Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
Да не се лажеме Arsenal ќе бидат шампиони :) :) :) :) :)
Абе ако се лажеме, ќе бидат :icon_lol:

Инаку, лошо ќе биде ако не се среди со преносиве. Ко шо слушам чаршиски муабети прво коло сигурно ќе нема преноси заш не се средени телевизиските права за Македонија.
Плукавме по Игорче, сега ќе се молиме да се врати Игорче :)

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Изгледа дефинитивно нема да пренесуваат Сител премиер лига.

Член од
15 септември 2008
Мислења
29
Поени од реакции
3
На дигитална кабелска,, од каблетел има телевизија tring.tv албанска е и ќе има многу зе ме зеро катр коментари ама бар ќе даваат премиер лига.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
На дигитална кабелска,, од каблетел има телевизија tring.tv албанска е и ќе има многу зе ме зеро катр коментари ама бар ќе даваат премиер лига.
Да да, и ја на таа ќе гледам...нема друго :) Плус и се навикнав више на коментаторите, на СуперСпорт :)

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Ееееееееее вие ќе гледате што имате кабелска, а ние со ти-хоум? Ќе свириме.. сварно страшна работа. Еееееј да не може ниту една телевизија да ги откупи правата. СТРАШНО!
Иначе нормално дека Манчестер ќе бидат шампиони, оваа сезона не верувам дека повторно ќе им ја ПОКЛОНАТ титулата на челзи :)

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
како јас го немам тој канал ... исто така сум на Кејб тел ... да не е тоа за подрачје на Чаир само што ја пуштаат ?

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ако нема на сител неограничен интернет му е мајката.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Tие што фаќаат Спорт Клуб српскана ќе си гледаат,тие што немаат на што да гледаат,земете си неограничен интернет како што кажа Кирца и ќе си гледате преку стримови.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
како јас го немам тој канал ... исто така сум на Кејб тел ... да не е тоа за подрачје на Чаир само што ја пуштаат ?
Имаш дигитална? Ако не претплати се, плус 99 денари е и ќе добиеш ресивер, ќе имаш и преводи на каналите што ги исклучија преводите :)tapp:)

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Имаш дигитална? Ако не претплати се, плус 99 денари е и ќе добиеш ресивер, ќе имаш и преводи на каналите што ги исклучија преводите :)tapp:)
оууу кеј фала ти ... само нешто да најдат додатно да се плаќа , оф мори мајкооо, крадењеее :nesvest:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
И официјално ниедна македонска телевизија нема да врши пренос на најдобрата лига во светот.Ќе мора да се снаоѓаме со кабловски и сателитски.Пу да ти ебам државата посрана да ти ебам..

В

Вори

Гостин
Бидејќи не пишувам на фанклуб Челзи,ќе напишам овде.
Рамирес и покрај тоа што СИГУРНО идеше во Челзи,изгледа не можел да добие работна Бенфика.
Така пишуваат на англиските форуми,наменети за фудбал и за Челзи.

Со овој потег,ако е вистина нормално,управата на Челзи докажа дека е најкилавата што може да постои.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom