Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Ги знам, ги знам. И затоа актуелните шампиони сега се 5то место. Само косата ми се крева ко ќе видам кој лешпери се 4то, и уште појќе се депримирам.

Единствено шо мислам е дека Тотенхем не спаѓа меѓу „подобрите екипи“.
Тај Челзи шо неможеше Копенхаген да го тепа? А точно, Тотенхем нее спаѓа там, туку Блекпул.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Сер Алекс Фергусон е познат како човек кој секогаш го кажува она што го мисли и нема потреба да се правда за тоа. Па затоа британски Мирор успеа да ги издвои десетте „бисери“ кои ја одбележаа неговата кариера, како онаа за касапското куче,Венгер полиглотот, висината на Гери Невил, Италијанците, Филипо Инзаги итн.

10. За судијата Алан Вајли:
За оваа игра ви е потребен некој кој е подготвен,кој може да трча. Тој е подготвен како касапско куче, даде жолт картон па потоа одмараше триесет секунди. (За оваа изјава беше казнет од англиската фудбалска федерација)

9. За Италијанците
Кога ми велат дека во чинијата има паста, морам да ѕирнам под сосот, не им верувам ништо. Тоа е народ кој ја измислил димната завеса.

8. За Филипо Инзаги
Тоа момче сигурно е родено во офсајд.

7. За Гери Невил:
Да е повисок неколку сантиметри сигурно би бил најдобар стопер во светот. Го познавам неговиот татко, прилично е висок. Би го проверил разнесувачот на млеко.

6. За Венгер:
Велите дека Венгер е паметен, зборува многу јазици.Во младинскиот погон имам едно момче од Брегот на слоновата коска кој зборува пет јазици. Што е тој, гение?

5. За животот по фудбалот
Многу сум талентиран, можеби забележувате дека и така изгледам, можеби ке станам сликар, имам многу време(иронично одговори на новинарите на прашањето каде се гледа себеси по клупата на Јунајтед)

4. За копачката во лицето на Дејвид Бекам
Тоа е еб.. инцидент, еднаш во милион пати се случуваат такви работи. Ја шутнав копачката бидејќи бев бесен. Да можев секогаш да погодам играч во глава немаше да престанам да играм фудбал.

3. За навивачите по еден натпревар:
Прекрасна атмосфера, сум бил на повесели погреби.

2. За Лигата на шампионите
Одите во среда во Милано, мириса на добар парфем и скапи цигари. И секоја жена што ке помине покрај вас е Мис на светот. Сето тоа делува невистинито, а најдобра работа е што се повторува.

1.За односот со Мурињо
Тој секогаш е полн со почит кон моите години. Ме нарекува Шефе, господине, голем човеку. Секогаш е така кога пиеме пијалок по натпреварот. Додуша, за нашиот однос дополнително би помогнало ако би ме понудил со квалитетно вино, наместо со оние остатоци од варосување и течности за стругање на боја.

:pos2:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Така е, нема шо. Тотенхем има сјајна сезона. :vozbud:
Никој нее кажал оти имат сјајна сезона, ама ти ги правеш как без нозе да се. И не е Тотенхем тај шо има сјајна сезона, Челзи е.

F

fantomX

Гостин
Сер Алекс Фергусон е познат како човек кој секогаш го кажува она што го мисли и нема потреба да се правда за тоа. Па затоа британски Мирор успеа да ги издвои десетте „бисери“ кои ја одбележаа неговата кариера, како онаа за касапското куче,Венгер полиглотот, висината на Гери Невил, Италијанците, Филипо Инзаги итн.

10. За судијата Алан Вајли:
За оваа игра ви е потребен некој кој е подготвен,кој може да трча. Тој е подготвен како касапско куче, даде жолт картон па потоа одмараше триесет секунди. (За оваа изјава беше казнет од англиската фудбалска федерација)

9. За Италијанците
Кога ми велат дека во чинијата има паста, морам да ѕирнам под сосот, не им верувам ништо. Тоа е народ кој ја измислил димната завеса.

8. За Филипо Инзаги
Тоа момче сигурно е родено во офсајд.

7. За Гери Невил:
Да е повисок неколку сантиметри сигурно би бил најдобар стопер во светот. Го познавам неговиот татко, прилично е висок. Би го проверил разнесувачот на млеко.

6. За Венгер:
Велите дека Венгер е паметен, зборува многу јазици.Во младинскиот погон имам едно момче од Брегот на слоновата коска кој зборува пет јазици. Што е тој, гение?

5. За животот по фудбалот
Многу сум талентиран, можеби забележувате дека и така изгледам, можеби ке станам сликар, имам многу време(иронично одговори на новинарите на прашањето каде се гледа себеси по клупата на Јунајтед)

4. За копачката во лицето на Дејвид Бекам
Тоа е еб.. инцидент, еднаш во милион пати се случуваат такви работи. Ја шутнав копачката бидејќи бев бесен. Да можев секогаш да погодам играч во глава немаше да престанам да играм фудбал.

3. За навивачите по еден натпревар:
Прекрасна атмосфера, сум бил на повесели погреби.

2. За Лигата на шампионите
Одите во среда во Милано, мириса на добар парфем и скапи цигари. И секоја жена што ке помине покрај вас е Мис на светот. Сето тоа делува невистинито, а најдобра работа е што се повторува.

1.За односот со Мурињо
Тој секогаш е полн со почит кон моите години. Ме нарекува Шефе, господине, голем човеку. Секогаш е така кога пиеме пијалок по натпреварот. Додуша, за нашиот однос дополнително би помогнало ако би ме понудил со квалитетно вино, наместо со оние остатоци од варосување и течности за стругање на боја.

:pos2:
Ова со Мурињо не знам како заслужило воопшто да се памти, нема ништо посебно. Ама зато ова над него, за Милано, е врв. :salut:

Па со оглед на то што се пред шампионот во ПЛ и со една нога во 1/4 финалето на ЛШ, досега, можеби не сјајна, ама одлична да.
Тие се четврто место со реална шанса да не бидат - како то можи да е сјајно, шо е битно пред кого се?

Никој нее кажал оти имат сјајна сезона, ама ти ги правеш как без нозе да се. И не е Тотенхем тај шо има сјајна сезона, Челзи е.
Ти можеби не си кажал, ама зато јас велам дека Тотенхем има сјајна сезона со сјаен напаѓачки фудбал, иако можи лесно пак да се најди зад онај никаквион и очаен Челзи кој случајно има и појќе голој даено, ако е досаден и неатрактивен и не сјаен ко сјајниве.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Не знаев дека оваа е фан на Ливерпул, има дојдено на Енфилд досега? :)

F

fantomX

Гостин
За разлика од Ливерпул она е прва на ранг листа :)
Ако е сега прва, значи дека мојте надежи искажани претходно се остварени. Сега следува да искажам надеж дека иднината нема да ја трасира ко нејзиниот омилен клуб, па и фудбалер.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
^ Aбе и ја подариле организаторите на турнирот и морала да ја носи, не оти сакала. :)

F

fantomX

Гостин
Во Ливерпул да не бил турнирот? Каде на друго место би и напраеле таков лошотилук?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom