нема да ти биди интересно ако ти кажуваме за сите години...^A, за сезона 2018/19 имаш нешто?
Tака е градоначалнику, џабе парите фрлени само. За болка - се сомневам. Се сомневам дека тоа муле има нешто (било што) во главата.Што мајка барал да се подложува на тие болки, ко и вака и така грд е. Нема да му смени многу косата.
Па не би рекол дека нема ништо во главата. Сепак (според мене) е најдобриот напаѓач на островот, а за да го имаш тој примат мора да имаш нешто со што би размислувал.Tака е градоначалнику, џабе парите фрлени само. За болка - се сомневам. Се сомневам дека тоа муле има нешто (било што) во главата.
Градоначалниче, физичкиот изглед е недискутабилен, излишни се коментари. Што се однесува до убитачниот инстинкт на ова мулево, се согласувам дека е најдобриот напаѓач во Британија. Ама дека треба да имаш нешто во главата, не знам, оти кога ќе помислам пто би се случило ако на хиена и дадеш Рубикова коцка...Па не би рекол дека нема ништо во главата. Сепак (според мене) е најдобриот напаѓач на островот, а за да го имаш тој примат мора да имаш нешто со што би размислувал.
Јас чисто за физички изглед коментирав.
Фановиве на Вила сеа едвај ќе чекаат било каков кикс за да идат на протести )