Barclays Premier League 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Да не се лажеме Arsenal ќе бидат шампиони :) :) :) :) :)

Абе ако се лажеме, ќе бидат :icon_lol:

Инаку, лошо ќе биде ако не се среди со преносиве. Ко шо слушам чаршиски муабети прво коло сигурно ќе нема преноси заш не се средени телевизиските права за Македонија.
Плукавме по Игорче, сега ќе се молиме да се врати Игорче :)

Изгледа дефинитивно нема да пренесуваат Сител премиер лига.

На дигитална кабелска,, од каблетел има телевизија tring.tv албанска е и ќе има многу зе ме зеро катр коментари ама бар ќе даваат премиер лига.

На дигитална кабелска,, од каблетел има телевизија tring.tv албанска е и ќе има многу зе ме зеро катр коментари ама бар ќе даваат премиер лига.

Да да, и ја на таа ќе гледам...нема друго :) Плус и се навикнав више на коментаторите, на СуперСпорт :)

Ееееееееее вие ќе гледате што имате кабелска, а ние со ти-хоум? Ќе свириме.. сварно страшна работа. Еееееј да не може ниту една телевизија да ги откупи правата. СТРАШНО!
Иначе нормално дека Манчестер ќе бидат шампиони, оваа сезона не верувам дека повторно ќе им ја ПОКЛОНАТ титулата на челзи :)

како јас го немам тој канал ... исто така сум на Кејб тел ... да не е тоа за подрачје на Чаир само што ја пуштаат ?

Ако нема на сител неограничен интернет му е мајката.

Tие што фаќаат Спорт Клуб српскана ќе си гледаат,тие што немаат на што да гледаат,земете си неограничен интернет како што кажа Кирца и ќе си гледате преку стримови.

како јас го немам тој канал ... исто така сум на Кејб тел ... да не е тоа за подрачје на Чаир само што ја пуштаат ?

Имаш дигитална? Ако не претплати се, плус 99 денари е и ќе добиеш ресивер, ќе имаш и преводи на каналите што ги исклучија преводите (:tapp:)

Имаш дигитална? Ако не претплати се, плус 99 денари е и ќе добиеш ресивер, ќе имаш и преводи на каналите што ги исклучија преводите (:tapp:)

оууу кеј фала ти ... само нешто да најдат додатно да се плаќа , оф мори мајкооо, крадењеее :nesvest:

И официјално ниедна македонска телевизија нема да врши пренос на најдобрата лига во светот.Ќе мора да се снаоѓаме со кабловски и сателитски.Пу да ти ебам државата посрана да ти ебам..

Бидејќи не пишувам на фанклуб Челзи,ќе напишам овде.
Рамирес и покрај тоа што СИГУРНО идеше во Челзи,изгледа не можел да добие работна Бенфика.
Така пишуваат на англиските форуми,наменети за фудбал и за Челзи.

Со овој потег,ако е вистина нормално,управата на Челзи докажа дека е најкилавата што може да постои.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom