спречи трансферот на Камерон Жером во Фулам.
• Арсенал синоќа ја добил трката за ’чудото од дете’ од Коста Рика, Џоел Кембел.
• КПР ќе достави нова понуда за услугите на Питер Крауч од Тотенхем.
• Стив Брус ј разгледува опцијата за ангажман на Крег Белами.
DAILY MIRROR
• Самир Насри е се поблиску до заминување од Емирати, откако ги расипал односите со Арсен Венгер.
• Шон Рајт Филипс нема да замине од Манчестер Сити, доколку Роберто Манчини не ангажира негова замена.
• Свонси признаа дека ја загубиле битката за голманот на Нотингем Форест, Ли Камп.
• Тотенхем бара 20 милиони фунти за двоен трансфер на Питер Крауч и Вилсон Паласиос.
• Блекбурн ќе го ангажира бразилскот дефанзиевцот, Бруно Рибеиро.
DAILY STAR
• Роберто Манчини им препорачал на првите луѓе на Манчестер Сити дека ги посакува Самир Насри и Весли Снајндер пред да затвори трансфер периодот.
• Арсенал ја одбил послената понуда на Барселона за Цеск Фабрегас.
DAILY EXPRESS
• Андерлехт и Челзи неможат да се договорат за висината на оштета на трансферот на Лукаку.
DAILY MAIL
• Габиел Обертан се договорил со Њукасл Јунајтед на пет годишен договор и неговиот трансфер ќе биде комплетиран наредната недела.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.810
Поени од реакции
11.427
• Роберто Манчини им препорачал на првите луѓе на Манчестер Сити дека ги посакува Самир Насри и Весли Снајндер пред да затвори трансфер периодот.
Многу игра менаџер типов, значи ѕвер е :icon_mrgr: и да ги земат двајцава, ако не освои премиер ондак сечени арапски кокови ќе му го распарат жабарското шупче...па ќе се вади дека меси и роналдо ги нема у екипа и затоа се тапа
:icon_lol:
ах бе манчио теле едно...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ајде кажи ми зошто е тоа така.Јас сум сигурен дека Лампард е подобар од Џерард,и?Не дека е играч на Челзи,но ако веќе споредуваме мислам дека нашиов е подобар од Џерард во секоја смисла.
А тоа што го кажуваш дека е најдобриот играч што воопшто играл во ПЛ,грешиш и тоа многу.
Најдобар играч од средниот ред што играл во премиер лигата, читај. А зашо е подобар ? Зашо цел тим сам го носи на плеќи од кога знам за Ливерпул.
--- надополнето: Aug 6, 2011 2:21 PM ---
Многу игра менаџер типов, значи ѕвер е :icon_mrgr: и да ги земат двајцава, ако не освои премиер ондак сечени арапски кокови ќе му го распарат жабарското шупче...па ќе се вади дека меси и роналдо ги нема у екипа и затоа се тапа
:icon_lol:
ах бе манчио теле едно...
Јак комплекс те пука од Сити, глеам јас .. Божем не се замараш со Сити, секој втор пост за Сити ти е.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Што велат весниците до крајот на преодниот рок само на superpremierleague.blog.mk. Дневните шпекулации и трансфер вести на едно место.
THE SUN
• Џо Харт е награден за одличната сезона во дресот на Манчестер Сити со нов петгодишен договор вреден 25 милиони фунти.
• Манчестер Сити му препорача на Шон Рајт Филипс дека од него зависи дали ќе остане во тимот или не.
• Болтон е подготвен да го спречи трансферот на Камерон Жером во Фулам.
• Арсенал синоќа ја добил трката за ’чудото од дете’ од Коста Рика, Џоел Кембел.
• КПР ќе достави нова понуда за услугите на Питер Крауч од Тотенхем.
• Стив Брус ј разгледува опцијата за ангажман на Крег Белами.
DAILY MIRROR
• Самир Насри е се поблиску до заминување од Емирати, откако ги расипал односите со Арсен Венгер.
• Шон Рајт Филипс нема да замине од Манчестер Сити, доколку Роберто Манчини не ангажира негова замена.
• Свонси признаа дека ја загубиле битката за голманот на Нотингем Форест, Ли Камп.
• Тотенхем бара 20 милиони фунти за двоен трансфер на Питер Крауч и Вилсон Паласиос.
• Блекбурн ќе го ангажира бразилскот дефанзиевцот, Бруно Рибеиро.
DAILY STAR
• Арсенал ја одбил послената понуда на Барселона за Цеск Фабрегас.
DAILY EXPRESS
• Андерлехт и Челзи неможат да се договорат за висината на оштета на трансферот на Лукаку.
DAILY MAIL
• Габиел Обертан се договорил со Њукасл Јунајтед на пет годишен договор и неговиот трансфер ќе биде комплетиран наредната недела.
What the hell ??!?!:eek:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Харт ке зема 5М фунти по сезона,што и не е така високо кога ке видиш какви примања имаат останатите играчи во Сити,Тевез,Агуеро итн..

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Најдобар играч од средниот ред што играл во премиер лигата, читај. А зашо е подобар ? Зашо цел тим сам го носи на плеќи од кога знам за Ливерпул.
--- надополнето: Aug 6, 2011 2:21 PM ---
И узпат има 0 титули во ПЛ, што го прави без конкуренција најдобар...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.810
Поени од реакции
11.427
Јак комплекс те пука од Сити, глеам јас .. Божем не се замараш со Сити, секој втор пост за Сити ти е.
Вас ве пука комплекс од мене, цело време ме цитирате :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom