Barclays Premier League 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Poor child. :(
Иначе:
Is anyone else mentally storing up all the Scouse-based Suarez praise for when he inevitably moves onto another club in a few years and becomes a Judas b**tard who was never that good anyway? :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Ако продолжи да игра вака ќе немаме право да викаме дека не бил добар, за Торес ја не сум рекол дека не бил доволно добар за да биде кај нас, ама факт е дека не даваше 100% од себе, а таков играч не ти вреди многу у тимот. Истото би го рекол и за Маскерано. Ако Суарез (пу-пу не дај Кени) си отиде на начин како што тоа го напраија погоре споменатите, ќе го викам Јуда и него, ама не верувам дека ќе се дрзнам да коментирам дека не е добар.

п.с. премногу ако-ова, ако-она муабет напраив :)
п.п.с. пак почнав да плачам на заебанција (ги заредив у серија)
п.п.п.с. тролололо

Организацијата на навивачите во Англија покренале кампања за враќање на деловите на стадионите каде што се стои. Ливерпул, Сити и Јунајтед уште денес се изјавија дека нема шанси за такво нешто. Ливерпул не сака најпрво поради фамилиите на загинатите од Хилсбороу, Јунајтед не сака зошто ОТ нема концепт за таква трибина. Од Сити не чув причина :)

Организацијата на навивачите во Англија покренале кампања за враќање на деловите на стадионите каде што се стои. Ливерпул, Сити и Јунајтед уште денес се изјавија дека нема шанси за такво нешто. Ливерпул не сака најпрво поради фамилиите на загинатите од Хилсбороу, Јунајтед не сака зошто ОТ нема концепт за таква трибина. Од Сити не чув причина :)

Сити тие 50 000 неможат да ги исполнат,не пак да додадат уште 10-15 000 :pos::pos:

Arsenal striker Robin Van Persie : We Are Just 'Not Good Enough'

Кој признава, пола му се простува :icon_mrgr

Мило ми е што го прифаќаш ко шега брат бидејќи тоа и ми беше поентата да се ребраме ;D али еден од ретките си, Јбг...:icon_lol:

Робин, ти ли си бе?

Колку само жалам шо ја шутнав топката после судискиот свиреж на мечот со Барселона... :pos2::pos2:

--- надополнето ---

Мило ми е што го прифаќаш ко шега брат бидејќи тоа и ми беше поентата да се ребраме ;D али еден од ретките си, Јбг...:icon_lol:

Абе уживај, брат... Таман работа ако го сфаќаме озбилно форумов... :)

Arsenal striker Robin Van Persie : We Are Just 'Not Good Enough'

Кој признава, пола му се простува :icon_mrgr

Ова истото го имаат пишувано и СпортДенес, додека неколку страни поназад исто така имаат пишувано дека Ван Перси го рекол ова:
За нас претставува огромна предност што веќе не учествуваме во другите турнири и можеме да се фокусираме на првенството. Титулата сеуште е во наши раце и ќе направиме се за да ја освоиме.

Што значи дека РвП ни тоа ни тоа не го изјавил.

Иииии темава замрзна.. А нема Премиер Лига, нема кој да пиши... Ај бе живнете малце... Арсенал најјаки, Јунајтед педери, Челзи немале историја, Ливерпул еден век без титула...

Тука сте ? :pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom