Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.766
Поени од реакции
12.101
Брату ти се лутиш и тебе те боли вистината, не нас. :)))
Ај ако му дадат на некој од Ливерпул таква титула, и овие од Виган ќе бараат ебаго...
Да да......Ливерпул и Виган исто се. Сигурно Мартинез повеќе сторил од Кени и другите.
--- надополнето: Jul 3, 2011 3:35 PM ---
И ја не сфаќам зошто толку лутење. Боби Чарлтон и Мет Базби се знае зошто се Сер. Преживеале авионска несреќа, Боби е носител на тимот на Англија што освојува светска круна, Мет преживува авионска несреќа, се соочува со смрт на 90 посто од тимот и гради нов тим, прв англиски тим кој освојува лига на шампиони во кој пак централна икона е Боби. Како може смрт на фанови да е исто со смрт на целиот твој тим и повторно градење на нов, а во тоа време тимот немал многу финансии и собирал отпадоци фудбалери од други клубови?

Сеа знам ќе ми кажеш Кени се залагал за жртвите од Хејсел и Хилсбороу. Ај те молам изгуглај кој бил меѓу првите пристигнати на погребите и донирал средства до фамилиите на загинатите. Помош: Најтрофеен менаџер е во светот.
Да да само вашите се жртви и маченици само тие заслужуваат почит и титула сер. Другите никако. Небаре Ливерпул после несреќите беше награден ...........
--- надополнето: Jul 3, 2011 3:43 PM ---
Кени со ништо не заслужил да биде сер, освен серко!
Нека освои нешто, нека направи нешто невозможно(како менаџерите на Јунајтед) и може да се надева!
Гигс пред него ќе стане сер!
Ај не треси зелени. Додека Кени не се повлече од фудбалот Фергусон беше никој и ништо во споредба со него. Фала богу дека Гигс ќе стане сер пред него. Не е ништо ново тоа. Можеби еден ден ќе напишат дека преживеал атомска бомба па заслужил да стане сер.
Ајде ти мене кажи ми еден менаџер на Јунајтед кој освоил 3 титули во Лига на Шампиони ( во кој било формат ). Ајде де...најди таков!! Секако тоа не e никакво достигнување..... ништо не направил Боб Пејсли само што освоил 3 титули човекот. Ехееее Манчестер има многу такви менаџери кој освоиле по 3 и повеќе титули во ЛШ. Не е тоа некакво достигнување.
--- надополнето: Jul 3, 2011 3:45 PM ---
Престани да одиш по логика и не ми плачи ко детенце... СЕР Алекс Фергусон за Кени Далглиш е Кока-Кола ;)
Сигурно.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.843
Поени од реакции
11.496
Кени има освоено 4 лига титули (1 со блекбурн) 2 пати фа и еднаш тогашен черити ( денес комјунити) и вие ми кажувате како тоа Сер Алекс може да биде над него? :LOL: Па да му е*ам мајката бе пријателе, очигледно е...за фудбалска кариера на кени му е поголем, ама за менаџерска, тоа е што е, факт. ;)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.766
Поени од реакции
12.101
Кени има освоено 4 лига титули (1 со блекбурн) 2 пати фа и еднаш тогашен черити ( денес комјунити) и вие ми кажувате како тоа Сер Алекс може да биде над него? :LOL: Па да му е*ам мајката бе пријателе, очигледно е...за фудбалска кариера на кени му е поголем, ама за менаџерска, тоа е што е, факт. ;)
До 1999 рачунаме пријателе. Тогаш Фергусон стана сер ако не се лажам. Успесите после тоа не му ги рачувај. Сигурно тогаш не знаеле што ќе освои и како ќе освои после тоа. Зборуваме кој што направил до 99та. Зошто тогаш Фергусон станал сер а Кени не. Како менаџер кажав.....Фергусон поуспешен дотогаш а како фудбалер Кени. А фудбалската кариера не се рачуна? Не зафркавај. И не е само за Кени и Фергусон. Зборувам општо за сите. Вие имате неколкумина а ние ниеден. Ниту Бил Шенкли,ниту Боб Пејсли ( пак ќе речам 3 титулчиња во ЛШ - дури ни денес не ми текнува на таков менаџер ) , Фаган, Кени.........
Затоа без галами. Ако сакате на глава застанете ама сите знаеме дека сум во право

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.843
Поени од реакции
11.496
Не знам другар, или до кралицата е, или некоја хајка против ливерпул е, но во секој случај очигледно се зело и предвид и ангажманот на фергусон надвор од фудбалските граници, како и брендирањето на манчестер во светска мегасила. Ова се мои претпоставки, за подетални не знам како да стигнеме до нив, тоа тие со критериумите од англија треба да се јават :)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.094
Поени од реакции
1.656
Mancini added: "I like Ezequiel Lavezzi, Marek Hamsik
and Edinson Cavani.

