Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Си го сака грков а? :icon_lol:

A

apidrone

Гостин
Тој истиот е шо готов трансфер на Роналдињо од ПСЖ во Манчестер Јунајтед го напрај пропаднат? Вао, каков човек добиле Челзи.... :vozbud:

Никогаш не ми текнало да прашам некој од природниве ко тебе, па ти ми си погоди сега: шо конкретно да подразберам под „вештачки клуб“? Вештачко е нешто шо луѓето го створиле, и јас не можам да му помогнам ако некој има проблем шо пред појќе од 100 години решле да формираат Chelsea Football Club. :toe:

Фудбалерот сам одлучува каде сака да игра, од кај да знам зошо ја одбрал барса пред манчестер. А вештачки клуб според мене е кога екипа како Челзи пред 7 години (сегашна Астон Вила да речеме), ќе ја купи некој богаташ, и одеднаш истата екипа станува првак на Англија. Истотака одеднаш многу луѓе почнаа за Челзи да навиваат... Вистинските навивачи на Челзи се оние од Лондон, останатите само што почнале да гледаат фудбал. Можете да се залажувате себеси дека сте навивале за Челзи и пред ерата на Абрамович, ама ќе поверува ли некој во тоа? Како сеа некој да ми каже дека е страстен навивач на Болтон, абе ајде...

А иначе Давор, ни Арсенал немаат освоено ЛШ, па никогаш не сум рекол дека тој е вештачки клуб. Напротив.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.762
Поени од реакции
43.964
Не го лажи бе, имаме и за Харгривс. :)
И тоа најјака е..

Oh Owen Hargreaves
You Are The Love Of My Life
Oh Owen Hargreaves
I'd Let You Shag My Wife
Oh Owen Hargreaves
I Want Curly Hair Too!

:icon_lol:

--- надополнето ---

Глеам се распавате за тоа каков клуб бил Челзи, природен, вештачки, без историја...ова, она (по 253526ти пат).. Значи не знам зошто навивачите на Челзи не почнат да го игнорират тоа, бидејќи ако не го игнорират тоа, секогаш ќе запаѓаат во вакви расправи.. Пошто, кај навивачите на Јунјтед, Арсенал и Ливерпул..барем во блиска иднина нема шанси ништо да се смени.. Тие ќе продолжат да провоцират со тоа дека имаат 4,5 пати повеќе титули од Челзи во ПЛ, дека Челзи немал ЛШ и не знам ти што друго.. Така ќе биде и за Сити, ако почнат да освојуваат титули.. Тие ќе викат ние оваа сезона сме прваци, другите ќе им викат е шо коа сте, кога ние имаме 20 титули и имаме богата историја..за разлика од вас кои "почнавте да постоите" од 2009та.

Eве еден пример, лани последното коло кога Челзи веќе ја освојуваше титулата, навивачите на Јунајтед еве што пееле..

Hollow hollow hollow
Chelsea's success is fucking hollow
All that money they took
From that big russian crook
And you'll never win 3 in a row

То е то, значи.. Како што кажав, вакви провокации секогаш ќе има од нас, кон навивачите на Челзи...барем сигурно во блиска иднина..

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.849
Поени од реакции
11.509
Ако нема провокации, ќе веземе гоблени и заедно во недела дербијата ќе ги пратиме со а cup of tea поред нас :icon_mrgr

A

Alexander Nevsky

Гостин
А да ве прашам вас вие навивате за клубот оти има историја од времето на Хитлер кога не сте ни биле планирани или ради тоа што ви се допаднал во моментот кога сте родени и кога сте имале шанса да го пратите? Ако е така да навиваме сите за Јунајтед,Леедс,Ливерпул или Нотингем или Шефилд Јунајтед пошто имаат голем број на трофеи а сепак јас не сум бил роден во нивната ера кога ги освојувале ?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.849
Поени од реакции
11.509
Роден си, роден си...99та, 2008ма на пример :icon_mrgr

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.762
Поени од реакции
43.964
А да ве прашам вас вие навивате за клубот оти има историја од времето на Хитлер кога не сте ни биле планирани или ради тоа што ви се допаднал во моментот кога сте родени и кога сте имале шанса да го пратите? Ако е така да навиваме сите за Јунајтед,Леедс,Ливерпул или Нотингем или Шефилд Јунајтед пошто имаат голем број на трофеи а сепак јас не сум бил роден во нивната ера кога ги освојувале ?
Што има веза тоа? Никој не ти вели тебе да не навиваш за Челзи.. Ама титулите си се титули без разлика кога биле освојувани..на крај краева и ете ако имаш ти 20 години, пак во тие 20 години Јунајтед е најтрофеен клуб во Англија...ама заеби сеа таа тема.. Зборот ми беше дека тие провокации секогаш ќе постојат.. Како што до пред 10 години, навивачите на Ливерпул ги провоцирале навивачите на Јунајтед..па и сеа уште се курчат со тие 2 титули повеќе во ЛШ..

Ако гледаме така, шо кур се градат споменици на Александар Македонски, кога тој освојувал пред охохооооо години??

В

Вори

Гостин
Мешаш баби и жаби.
Што има везе титулите бе?Треба да се гледа во сегашност.Ако е така тогаш Реал Мадрид е најдобар клуб на светот,и тука слобдно можеме да ја затвориме дискусијата.

А,тој дечкото од електро...кој рече дека навива за Челзи од пред 2003 бе?Ја тогаш почнав да навивам и не го одрекувам тоа.А,сигурен сум дека Бластер,Фантом,Фантом(охридскиот) и уште неколку постари фанови навиваат за Челзи од многу порано.
И од кај кур сум знаел ја во 4 одделение дека Абрамович е богаташ и дека е претседател на Челзи и дека Челзи немале титули ебате.
Ме сморивте со муабетиве,јајцава силоси ми ги напрајвте.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Убаво кажа Давор. Јас кога се определив за Челзи, не знаев ни прв состав на тимот, а не па колку титули имаат и дали имаат богат сопственик.

A

apidrone

Гостин
Убаво кажа Давор. Јас кога се определив за Челзи, не знаев ни прв состав на тимот, а не па колку титули имаат и дали имаат богат сопственик.
А добро еве, што е тоа што тебе те привлекло кај Челзи, зошто баш за Челзи си се определил? Да не ме сфатиш погрешно и да не помислиш дека треба да се правдаш, те прашувам за мислење.

В

Вори

Гостин
На МТВ се пренесуваше Премиер Лига,баш памтам.И имаше утакмица Ливерпул-Челзи.Колку што ме држи сеќавањето Челзи прво губеше,но после со головите на Хаселбенк и Петит мислам ја сврти утакмицата,така нешто беше.Ми оставија некој силен впечаток.
Претходно ко дете цело маало бевме или за Реал или за Милан.Јас бев за тие првите.И ако ми беше толку за историјата и титулите,комотно ќе си останев да навивам за Реал и сега немаше да го прајме овој муабет.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
А добро еве, што е тоа што тебе те привлекло кај Челзи, зошто баш за Челзи си се определил? Да не ме сфатиш погрешно и да не помислиш дека треба да се правдаш, те прашувам за мислење.
Тогаш фудбал воопшто не ме интересираше. Најдобриот другар беше за Челзи, па ај реков и јас ќе бидам за Челзи. Си имав по еден тим од Англиско, Италијанско и Шпанско. Кога почнав да следам фудбал, највеќе ме привлече Челзи. Во ниеден момент тогаш не помислив да го променам тимот, зошто пред тоа онака безвезе сум кажал дека сум за Челзи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom