A
apidrone
Гостин
Некој ако може да најде слика од моментот кога Бендтнер му додаде на ван Перси за вториот гол... Чисто да се увериме дали ја додаде со глава или со рака ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Ти мешаш брзини, јас немам против кој и да е капитен на Англија зошто ич не ме заболило, разбираш?Значи откако Незнаениот шо не знам кој е од ко ги испосменија никовите сите, го постави линкот за капитенството на англија и то со очигледна доза на сарказам имајќи го во предвид смајлито шо го клал, за то овде коментиаат фаној на Манчестер Јунајтед (Џену, апидрон, чомбе) и на Арсенал (Ивица и Картер).
Кој фан на Челзи „дрка“ бре чомбе?
Мене едно ми е крајно смешно само, Тери една од првите работи шо ги напрај од ко му се одзеде капитенската лента и му се даде на Рио е тоа шо му се јавил да му честита и да му дај било каква поддршка ако му е потребна. А шо има од Рио? „Близок пријател“ вели како Рио бил крајно разочаран и лут, зато шо дознл од медиумите. И то го спречува да го напрај истото шо и Тери, кој патем лентата помочана и ја изгуби од истите тие медиуми и не се дрзна да кажи ниту збор, дури и на ваков најбеден начин преку „блсики пријатели“? Добар е Рио, добар е, еден од ретките англиски фудбалери шо сум ги почитувал стварно, покажува оти баш и не го заслужува тоа.
Со рака беше ама не ми е криво, Арсенал се секогаш доста оштетувани, па им се простува на судиите за ваквиот голНекој ако може да најде слика од моментот кога Бендтнер му додаде на ван Перси за вториот гол... Чисто да се увериме дали ја додаде со глава или со рака![]()
Па шо коментираш тогаш?Мене ми е важен Јунајтед и само Јунајтед!
А се сеќавам после скандалот кога му ја одзедоа траката овде плачеа доста од навивачите на Челзи(можеби ти не беше во нив, ама 90% плачеа), и затоа пишав така како што пишав!
А ако не ти одговара напишаното не коментирај бе братче, само игнор(ама изгледа те здоболило некаде чим ми враќаш)![]()
Знали Тери е Челзи а? :kesa:Па шо коментираш тогаш?
Па ќе плачат бе, зошто медиумите му ја одзедоа за нефудбалски работи. Јас сметам дека англија не заслужува капитен со таков карактер и чекам да дојди селектор шо ќе го отстрани од тимот воопшто пошто Тери очигледно сам никогаш нема да се откажи, ама никако да се случи тоа.
Игнор за некакво лаење против Челзи, особено такво кое нема ама баш никаква поента, тешко ќе оди.
Негов капитен. Така да, има голема поврзаност со Челзи.Знали Тери е Челзи а? :kesa:
Добро, повеќе нема да речам ништо против против вашето божество:tv:
То е скроз друга работа. Прво, судијата на таа утакмица ви беше најмалце крив, ваш навивач ја фрли балон-топката во терен. Второ, било кој предмет ако не е отстранет на време од теренот, по прописи се третира како дел од теренот. Без разлика дали тоа е нерамнина на теренот, облакодер со 14 ката или балон-топка.Преку к**** ако ги оштетиле. Се сеќавате на ова?
![]()
Ако беше досуден против Ливерпул ваков пенал,како ке реагираше?Преку к**** ако ги оштетиле. Се сеќавате на ова?
![]()