Типичен одговор на некој што нема факти и враќа само празни муабети...
И не "серам" по секого, серам по Челзи.
Титули во лига:
Ливерпул и Манчестер = 18
Арсенал = 13
Челзи = 4 (3 од коа дојде Абрамович)
ФА Куп:
Манчестер = 11
Арсенал = 10
Ливерпул = 7
Челзи = 6 (3 од кога дојде Абрамович)
Лига Куп:
Ливерпул = 7
Манчестер = 4
Челзи = 4 (2 од кога дојде Абрамович)
Арсенал = 2
Комјунити Шилд:
Манчестер = 18
Ливерпул = 15
Арсенал = 12
Челзи = 4 (2 со абрамович)
И ај сеа кажи ми дека не сте вештачки тим и дека не зависите од Роман? Абе молете се да не му пукне филмот и да си оди нема да знаете крајот кај ви е ќе се вратите во средината на табелата каде и што бевте без него.
За разлика од вас барем мојот тим не зависи од никого, а и Манчестер и Ливерпул не се до толку зависни од своите газди.
Кажи ми како да ти објаснам бре вештачко-природен еден природно-вештачки. Фановите на Челзи се горди шо имаат сопственик ко Абрамович. Шо моментално некои работи не се најјасни е друга работа, ама генерално то е така. Шо треба да ти се кажи? Шо гомна се овие шо ги јадиш? Него пукнат филмот му е неколку години бре вешпро еден, кај си ти досега? Неколку години веќе нема никаква намера сериозно да финансира. Само шо ти си уште застнат Челзи ко бил средина на табела, шо е доста време и пред Абрамович така да, провеш еден тешко ќе ој со тебе. Можам да бидам вака ко тебе и да ти кажам оти последните Европски трофеи на Челзи датираат од поблиско минато отколку тие на Арсена, а сепак не се воопшто поврзани со Роман Абрамович. Ама не сум вештачко-природен ко тебе и не ти го кажувам то.
Ботче можеш да се навратиш неколку страни наназад,и прочитај на Занчи што му објаснив.
А,за ова твоево чекам Фантом да се логира,па ако не го мрзи да ти објасни два збора,зошто ја ако почнам да ти објаснуам ќе добијам бан.
Кажи ми шо да му објаснам ко нема шо да му се објасни? Не можиш да разбудиш некој шо се преправа дека спија.
П.С. Иако Челзи стана светски познат поради доаѓањето на Абрамович сепак повеќе ги почитувам за разлика од Сити каде има разлика во нивната работа. Разликата е во тоа што Челзи даваше пари точно е тоа но сепак даваше онолку колку што треба, поточно колку што треба да се плати играчот. А Сити сака вештачки да се направи моќен со тоа што ако некој вреди 10м они ќе дадат 15 или 20 иако со 10 можат да земат истиот, али тука веќе се "чалами" а и комплексите се тука. Значи сакаат да се направат нешто па правејќи го тоа ствараат слика на нешто што не се. Е тука е оној комплекс да се биде некој, а нивните фанови се оние кој не можат да се помират со тоа да навиваат за "послаб" клуб па дај сега ќе навиваме за "најјакиот" во моментот.
Челзи даваше големи пари за играчи, да не се лажиме. Ама нема случај Челзи да купува колку да се купи, ради реда шо се вели. Ако Сити го следеле Џеко некое време, тогаш зошто Адебајор? То е разликата, макар шо можи и тие да се свестат, ако веќе не се свестени.
Rabotata e sto ne si fan na Manchester!
Nema slavenje zosto sepak se e mozno, nekolku povredi, nekolku sudiski greski, malku opustanje i otide titulata!
Точно така, секој гледа дека ова е one horse трка. Освен фан на Манчестер Јунајтед, иако не гледам шо е страшно да се признај дека ова е најнеинтересна „трка“ за титула долги години наназад. Баш од фан на Манчестер Јунајтед то да се признај не гледам шо е страшно, баш напротив.
Ме интересира, дали и сакузерите од овој форум би пееле на Олд Трафорд за Минхенската несреќа? Дали и вие сте толку патетични да пеете против човештвото поради вашиот Лузерпул?
Не можам да се сетам дали беше после дуел со Ливерпул во ЛШ или дуел со Манчестер Јунајтед во ПЛ, кога почина мајка му на Лампард. Од фаној на соодветниот противник дресот кој беше направен и истакнат од играчите на Челзи во чест на Pat Lampard беше монтиран во Fat Lampard. Мене појќе ми личи ко способност на недијгностицираните отколку на историскиве, ама да не кажувам предвреме пошто не сум сигурен. Смрдлевци.