Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Со ова ми потврдуваш уште еднаш дека си поглупав одколку што мислев.

*не ме цитирај,аман!
Воопшто не е глуп, туку инаетчија ко прилепско магаре.

Ништо уште не е за честитање, највеќе ми е страв од гостувањето кај Њукасл, мое мислење е дека таму ќе изгубиме некој бод ама ќе видиме.
Ма изгубете и три од Њукасл........кој е тој шо ќе ве стаса? :toe:

A

apidrone

Гостин
Не знам зошто мислите дека ќе се расправам со вас, со детенцето кое на крај на секој пост моли да не го цитирам, а уствари со тоа сака да ме испровоцира... Другиот не е ни за коментирање. Почесто ги менува мислењата од чорапите.
Енивеј, ја не би се плашел толку, затоа што Арсенал до крај има потежок распоред од нас. Тие имаат 3 дерби средби, ние само една и тоа на гости. Би сакал титулата да ја завериме на 7/8 мај :)

A

apidrone

Гостин
Ако лани Руни беше најдобар играч во ПЛ, а не освои титула, се прашвам кој ли ќе бидит оваа година :toe:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
West Ham 2-4 Manchester United . Igraa na datum 2.4.2011 xD ovaa namerno im dale 2 gola da im dadat za da bide isto kako datumot xaxaxa :D
Sing for the champions Manchester United!!!! Glory Glory Man United

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ако лани Руни беше најдобар играч во ПЛ, а не освои титула, се прашвам кој ли ќе бидит оваа година :toe:
Лани Дрогба требаше да ја добие наградата,ама не е англичанец :toe: Руни ништо не направи повеќе од Дрогба...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
West Ham 2-4 Manchester United . Igraa na datum 2.4.2011 xD ovaa namerno im dale 2 gola da im dadat za da bide isto kako datumot xaxaxa :D
Sing for the champions Manchester United!!!! Glory Glory Man United
http://iluzionist.com.mk/content/view/819/1/

Барајте контрадикторности уште... Ќе ги има, сигурно... Па можи и да погодиме некој резултат... Линкот, чисто информативно :)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Виера 15-20 секунди откако влезе и гол :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Видиќ ќе ја земе, доби државјанство пред два месеци :icon_lol:

Whats the difference between Liverpool, Man City and Ice Road Truckers? Ice Road Truckers is still on Thursday nights on Channel 5 :icon_lol:

A

apidrone

Гостин
Греота е Анри да биде споредуван со Руни и Дрогба :)
Не викам не, ама ете, Дрогба не бил прогласен за најдобар само затоа што не бил Англичанец... па ни Кристијано Роналдо не е Англичанец :toe:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
И тој шо чоек беше во Арсенал ама си мислеше и во Барса ама ете прај го ти ѓуптино цар тој пак ѓуптин
Прашај ги навивачите на Барселона што човек беше сезоната кога земаа ЛШ, а и кој беше прв стрелец кај нив во неговата дебитантска сезона и тоа на крило. Не може вечно да игра добро, затоа и отиде во Барселона.

A

apidrone

Гостин
Прашај ги навивачите на Барселона што човек беше сезоната кога земаа ЛШ, а и кој беше прв стрелец кај нив во неговата дебитантска сезона и тоа на крило. Не може вечно да игра добро, затоа и отиде во Барселона.
Не им беше Ето прв стрелец? :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom