Barclays Premier League 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
А во што се тие циганите лондонски поголеми од Манчестер и Ливерпул? Образложи младичу, ме интересира.

Големината на клубот не се гледа во титулите , а и во титули не бегате многу..само 5.Значи ако се оди така по титули,Нотингем Форест и Астон Вила се поголеми имиња од Арсенал зошо освоиле ЛШ...аххххх кај со такви деца како тебе ќе се разбереме :tv:

Големината на клубот не се гледа во титулите , а и во титули не бегате многу..само 5.Значи ако се оди така по титули,Нотингем Форест и Астон Вила се поголеми имиња од Арсенал зошо освоиле ЛШ...аххххх кај со такви деца како тебе ќе се разбереме :tv:

Ама стварно боде у очи вашата титула у ЛШ. :D

Ебати Сител ебати, лани ни на крај памет не ми беше дека сега толку ќе ми фали Игорче, од досада морам натпреварите од Серија А да ги гледам! :pos:

Еее тоа е а за серии се утепаа давајќи пари за Премиер лига немаааааааааа епа нема кога давате по 4-5 серии на ден ќе нема нормално

Да, ама разликата меѓу ливерпул/арсенал/сити/тотнем/вила.... и севиља/валенсија/виљареал/мајорка...е светлосни години.

За некој ден ќе ги прогласат најдобриот играч и тренер за месец август. Анчелоти и Малуда/Дрогба по мене.

^што има тука да се предвидува ? 14-0 гол разлика . дрогба 4 гола и 4-5 асистенции . не мора да се нервирате за месечни награди , аман , ќе дојде и манчестер некој месец на ред .

Да, ама разликата меѓу ливерпул/арсенал/сити/тотнем/вила.... и севиља/валенсија/виљареал/мајорка...е светлосни години.

А, од каде си толку сигурен?? И, да. Каде ти е Атлетико кој може да ви ја поебе цела лига??

Никој не оспорува дека ПЛ е една од најквалитетните лиги, ама не е се како што мислиш.

^што има тука да се предвидува ? 14-0 гол разлика . дрогба 4 гола и 4-5 асистенции . не мора да се нервирате за месечни награди , аман , ќе дојде и манчестер некој месец на ред .

:pos2:

А, од каде си толку сигурен?? И, да. Каде ти е Атлетико кој може да ви ја поебе цела лига??
Атлетико Мадрид? Моментално ја исплаќа платата на Кун Агуеро која не можи да си ја дозволи ни еден Челзи - поголема и од тие на Џон Тери и Френк Лампард; и „тешка“ колку платите на едно 3ца првотимци на Тотенхем.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom