Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Ма ја стварно не знам што е тоа радување толку, пишав и Рио кога стана капитен :), да можам јас уште утре ќе ги повлечам и Руни и Рио. Паметно Сколс, виде со кого си има работа и се повлече, ама затоа Капело му ѕвонеше на телефон пролетва за да се врател за во Африка :tv:
И јас сум за, сите, не само англичаните да се откажат и да си играат само за нас!
А овие од Челзи нека дркаат на Тери што е капитен:tv:

A

apidrone

Гостин
Британец, кој над 25 години е во најсилната англиска лига. Нема потреба да се трошат зборови за него, делата говорат.
А за Рио, ма немаш појма колку плачеме, поготово ја и FlameOfSpirit :pos: всушност плачеме, ама од среќа :smeshko:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Британец, кој над 25 години е во најсилната англиска лига. Нема потреба да се трошат зборови за него, делата говорат.
А за Рио, ма немаш појма колку плачеме, поготово ја и FlameOfSpirit :pos: всушност плачеме, ама од среќа :smeshko:
Он е Шкот :)
Инаку плачете, еве глеам само за тоа зборите. Ќе позеленете од завист шо на Тери му ја вратија лентата, тоа ти се вика комплекс :tv:

И јас сум за, сите, не само англичаните да се откажат и да си играат само за нас!
Не може сите, ни треба Бербатов у репрезентација :icon_lol:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Јас мислам дека денешниот виновник за нерешениот резултат на Арсенал, е брзината на ветерот, кој се движеше со 4км на час, повеќе од вообичаеното за тој предел на Англија...

A

apidrone

Гостин
КомплексТ а :pos:

Еј колешке, види не’ :)

Ја ова зелен од комплексТот :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јас мислам дека денешниот виновник за нерешениот резултат на Арсенал, е брзината на ветерот, кој се движеше со 4км на час, повеќе од вообичаеното за тој предел на Англија...
Море вие глејте да го избркате тој папагалот од екипа, ко Фостер од лани да го гледам, какви ветришта каквo цунами :icon_lol:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
КомплексТ а :pos:

Еј колешке, види не’ :)

Ја ова зелен од комплексТот :pos:
Лапсус, не се пали толку. Иди пивни вода, криво ти е сега па за сешто-нешто се фаќаш.

A

apidrone

Гостин
Да беше женско ќе ти речев, дојди исправи ми го кривото :pos: Али сепак не сум до толку обратен (не сум ич у принцип), па за сешто-нешто да се фаќам и да бидам фатен :pos:
И види ме што сум убав, ова ми е од ланскиот 1 април :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Море вие глејте да го избркате тој папагалот од екипа, ко Фостер од лани да го гледам, какви ветришта каквo цунами :icon_lol:
А не... Алмуниа не ми го гибајте... Него не го даваме.... фабрегас можи да оди во Барса, ама Алмуниа никако:vozbud:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.781
Поени од реакции
44.017
Иначе тука го има стартот на Еванс, а и пеналот од почетокот на мечот и бранењето на Кејхил со рака.. :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Да бев Фердинанд дефинитивно би се откажал од репрезентацијата.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Иначе тука го има стартот на Еванс, а и пеналот од почетокот на мечот и бранењето на Кејхил со рака.. :)
Играта на Еванс беше опасна, заслужен црвен картон. Ама тај другио? И он ојде остро, помалко опасно од Еванс ама опасно. Може ли за еден таков старт еденио да добие црвен, другио жолт? Случувало ли сее? :)

И некое видео од жолтио картон на Сколс против Ливерпул, таа акциичка?

F

fantomX

Гостин
Значи откако Незнаениот шо не знам кој е од ко ги испосменија никовите сите, го постави линкот за капитенството на англија и то со очигледна доза на сарказам имајќи го во предвид смајлито шо го клал, за то овде коментиаат фаној на Манчестер Јунајтед (Џену, апидрон, чомбе) и на Арсенал (Ивица и Картер).
Кој фан на Челзи „дрка“ бре чомбе?

Мене едно ми е крајно смешно само, Тери една од првите работи шо ги напрај од ко му се одзеде капитенската лента и му се даде на Рио е тоа шо му се јавил да му честита и да му дај било каква поддршка ако му е потребна. А шо има од Рио? „Близок пријател“ вели како Рио бил крајно разочаран и лут, зато шо дознл од медиумите. И то го спречува да го напрај истото шо и Тери, кој патем лентата помочана и ја изгуби од истите тие медиуми и не се дрзна да кажи ниту збор, дури и на ваков најбеден начин преку „блсики пријатели“? Добар е Рио, добар е, еден од ретките англиски фудбалери шо сум ги почитувал стварно, покажува оти баш и не го заслужува тоа.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Значи откако Незнаениот шо не знам кој е од ко ги испосменија никовите сите, го постави линкот за капитенството на англија и то со очигледна доза на сарказам имајќи го во предвид смајлито шо го клал, за то овде коментиаат фаној на Манчестер Јунајтед (Џену, апидрон, чомбе) и на Арсенал (Ивица и Картер).
Кој фан на Челзи „дрка“ бре чомбе?

Мене едно ми е крајно смешно само, Тери една од првите работи шо ги напрај од ко му се одзеде капитенската лента и му се даде на Рио е тоа шо му се јавил да му честита и да му дај било каква поддршка ако му е потребна. А шо има од Рио? „Близок пријател“ вели како Рио бил крајно разочаран и лут, зато шо дознл од медиумите. И то го спречува да го напрај истото шо и Тери, кој патем лентата помочана и ја изгуби од истите тие медиуми и не се дрзна да кажи ниту збор, дури и на ваков најбеден начин преку „блсики пријатели“? Добар е Рио, добар е, еден од ретките англиски фудбалери шо сум ги почитувал стварно, покажува оти баш и не го заслужува тоа.
Шпекулации се тоа од јавноста, Рио е во добри односи со Тери, ако го следиш неговиот Твитер акаунт, секогаш кога ќе пише некој дека лошо одиграл Тери, Рио враќа и вели дека Тери секогаш игра со срце и посветено и многу го почитува, само не можам сега да барам :) Тоа дека бил изнервиран се шпекулации најверојатно, ќе почекаме изјава од него.
За да видиш кој јузер си го сменил никот, кликни на профил и ќе видиш во историја.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom