- Член од
- 2 март 2007
- Мислења
- 4.576
- Поени од реакции
- 3.773
Ето прв стрелец во Ла Лига, Анри прв стрелец во сите натпреварувања и втор асистент позади Меси.Не им беше Ето прв стрелец?
Ето прв стрелец во Ла Лига, Анри прв стрелец во сите натпреварувања и втор асистент позади Меси.Не им беше Ето прв стрелец?
Анри не бил прв стрелец во Барселона.Ето прв стрелец во Ла Лига, Анри прв стрелец во сите натпреварувања и втор асистент позади Меси.
БЕШЕ!Анри не бил прв стрелец во Барселона.
на ПАТ е за Шпанија :pos2:Темава не е за ПЛ?
Ел Пастиљо ќе добие?на ПАТ е за Шпанија :pos2:
Срамота бе, екипата да не си ја знаете.Анри не бил прв стрелец во Барселона.
Добро, не скокај одма.Срамота бе, екипата да не си ја знаете.
Овој е татко му на тој што умре, Доди Ал Фајед умре со принцезата Дајана во судар, ако мислиме на истиот
"Football fans love it. If some stupid fans don't understand and appreciate such a gift they can go to hell. I don't want them to be fans. If they don't understand and don't believe in things I believe in they can go to Chelsea, they can go to anywhere else."
- Mohammed al-Fayed.
Жив бил ѕверов арапски уште, оти ја мислев умре?
Добро де се зазборваја, малце..Темава не е за ПЛ?
Нема врска исто колку што Милнер вреди за парите што беше купен.Добро де се зазборваја, малце..
Едит: Како тоа Виериа не е добар за Арсенал, а Денилсон е !? Убеден сум дека подобро би изиграл од него..
Едит 2: Нема врска Ангичанец, не Англичанец... Мислам дека досега во историјата на ПЛ, повеќе награди добивале странци од колку Англичани...