Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
А во што се тие циганите лондонски поголеми од Манчестер и Ливерпул? Образложи младичу, ме интересира.
Големината на клубот не се гледа во титулите , а и во титули не бегате многу..само 5.Значи ако се оди така по титули,Нотингем Форест и Астон Вила се поголеми имиња од Арсенал зошо освоиле ЛШ...аххххх кај со такви деца како тебе ќе се разбереме :tv:

G

Gray Foxx

Гостин
Големината на клубот не се гледа во титулите , а и во титули не бегате многу..само 5.Значи ако се оди така по титули,Нотингем Форест и Астон Вила се поголеми имиња од Арсенал зошо освоиле ЛШ...аххххх кај со такви деца како тебе ќе се разбереме :tv:
Ама стварно боде у очи вашата титула у ЛШ. :D

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Ебати Сител ебати, лани ни на крај памет не ми беше дека сега толку ќе ми фали Игорче, од досада морам натпреварите од Серија А да ги гледам! :pos:

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Еее тоа е а за серии се утепаа давајќи пари за Премиер лига немаааааааааа епа нема кога давате по 4-5 серии на ден ќе нема нормално

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Se znae Man.Utd ili Chelsea...i Premier stana ko Primera samo dva tima se borat sekoja sezona za titula:tv:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.922
Поени од реакции
11.725
Да, ама разликата меѓу ливерпул/арсенал/сити/тотнем/вила.... и севиља/валенсија/виљареал/мајорка...е светлосни години.

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
За некој ден ќе ги прогласат најдобриот играч и тренер за месец август. Анчелоти и Малуда/Дрогба по мене.

А

Анноун

Гостин
^што има тука да се предвидува ? 14-0 гол разлика . дрогба 4 гола и 4-5 асистенции . не мора да се нервирате за месечни награди , аман , ќе дојде и манчестер некој месец на ред .

B

boki10messi

Гостин
Да, ама разликата меѓу ливерпул/арсенал/сити/тотнем/вила.... и севиља/валенсија/виљареал/мајорка...е светлосни години.
А, од каде си толку сигурен?? И, да. Каде ти е Атлетико кој може да ви ја поебе цела лига??

Никој не оспорува дека ПЛ е една од најквалитетните лиги, ама не е се како што мислиш.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
^што има тука да се предвидува ? 14-0 гол разлика . дрогба 4 гола и 4-5 асистенции . не мора да се нервирате за месечни награди , аман , ќе дојде и манчестер некој месец на ред .
:pos2:

F

fantomX

Гостин
А, од каде си толку сигурен?? И, да. Каде ти е Атлетико кој може да ви ја поебе цела лига??
Атлетико Мадрид? Моментално ја исплаќа платата на Кун Агуеро која не можи да си ја дозволи ни еден Челзи - поголема и од тие на Џон Тери и Френк Лампард; и „тешка“ колку платите на едно 3ца првотимци на Тотенхем.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom