Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 11.766
- Поени од реакции
- 12.102
Да да......Ливерпул и Виган исто се. Сигурно Мартинез повеќе сторил од Кени и другите.Брату ти се лутиш и тебе те боли вистината, не нас. ))
Ај ако му дадат на некој од Ливерпул таква титула, и овие од Виган ќе бараат ебаго...
--- надополнето: Jul 3, 2011 3:35 PM ---
Да да само вашите се жртви и маченици само тие заслужуваат почит и титула сер. Другите никако. Небаре Ливерпул после несреќите беше награден ...........И ја не сфаќам зошто толку лутење. Боби Чарлтон и Мет Базби се знае зошто се Сер. Преживеале авионска несреќа, Боби е носител на тимот на Англија што освојува светска круна, Мет преживува авионска несреќа, се соочува со смрт на 90 посто од тимот и гради нов тим, прв англиски тим кој освојува лига на шампиони во кој пак централна икона е Боби. Како може смрт на фанови да е исто со смрт на целиот твој тим и повторно градење на нов, а во тоа време тимот немал многу финансии и собирал отпадоци фудбалери од други клубови?
Сеа знам ќе ми кажеш Кени се залагал за жртвите од Хејсел и Хилсбороу. Ај те молам изгуглај кој бил меѓу првите пристигнати на погребите и донирал средства до фамилиите на загинатите. Помош: Најтрофеен менаџер е во светот.
--- надополнето: Jul 3, 2011 3:43 PM ---
Ај не треси зелени. Додека Кени не се повлече од фудбалот Фергусон беше никој и ништо во споредба со него. Фала богу дека Гигс ќе стане сер пред него. Не е ништо ново тоа. Можеби еден ден ќе напишат дека преживеал атомска бомба па заслужил да стане сер.Кени со ништо не заслужил да биде сер, освен серко!
Нека освои нешто, нека направи нешто невозможно(како менаџерите на Јунајтед) и може да се надева!
Гигс пред него ќе стане сер!
Ајде ти мене кажи ми еден менаџер на Јунајтед кој освоил 3 титули во Лига на Шампиони ( во кој било формат ). Ајде де...најди таков!! Секако тоа не e никакво достигнување..... ништо не направил Боб Пејсли само што освоил 3 титули човекот. Ехееее Манчестер има многу такви менаџери кој освоиле по 3 и повеќе титули во ЛШ. Не е тоа некакво достигнување.
--- надополнето: Jul 3, 2011 3:45 PM ---
Сигурно.Престани да одиш по логика и не ми плачи ко детенце... СЕР Алекс Фергусон за Кени Далглиш е Кока-Кола