Ф 

ФорцаМилан
Гостин
Со Штрафценегер имаме кладба,јас велам дека Сити нема да е меѓу првите 4,тој вели дека ке бидат.
Сега останува да видиме.

Сега останува да видиме.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ке видиме баце,според мене клуб ко Сити,со 40 играчи,и уште ке купуваат,уште 2 недели има до стартот во ПЛ,а тие незнаат кој ке остане кој не..според мене нема оваа година да влезат меѓу првите 4.^Сити владее со трансфер пазарот,зедоја неколку добри играчи.....изгледа ќе треба да го мениш аватарот![]()
)))Еве јас ќе предложам една кладба ако сака некој,оној што ќе изгуби ќе носи аватар и потпис цело наредно лето,значи од завршетокот на оваа сезона,од наредниот мај па се до почетокот на сезоната 2011-2012.
Јас викам дека Дрогба,Анелка и Калу ќе дадат повеќе голови во ПРЕМИЕР ЛИГА од Руни,Бербатов и Чичарито?
Ако сака некој,бујрум....Ако нејќе,нека каже друга кладба,па ќе видиме дали ќе падне договор.)))

Може јас?![]()
 да се има фудбал да се гледа мислам годинава манчестер јунајтед и тотенхем ке бидат топ тимови ( без навреда на сите навивачи на челзи сити ливерпул арсенал ) тоа се тимовите кој сум ги сакал од секогаш ми оставале добар впречаток секогаш годинава ке биде доста поинтересна од предходните ке видиме во мај кој ке освој но сити мислам немат да земит титутла  дека им требит уигравањеЕ
Јас викам дека Дрогба,Анелка и Калу ќе дадат повеќе голови во ПРЕМИЕР ЛИГА од Руни,Бербатов и Чичарито?

Зашто не можам да се регистрирам на Фантази Премиер Лига???
Во тоа Postcode/Zip напишав 00389, ваљда тоа и треба, корисничкото име и лозинката ги менував, не е до нив грешката. Не ми е јасно...