"I like Javier Pastore a little less.
"When I think of Udinese,
I can think of Pablo Armero and Mauricio Isla.

"And I must say Antonio Di Natale.
It's a pity that he is now getting on in years.

"I also liked Radja Nainggolan of Cagliari.
"Of course, I did not mention the Inter boys for whom I have a weakness. I think the ones I coached are great players."

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Розо не ми јачи овде оди буни се кај англиската кралица , мислам масоните се вмешани во оваа работа ..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
До 1999 рачунаме пријателе. Тогаш Фергусон стана сер ако не се лажам. Успесите после тоа не му ги рачувај. Сигурно тогаш не знаеле што ќе освои и како ќе освои после тоа. Зборуваме кој што направил до 99та. Зошто тогаш Фергусон станал сер а Кени не. Како менаџер кажав.....Фергусон поуспешен дотогаш а како фудбалер Кени. А фудбалската кариера не се рачуна? Не зафркавај. И не е само за Кени и Фергусон. Зборувам општо за сите. Вие имате неколкумина а ние ниеден. Ниту Бил Шенкли,ниту Боб Пејсли ( пак ќе речам 3 титулчиња во ЛШ - дури ни денес не ми текнува на таков менаџер ) , Фаган, Кени.........
Затоа без галами. Ако сакате на глава застанете ама сите знаеме дека сум во право
Фергусон стана Сер за посебни достигнувања во спортот затоа што освои TREBLE, Манчестер стана прва АНГЛИСКА екипа што освои требл. Што да ви правам бе пилиња, што да ви правам што Манчестер освои прв лига шампиони во Англија, прв освои Требл, прв освои Светски Куп во 2008?

На крајот на краиштата зошто сте вие фанови? Можете да си отворите петиција во секое време како што има од фановите на Манчестер за Гигс, што би ја предале на членовите од парламентот или па скаузерите во Ливерпул зафатени се со крадење, не можат да се замараат со тоа?

Eве чисто да направиме споредба - Рајан Гигс е најтрофеен играч во светот, има титула Order of the British Empire а Кени има Member of the British Empire. Според твојава логика сега ние треба да се буниме што Гигс има помала титула од Кени а горе доле исто се со постигнато :ROFLMAO:

Фејс ит, никој не вика дека си во право туку дека испаѓаш смешен. Во право може да викаат само дека си исфрустрирани навивачи на Челзи, Арсенал, Ливерпул или кои и да се што глава не можат да кренат од Ферги овие 20 години и почнуваат еве ко тебе, да халуцинираат, да веруваат во завери, масонски и натприродни работи, баба Рога и сл.

Секоја чест за тоа што го направил Кени, но не е нешто исклучително. Нека освои еве на пример Ливерпул 6 титули во една сезона како Барселона и ќе видиш витештвото како ќе стигне.

F

fantomX

Гостин
Шо е толку битно кој шо титула има од едно смешно организирано општество која по секоја логика на нештата во историски релативно краток временски период би требало да престани да постој во таква форма?

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.766
Поени од реакции
12.101
Фергусон стана Сер за посебни достигнувања во спортот затоа што освои TREBLE, Манчестер стана прва АНГЛИСКА екипа што освои требл. Што да ви правам бе пилиња, што да ви правам што Манчестер освои прв лига шампиони во Англија, прв освои Требл, прв освои Светски Куп во 2008?

На крајот на краиштата зошто сте вие фанови? Можете да си отворите петиција во секое време како што има од фановите на Манчестер за Гигс, што би ја предале на членовите од парламентот или па скаузерите во Ливерпул зафатени се со крадење, не можат да се замараат со тоа?

Eве чисто да направиме споредба - Рајан Гигс е најтрофеен играч во светот, има титула Order of the British Empire а Кени има Member of the British Empire. Според твојава логика сега ние треба да се буниме што Гигс има помала титула од Кени а горе доле исто се со постигнато :ROFLMAO:

Фејс ит, никој не вика дека си во право туку дека испаѓаш смешен. Во право може да викаат само дека си исфрустрирани навивачи на Челзи, Арсенал, Ливерпул или кои и да се што глава не можат да кренат од Ферги овие 20 години и почнуваат еве ко тебе, да халуцинираат, да веруваат во завери, масонски и натприродни работи, баба Рога и сл.

Секоја чест за тоа што го направил Кени, но не е нешто исклучително. Нека освои еве на пример Ливерпул 6 титули во една сезона како Барселона и ќе видиш витештвото како ќе стигне.
Добро моја драга пријателке...............Кени како играч и менаџер има освоено повеќе од Фергусон. Немој да ми речиш дека играчката кариера не се рачуна пошто ете вие за Гигс барате во случајов а тој менаџер сеуште не бил. Пак ќе те прашам: Најде ли некој од Јунајтед кој има 3 титули во ЛШ ? Или ајде најди ми било кој менаџер што има 3 или повеќе. Мора да има некој друг. Не може Боб да е единствен. Или може? И тоа не е достигнување?:
But Paisley's 3 European Cup's Record is still a record in 2011, and he is the first most successful British Manager in the history of the game.
Сте биле први во некои работи. И?? Сте освоиле први ЛШ. Па добро. Боб сам ве премина.
На крај краева преку таквото ако не е Кени сер. Ионака е Крал за нас и едноставно подобро звучи Кралот Кени. Но само ја истакнувам непочитта кон него од страна на Бртианциве.
Битно е да му понудат. Ако одбие нека одбие.
А кога сме кај другиве....и тие заслужиле ама очигледно некој има нешто против нив и не им е дадена потребната почит.
--- надополнето: Jul 4, 2011 12:01 AM ---
Шо е толку битно кој шо титула има од едно смешно организирано општество која по секоја логика на нештата во историски релативно краток временски период би требало да престани да постој во таква форма?
Заеби ја титулата. Тоа е само симбол на почитта и честа што треба да им се укаже а титулата нити мене ми е важна а верувам нити на нив им е важна

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Колега само да те надополнам уште еден плус во "борбата" Кени да биде крунисан со титулата сер е тоа што тој цело време е со семејствата кои настрадаа во трагедијата во Хилсборо,постојано ја бара правдата за тие 96 загинати навивачи(JUSTICE FOR THE 96)....плус во играчката кариера Кени направи многу, во менаџерската ако не се лажам беше менаџер само 10тина години не сум сигурен дали беа и толку и затоа нема освоено толку титули а инаку минатото на Ливерпул единствени клубови кои имаат подобро минато од Ливерпул се Реал и евентуално Милан.....

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.843
Поени од реакции
11.496
Било је то некад, одавно...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Добро моја драга пријателке...............Кени како играч и менаџер има освоено повеќе од Фергусон. Немој да ми речиш дека играчката кариера не се рачуна пошто ете вие за Гигс барате во случајов а тој менаџер сеуште не бил. Пак ќе те прашам: Најде ли некој од Јунајтед кој има 3 титули во ЛШ ? Или ајде најди ми било кој менаџер што има 3 или повеќе. Мора да има некој друг. Не може Боб да е единствен. Или може? И тоа не е достигнување?:
But Paisley's 3 European Cup's Record is still a record in 2011, and he is the first most successful British Manager in the history of the game.
Сте биле први во некои работи. И?? Сте освоиле први ЛШ. Па добро. Боб сам ве премина.
На крај краева преку таквото ако не е Кени сер. Ионака е Крал за нас и едноставно подобро звучи Кралот Кени. Но само ја истакнувам непочитта кон него од страна на Бртианциве.
А кога сме кај другиве....и тие заслужиле ама очигледно некој има нешто против нив и не им е дадена потребната почит.

Заеби ја титулата. Тоа е само симбол на почитта и честа што треба да им се укаже а титулата нити мене ми е важна а верувам нити на нив им е важна
Првин јачиш оти не бил па сеа викаш сеедно , дај барем стој на едно бори се наместо кени да се буни ти овде соли памет ебаГо ! А не еднаш вака еднаш така ...

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.766
Поени од реакции
12.101
Првин јачиш оти не бил па сеа викаш сеедно , дај барем стој на едно бори се наместо кени да се буни ти овде соли памет ебаГо ! А не еднаш вака еднаш така ...
Oчигледно не си ме разбрал

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.753
Поени од реакции
9.518

Биди сигурен дека ако не се случела авионската несреќа во Минхен 1958-та година Сер Мат Базби ќе бидел тој менаџер со 3 титули во ЛШ и сега сигурно немаше да останиме на овие 3 титули во ЛШ. Затоа што тогаш тој тим газел по Европа...предводен од Едвардс и тогаш младиот Чарлтон. Тој со отпадокот од останатите клубови го предводеше тимот на чело со Сер Боби Чарлтон и покрај трагедијата што се случила по 2-3 месеци стигна до финале на ФА Купот каде загуби од Болтон...
Сепак за да се стане СЕР покрај трофеите се гледа и учинокот и напредокот што го направил тој за Британија. Сер Мат Базби успеа да го промовира Јунајтед во фудбалска сила и покрај несреќата каде загуби 8 драгоцени фудбалери. Сер Боби Чарлтон и ја донесе на Англија титулата Светски шампион...За Сер Алекс не треба да се говори мислам...
Спортски поздрав!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom