Абе ако се лажеме, ќе бидатДа не се лажеме Arsenal ќе бидат шампиони
Да да, и ја на таа ќе гледам...нема друго Плус и се навикнав више на коментаторите, на СуперСпортНа дигитална кабелска,, од каблетел има телевизија tring.tv албанска е и ќе има многу зе ме зеро катр коментари ама бар ќе даваат премиер лига.
како јас го немам тој канал ... исто така сум на Кејб тел ... да не е тоа за подрачје на Чаир само што ја пуштаат ?На дигитална кабелска,, од каблетел има телевизија tring.tv албанска е и ќе има многу зе ме зеро катр коментари ама бар ќе даваат премиер лига.
Абе едно преговарачиште невидено....Ејјјј кенион викаш а? Ц ц ц ц каков човек губат челзи не се свесни...
Имаш дигитална? Ако не претплати се, плус 99 денари е и ќе добиеш ресивер, ќе имаш и преводи на каналите што ги исклучија преводите tappкако јас го немам тој канал ... исто така сум на Кејб тел ... да не е тоа за подрачје на Чаир само што ја пуштаат ?
оууу кеј фала ти ... само нешто да најдат додатно да се плаќа , оф мори мајкооо, крадењеее :nesvest:Имаш дигитална? Ако не претплати се, плус 99 денари е и ќе добиеш ресивер, ќе имаш и преводи на каналите што ги исклучија преводите tapp