Barclays Premier League 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
последните десет сезони во Премиер Лигата... кој бил прв на Божик и кај завршил на крајот на сезоната.. пола пола :) значи во 5 сезони тимовите кои биле на чело на табелата за Божик, завршиле први на крајот..

29eg2l0.jpg

Не мора да значи.Никогаш не гледам статистики така да ќе видиме има време.

Остајте статистика се е можно ова сезона :)

Шо тропотате и ти и Давор, “не мора да значи ... остајте статистика се е можно“. :tv:

Јас колку што гледам, статистиката горе, БАШ тоа и го кажува. Дека се е можно, нема некој постојан тек. Уствари, еднаш во 5 сезони испаѓа дека тој што води на сред сезона и освојува.

Добри обзервациони скилови имате.

На BOOM TV пуштени се спорт клуб и спорт клуб плус на местото каде беше ХБО. Плусот нема слика и се надевам дека ќе бидат без дополнителна доплата. Дали конечно англиско на раат на Тв ќе си гледам? :vozbud::vozbud:

На телекабел Спорт Клуб ја исклучија,барем у Струмица :lut:

hahaaaaaaaaaaaaaaaaaa PREMIER LIGA NA BOOM! BRAVOOOOOOOOOO ZVEROVI :D

На BOOM TV пуштени се спорт клуб и спорт клуб плус на местото каде беше ХБО. Плусот нема слика и се надевам дека ќе бидат без дополнителна доплата. Дали конечно англиско на раат на Тв ќе си гледам? :vozbud::vozbud:
Плусот и на дримбокс кај мене нема слика,но за некој ден сигурно ке има.
Инаку добро е што ги пуштиле на бум тв ке можете конечно на раат да гледате премиер лига.

Плусот и на дримбокс кај мене нема слика,но за некој ден сигурно ке има.
Инаку добро е што ги пуштиле на бум тв ке можете конечно на раат да гледате премиер лига.

Денес го има и плусот...

Мераци :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom