Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Прочитав некаде дека повеќе навивачи во градот Манчестер имал Сити,а на Јунајтед биле повеќе од околината на градот и од останати делови на Англија .
Точно е ова ?
Nie sme najgolem klub na svetot, ne ke imame poveke navivaci od shity:tv:

73773_493718334609_666589609_7064958_5954777_n.jpg

Kanal 88

Несопирлив
Член од
7 февруари 2010
Мислења
15
Поени од реакции
22
Ме интересира, дали и сакузерите од овој форум би пееле на Олд Трафорд за Минхенската несреќа? Дали и вие сте толку патетични да пеете против човештвото поради вашиот Лузерпул?

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Ме интересира, дали и сакузерите од овој форум би пееле на Олд Трафорд за Минхенската несреќа? Дали и вие сте толку патетични да пеете против човештвото поради вашиот Лузерпул?
ne veruvam deka ima takvi na forumot, odnosno ima eden clen koj znam deka jadese gomna za toa!

Milo mi e sto i svetot mozese da vidi koja tinja od navivaci se skauzite od Luzerpul!

GLORY GLORY MAN UNITED!

F

fantomX

Гостин
Типичен одговор на некој што нема факти и враќа само празни муабети...
И не "серам" по секого, серам по Челзи.

Титули во лига:
Ливерпул и Манчестер = 18
Арсенал = 13
Челзи = 4 (3 од коа дојде Абрамович)

ФА Куп:
Манчестер = 11
Арсенал = 10
Ливерпул = 7
Челзи = 6 (3 од кога дојде Абрамович)

Лига Куп:
Ливерпул = 7
Манчестер = 4
Челзи = 4 (2 од кога дојде Абрамович)
Арсенал = 2

Комјунити Шилд:
Манчестер = 18
Ливерпул = 15
Арсенал = 12
Челзи = 4 (2 со абрамович)

И ај сеа кажи ми дека не сте вештачки тим и дека не зависите од Роман? Абе молете се да не му пукне филмот и да си оди нема да знаете крајот кај ви е ќе се вратите во средината на табелата каде и што бевте без него.
За разлика од вас барем мојот тим не зависи од никого, а и Манчестер и Ливерпул не се до толку зависни од своите газди.
Кажи ми како да ти објаснам бре вештачко-природен еден природно-вештачки. Фановите на Челзи се горди шо имаат сопственик ко Абрамович. Шо моментално некои работи не се најјасни е друга работа, ама генерално то е така. Шо треба да ти се кажи? Шо гомна се овие шо ги јадиш? Него пукнат филмот му е неколку години бре вешпро еден, кај си ти досега? Неколку години веќе нема никаква намера сериозно да финансира. Само шо ти си уште застнат Челзи ко бил средина на табела, шо е доста време и пред Абрамович така да, провеш еден тешко ќе ој со тебе. Можам да бидам вака ко тебе и да ти кажам оти последните Европски трофеи на Челзи датираат од поблиско минато отколку тие на Арсена, а сепак не се воопшто поврзани со Роман Абрамович. Ама не сум вештачко-природен ко тебе и не ти го кажувам то.

Ботче можеш да се навратиш неколку страни наназад,и прочитај на Занчи што му објаснив.
А,за ова твоево чекам Фантом да се логира,па ако не го мрзи да ти објасни два збора,зошто ја ако почнам да ти објаснуам ќе добијам бан.
Кажи ми шо да му објаснам ко нема шо да му се објасни? Не можиш да разбудиш некој шо се преправа дека спија.

П.С. Иако Челзи стана светски познат поради доаѓањето на Абрамович сепак повеќе ги почитувам за разлика од Сити каде има разлика во нивната работа. Разликата е во тоа што Челзи даваше пари точно е тоа но сепак даваше онолку колку што треба, поточно колку што треба да се плати играчот. А Сити сака вештачки да се направи моќен со тоа што ако некој вреди 10м они ќе дадат 15 или 20 иако со 10 можат да земат истиот, али тука веќе се "чалами" а и комплексите се тука. Значи сакаат да се направат нешто па правејќи го тоа ствараат слика на нешто што не се. Е тука е оној комплекс да се биде некој, а нивните фанови се оние кој не можат да се помират со тоа да навиваат за "послаб" клуб па дај сега ќе навиваме за "најјакиот" во моментот.
Челзи даваше големи пари за играчи, да не се лажиме. Ама нема случај Челзи да купува колку да се купи, ради реда шо се вели. Ако Сити го следеле Џеко некое време, тогаш зошто Адебајор? То е разликата, макар шо можи и тие да се свестат, ако веќе не се свестени.

Rabotata e sto ne si fan na Manchester!
Nema slavenje zosto sepak se e mozno, nekolku povredi, nekolku sudiski greski, malku opustanje i otide titulata!
Точно така, секој гледа дека ова е one horse трка. Освен фан на Манчестер Јунајтед, иако не гледам шо е страшно да се признај дека ова е најнеинтересна „трка“ за титула долги години наназад. Баш од фан на Манчестер Јунајтед то да се признај не гледам шо е страшно, баш напротив. :toe:

Не можам да се сетам дали беше после дуел со Ливерпул во ЛШ или дуел со Манчестер Јунајтед во ПЛ, кога почина мајка му на Лампард. Од фаној на соодветниот противник дресот кој беше направен и истакнат од играчите на Челзи во чест на Pat Lampard беше монтиран во Fat Lampard. Мене појќе ми личи ко способност на недијгностицираните отколку на историскиве, ама да не кажувам предвреме пошто не сум сигурен. Смрдлевци.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Тука ние не сме ни приближно скаузери. Само симпатизери на Ливерпул, одалечени пола земјина планета.
Иначе, само поради тоа што еден ретардиран фан пеел на олд трафорд пеел не значи дека треба да се етикетираат сите навивачи на Ливерпул како него. Подеднакво сум сигурен дека постои некој фан на Манчестер Јунајтед кој што пеел на Енфилд за 96те загинати на Хилсбороу.

Не знам од каде ја најде потребата да го спомнеш ова овде воопшто.

П.С Ви текнува дека на Работнички му опнаа казна за расизам бидејќи еден шмокљо беше фатен на камера со расистички гестикулации? И сега цела наша држава е проста? (Нема да кажам сите навивачи на Работнички, зошто реално гледано, на тој натпревар на Филип Втори имаше навивачи на многу македонски прволигаши)

A

apidrone

Гостин
Точно така, секој гледа дека ова е one horse трка. Освен фан на Манчестер Јунајтед, иако не гледам шо е страшно да се признај дека ова е најнеинтересна „трка“ за титула долги години наназад. Баш од фан на Манчестер Јунајтед то да се признај не гледам шо е страшно, баш напротив. :toe:
Куртоазија бе. Исто ко Рој Хоџсон за Работнички што вика дека се цврста екипа и дека ќе биде тешко да ги победат.

F

fantomX

Гостин
Куртоазија бе. Исто ко Рој Хоџсон за Работнички што вика дека се цврста екипа и дека ќе биде тешко да ги победат.
Веројатно, нема друго објансување. Макар шо таквото нешто треба да се очекува од луѓето кои професионално го претставуваат Манчестер Јунајтед, а не од обичните фаној, ама така нека биди ајде.

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Ај Бирмингем да стегне заби и да ги помине. Втор пораз им е тоа во двата дуели со Блекпул мислам. Само 4 бода повеќе од зоната за испаѓање после 21 коло, а сега и дерби против Евертон без Жерард (ах Манчестер што им направи беља). Ќе им направиме дупла бодовна разлика наскоро така ми изгледа.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ако ланската а и претходните сезони горе доле се знаеше барем еден сигурен кој ќе ја напушти лигата ова време, годинава ама стварно не знам кој ќе испадне. Блекпул со 7 нови фудбалери годинава и 2 меча помалку се на солидното 9 место, Њукасл се 8ми.. Новиве екипи покажаа заби, сега засега разочаруваат Вест Хем и Вила но пак не е разликата голема од зоната за испаѓање, ќе биде најжестоко за спасување годинава :nesum:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.474
Поени од реакции
10.205
Добри се Лузерпууул,не им бега Коката Кола на Амди Бајрам :) :)

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
]
Добри се Лузерпууул,не им бега Коката Кола на Амди Бајрам :) :)
Не се викат веќе послабите лиги Coca Cola. Имат ново име. :)
Npower Championship
Npower League 1
Npower League 2

еве ти го и логото :)
0,,10794~8825683,00.jpg

G

Gray Foxx

Гостин
Еве еден фудбал менаџер момент кој ми текна кој мн сакам да се случи, но нема шанси за жал.
Лузерпул паѓа во втора лига, им го зиаме Фернандо и Маме Бирам Диуф една година на позајмица да им помогне. :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom