GTFO
Pushing the button
- Член од
- 3 април 2009
- Мислења
- 5.654
- Поени од реакции
- 4.579
И што ако има 0 титули ?? Флечер и Андерсон се подобри од негоИ узпат има 0 титули во ПЛ, што го прави без конкуренција најдобар...
И што ако има 0 титули ?? Флечер и Андерсон се подобри од негоИ узпат има 0 титули во ПЛ, што го прави без конкуренција најдобар...
да се чудиш то кажаИ шо кажа сеа ?
И Керик го забораи.И што ако има 0 титули ?? Флечер и Андерсон се подобри од него
Не се, никој не ни ги спомнал нив.И што ако има 0 титули ?? Флечер и Андерсон се подобри од него
Да бе , стрипови за мали деца , ах бе мали мали...
After all there was no miracle at Istanbul, it was just man inspiring other men to victory .. Одлично кажано.
Добро де, ти си го кажа своето мислење, јас си го кажав своето. Нема да се повторуваме по 20 пати. Ако добро те разбрав за тебе е потешко да го носиш тимот во врвот со класа играчи до тебе, одколку ''сам'' ?Лампард,Сколс,Гигс,Пирес,Бекам...според мене сите овие беа и некои сеуште се подобри од Џерард.
Ама секој со свое мислење си е така да не вреди да се дискутира.
А колегава мој рече Џерард бил најбољи зошто го носел цел Ливерпул на грб.Епа другар финтата е да играш во екипа каде што имаш прејака конкуренција,каде што имаш играчишта,а пак да бидеш тогаш најдобар и да го носиш тимот на грб.
Лампард 7-8 сезони е главна алка во Челзи и тоа во каков Челзи.Со играчишта како Кол,Дрогба,Тери,Чех,Есиен...
Мислам дека би требало да ме сфатиш сеа.
Колку години имаш бе? Бар бројката двоцифрена ли е ?Да бе , стрипови за мали деца , ах бе мали мали...
1 година и 5-6 месециДобро де, ти си го кажа своето мислење, јас си го кажав своето. Нема да се повторуваме по 20 пати.
--- надополнето: Aug 6, 2011 2:55 PM ---
Колку години имаш бе? Бар бројката двоцифрена ли е ?
Се океј ама ти праеш инает за Џерард де ЏерардДобро де, ти си го кажа своето мислење, јас си го кажав своето. Нема да се повторуваме по 20 пати.
Не да го носиш на грб,туку да бидеш еден од најдобрите.Ја сум сигурен дека Џерард да оди во друг тим ќе биде задња рупа на свирало и ништо повеќе.Добро де, ти си го кажа своето мислење, јас си го кажав своето. Нема да се повторуваме по 20 пати. Ако добро те разбрав за тебе е потешко да го носиш тимот во врвот со класа играчи до тебе, одколку ''сам'' ?
--- надополнето: Aug 6, 2011 2:55 PM ---
Колку години имаш бе? Бар бројката двоцифрена ли е ?