Barclays Premier League 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Конечно еден Челзијаш да признае дека на пичкарски начин беше избегнат поразот на Челзи во недела. Или одложен? :icon_lol:
Како сакаш, доволно впечатливо ми е шо некој се уште го смета Челзи за кандидат за титулата за да коментирам било шо понатаму.

Шо убо ќе биди, играчите на Челзи да се поредат у две редици и да им аплаудираат на Јунајтед у чест на освоената титула. Нешто што го има у Шпанија. Како се викаше у оригинал на шпански? :)

Можеби е оф-топик но незнам.
На BooM TV пуштиле Спорт Клуб каде што даваат Премиер лига?

Шо убо ќе биди, играчите на Челзи да се поредат у две редици и да им аплаудираат на Јунајтед у чест на освоената титула. Нешто што го има у Шпанија. Како се викаше у оригинал на шпански? :)

Се има ова случено мислам а иначе Ел Пасиљо е на шпански xD

--- надополнето ---

Yeep, еве го

sp(14).jpg

^ Хајнце капитен !? :pos:

--- надополнето ---

Можеби е оф-топик но незнам.
На BooM TV пуштиле Спорт Клуб каде што даваат Премиер лига?

Да, ама до први април догодина e бесплатно, после кој ги знае... :)

^ Хајнце капитен !? :pos:

--- надополнето ---

Да, ама до 1 април догодина e бесплатно, после кој ги знае... :)

Последен меч му беше, да го испратиме со стил ::pos:

И овие од Кејблтел нека ја стават, нека се доплаќа, ок е, сегде у свет се доплаќа, и така им плаќам додатно за дигиталната која веза си нема.

Од овие што го добиваат аплаузот, 5 евентуално 6 имале право да земат медал за шампионска титула :)

Инаку незнам точно од кога е традиција во Англија на овој начин да се поздравува шампионот. Првиот пат кога видов вакво нешто беше 2005 мислам, кога Челзи на истиот начин беше пречекан на Олд Трафорд, а Тијаго постигна неверојатен гол од триесетина метри.

Конечно еден Челзијаш да признае дека на пичкарски начин беше избегнат поразот на Челзи во недела. Или одложен? :icon_lol:

Извини ама вакви коментари ко твоите се крајно дебилски.Од кај знаеш дека Челзи ќе изгубеше во неделата?Ај тоа кажи ми?
Ја па обратно викам дека Манчестер ќе изгубеше и?Сега ко децана да се натегаме кој ќе победел,ако се играше утакмицата.
Тоа никој не може да го знае,ни ти,ни јас ни никој,затоа ве молам во иднина вакви глупи коментари немојте,за доброто на дискусијата нормално.

Ја незнам што пуштија сега спорт клуб откако кажаја кој ќе биде шампион. Нема потреба да гледам......

Извини ама вакви коментари ко твоите се крајно дебилски.Од кај знаеш дека Челзи ќе изгубеше во неделата?Ај тоа кажи ми?
Ја па обратно викам дека Манчестер ќе изгубеше и?Сега ко децана да се натегаме кој ќе победел,ако се играше утакмицата.
Тоа никој не може да го знае,ни ти,ни јас ни никој,затоа ве молам во иднина вакви глупи коментари немојте,за доброто на дискусијата нормално.

Мислам дека не го забележа смајлито на крај. Нормално дека никој не може знае, не играат Арсенал и Башкими, дерби е. :)

Ама дека со своја одлука Челзи го одложи натпреварот, така беше. Или тоа нема да го признаеш? :)

едит: своја неправилно донесена одлука.

Не навредуваш ама боцкаш од страна,сум те приметил.

Нема врска тоа што имам повеќе мислења од него и што сум повеќе од него на форум(иако не сум:)).
Некој што е почетник може со нешто да ме закопа одма,или пак обратно.

Се изморив од таканаречени озбилни дебати, бидејќи нема фајде. Со многу мал број членови се води добра дебата. Другото се е сеир и безвезални провокации.

Добро е што ме сваќаш дека само боцкам :). Има многу што тешко сваќаат, како на пример другиот учесник во дебатата, кој испадна дека имал многу повеќе мислења од тебе, и ме извести дополнително дека всушност бил стар член што уште ми стои во листата на игнорирање. :tv:

Мал бил светов.

Се изморив од таканаречени озбилни дебати, бидејќи нема фајде. Со многу мал број членови се води добра дебата. Другото се е сеир и безвезални провокации.

Добро е што ме сваќаш дека само боцкам :). Има многу што тешко сваќаат, како на пример другиот учесник во дебатата, кој испадна дека имал многу повеќе мислења од тебе, и ме извести дополнително дека всушност бил стар член што уште ми стои во листата на игнорирање. :tv:

Мал бил светов.
Само неколку се на број :tv:
Мило ми е што сум еден од нив :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom