Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе за недела дена почнува лигава стрпете се, ќе се расправате :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Нема никаква теорија ама онака баш никаква Џерард да е пред Кин и Виера...
Тие што гласале се 100% англичани иначе Џерард ако мене ме прашувате е дури 4ти

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
И што ако има 0 титули ?? Флечер и Андерсон се подобри од него :tapp::tapp:
Не се, никој не ни ги спомнал нив.
Сколс кај ти е ? Ти текнуе коа Капело го молеше Сколс да се врати да игра за репрезентација, а имајќи ги Џерард и Лампард ? Шо мислиш зошто ?

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

After all there was no miracle at Istanbul, it was just man inspiring other men to victory .. Одлично кажано.

В

Вори

Гостин
Лампард,Сколс,Гигс,Пирес,Бекам...според мене сите овие беа и некои сеуште се подобри од Џерард.
Ама секој со свое мислење си е така да не вреди да се дискутира.

А колегава мој рече Џерард бил најбољи зошто го носел цел Ливерпул на грб.Епа другар финтата е да играш во екипа каде што имаш прејака конкуренција,каде што имаш играчишта,а пак да бидеш тогаш најдобар и да го носиш тимот на грб.
Лампард 7-8 сезони е главна алка во Челзи и тоа во каков Челзи.Со играчишта како Кол,Дрогба,Тери,Чех,Есиен...
Мислам дека би требало да ме сфатиш сеа.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Уууу вика сила појака од воз, виде само како ги совија решетките за да избега, Супермен така го рекламираат. хахахахаха.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Лампард,Сколс,Гигс,Пирес,Бекам...според мене сите овие беа и некои сеуште се подобри од Џерард.
Ама секој со свое мислење си е така да не вреди да се дискутира.

А колегава мој рече Џерард бил најбољи зошто го носел цел Ливерпул на грб.Епа другар финтата е да играш во екипа каде што имаш прејака конкуренција,каде што имаш играчишта,а пак да бидеш тогаш најдобар и да го носиш тимот на грб.
Лампард 7-8 сезони е главна алка во Челзи и тоа во каков Челзи.Со играчишта како Кол,Дрогба,Тери,Чех,Есиен...
Мислам дека би требало да ме сфатиш сеа.
Добро де, ти си го кажа своето мислење, јас си го кажав своето. Нема да се повторуваме по 20 пати. Ако добро те разбрав за тебе е потешко да го носиш тимот во врвот со класа играчи до тебе, одколку ''сам'' ? o_O
--- надополнето: Aug 6, 2011 2:55 PM ---
Да бе , стрипови за мали деца , ах бе мали мали...
Колку години имаш бе? Бар бројката двоцифрена ли е ?

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Добро де, ти си го кажа своето мислење, јас си го кажав своето. Нема да се повторуваме по 20 пати.

1 година и 5-6 месеци

В

Вори

Гостин
Добро де, ти си го кажа своето мислење, јас си го кажав своето. Нема да се повторуваме по 20 пати. Ако добро те разбрав за тебе е потешко да го носиш тимот во врвот со класа играчи до тебе, одколку ''сам'' ? o_O

Не да го носиш на грб,туку да бидеш еден од најдобрите.Ја сум сигурен дека Џерард да оди во друг тим ќе биде задња рупа на свирало и ништо повеќе.
Да беше толку толку јак како што викаш ќе го износеше на грб Ливерпул и ќе освоеше Премиер со него.
И не ми ја спомнувај титулата од ЛШ 2005,зошто и сам знаеш дека во Ливерпул тогаш беа други времиња и во Ливерпул тогаш не играше само Џерард.(Дудек,Шмицер,Сисе,Алонсо,Гарсија).

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Џерард не е ништо посебно само солиден шут што има и тоа е све

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom