Јас прво таа слика ја видов минатата сезона така штом не пропаднавте лани оваа година нема шанси со Суарез и компанија да отпаднете,дури и во ЛШ може да се квалификувате.Абе што ти е гајле? Ионака ќе сме пропаднеле в година така да мислам нема потреба да се секираш
Ние се курчиме, тие се курчат... Се така две недели, е сега на некој ќе му испадне џабе курчење сето ова време... Единствен спас за двете страни е ремиСе ок, само пази на крај да не се испосерете, па после 2 недели курчење да пропаднат во вода.
реми не се дешава на оваа утакмица, искрено не ми текнува кога последен пат Ливерпул и Манчестер изиграле ремиНие се курчиме, тие се курчат... Се така две недели, е сега на некој ќе му испадне џабе курчење сето ова време... Единствен спас за двете страни е реми
Зашо курчење бе. Само кажувам, за ѓаволчината - ѓаволски пречек.Се ок, само пази на крај да не се испосерете, па после 2 недели курчење да пропаднат во вода.
Kе им парираат,aко се лажеме ..Добар состав имаат младите на Англија, Чембрлејн( денес постигна 3 гола, мада играа против Исланд..), Делфоунесо, Кели, Родвел, Хендерсон.. можи на наредното ЕП ќе им парираат на Шпанците.
Ако вие доживеавте трауми од нив не мисли дека и нас тоа ќе ни се случи, победата е наша(под услов да не суди Веб)Оти мислам дека Јунајтед ке победи и на Енфилд ?
Оти „трауми“ ? Не сфаќамАко вие доживеавте трауми од нив не мисли дека и нас тоа ќе ни се случи, победата е наша(под услов да не суди Веб)
само ќе напишам 8-2, доволно е мисламОти „трауми“ ? Не сфаќам
Аааааа јас па си реков шо трауми сеа ми зборва чоекот... Зато и ме немаше две недели, на трауматолошкото одделение бев... Ебате чекич, ебатесамо ќе напишам 8-2, доволно е мислам
Од твоја уста во судиски ушиОти мислам дека Јунајтед ке победи и на Енфилд ?