Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Треба некој да му даде мапа на Манчини да му каже дека во Англија се игра, таква формација во Италија може да е успешна. Ама ако му е целта да оди на нерешени и да не прими гол, ок е. :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Добар голман кој нема ни пола од она на ВДС,Де Јонг кој нема ни 1/3 од Флечер,Милер кој е 2 пати послаб од Нани,Бери топки како Сколс кога ќе дели....пишете ми,Андерсон има дефинитивно боље пас од Туре,Џеко сеуште не може да се прилагоди така да не зборам за него ништо,Тевез знаете како ќе помине покрај Видич и РАФАЕЛ ,единствено од овде ..симнувам капа на Силва(кој уште ја брка формата од Валенсија) Џонсон и Балотели кој многу брзо се прилагоди на играта...повредите го згазија.
Yeah right :tv:
И Милнер не е прв тим во Сити, сега гледам Манчини пробува нешто и без крила да игра. Ако споредуваш некој со Нани, тоа треба да биде Џонсон, а Џонсон не е баш 2 пати послаб од Нани.
Па Бери не е тој кој што треба да дели топки како Сколс, туку Силва. И не споредувај племејкер(Андерсон), со некој кој пробува да биде плејмејкер(Туре). Не знаеме како ќе помине тевез покрај Видиќ и Рафаел, за тоа ќе мора да почекаме, да почне натпреварот.

Јас се надевам на 7 гола, како лани кога се играше на Олд Трафорд. Сега Тевез 95 мин, дава со рака за победа :tv:

Треба некој да му даде мапа на Манчини да му каже дека во Англија се игра, таква формација во Италија може да е успешна. Ама ако му е целта да оди на нерешени и да не прими гол, ок е. :)
Манчини е идиот, со тие играчи што ги има, тој пак си игра со 3 деструктивци...ај можеби ќе изненади денес.

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Зашо се праиш на шлакнат ти се молам? Играчки Сити имаат најголем талент во своите редови. Собраа се што можеше( и неможеше да се собере).Добар голман, прилично добра одбрана, Силва, Милер, Де Јонг, Бери, Џонсон, Туре и страшен напад Џеко, Балотели и Тевез. Сите тука се репрезентативци на појаките светски репрезентации. Пример Силва и Де Јонг играа во финалето на предходното Светско првентство. Незнам како може некој да те убеди во нешто ако идеш со сила против тоа искрено.
Како прво јас прашав нешто, а тој што ќе одговори би можело да се воздржи од навреди. Едноставно прашав, не ми се јасни на мене тие работи и чекам одговор. Мене не ме интересира што собрале и што не собрале. Сакам да добијам одговор од типот "Сити го има ова на овааа позиција, а ова го нема Челзи, Арсенал, Јунајтед" и затоа Сити има најјак состав. Имале талент...Арсенал немаат талент, Јунајтед не? Или Сити наеднаш станаа "талентираните"? Репрезентативци за јаки репрезентации има еден тон, а тоа за мене нема благи вези кога споредуваш индивидуално, што има да се прави муабет за Шпанија на пример, кога и без тој Силва пак ќе гази. За голманот неам збор, пошто е звер. Како Силва има еден куп играчи низ ПЛ, Милнер е тешко срање ако си ги гледал Сити де, не од памет да збориш, Бери чист просек, дури и подоле според мене, Џонсон огромен талент, Туре сканија без мозок, а од страшниот напад го признавам само Тевез, пошто он им е едиствениот на кој се потпираат, за Џеко има време, а Балотели може да е добар ама за против Вест Хем. А од класа напаѓач за во ПЛ е светлосни години наназад. И не мора да ме убедуваш, јас само барам спротивно мислење на моето, да видам шо како вие ги гледате работите.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Добар голман кој нема ни пола од она на ВДС,Де Јонг кој нема ни 1/3 од Флечер,Милер кој е 2 пати послаб од Нани,Бери топки како Сколс кога ќе дели....пишете ми,Андерсон има дефинитивно боље пас од Туре,Џеко сеуште не може да се прилагоди така да не зборам за него ништо,Тевез знаете како ќе помине покрај Видич и РАФАЕЛ ,единствено од овде ..симнувам капа на Силва(кој уште ја брка формата од Валенсија) Џонсон и Балотели кој многу брзо се прилагоди на играта...повредите го згазија.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Шо глупости се изнатреска у 4 реда.....чудо некое.
Харт нема ни пола од ВДС, Де Јонг немал ни 1/3 од Флечер:nesvest:. Бери не треба да дели топки, затоа го купија Силва, Рафаел и Видич не се богови па Тевез да неможе да мрдне, ама ај ќе видиме денеска кој колку ќе мрдне и каде, а за Милер има време....

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.911
Поени од реакции
7.481
Шо глупости се изнатреска у 4 реда.....чудо некое.
Харт нема ни пола од ВДС, Де Јонг немал ни 1/3 од Флечер:nesvest:. Бери не треба да дели топки, затоа го купија Силва, Рафаел и Видич не се богови па Тевез да неможе да мрдне, ама ај ќе видиме денеска кој колку ќе мрдне и каде, а за Милер има време....
Вие не сте нормални што зборите бре...на која позиција игра БЕРИ?На која позиција игра СИЛВА?Ај прво научете која е задачата на плејмејкер а која на Крило/полушпиц па после кажувајте приказни.
И да,некој ви се обрати на вас??Тоа не ми е јасно.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Абе они 3 утакмици гледале на Шити и се знаат. Јасно ми е мене уште кога Милер пишаа. :icon_lol:

Icegirl .!. :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
И двата тима со 4-5-1=досаден фудбал :)
Харт; Ричардс, Компани, Лескот, Забалета; Милнер, Туре, Бери, Коларов; Тевез.

За Манчестер ги имате во фан клубот.

Абе они 3 утакмици гледале на Шити и се знаат. Јасно ми е мене уште кога Милер пишаа. :icon_lol:

Icegirl .!. :)
Твоето другарче од фан клубот, прво пиша Милер :tv:

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
И двата тима со 4-5-1=досаден фудбал :)
Харт; Ричардс, Компани, Лескот, Забалета; Милнер, Туре, Бери, Коларов; Тевез.

За Манчестер ги имате во фан клубот.

Твоето другарче од фан клубот, прво пиша Милер :tv:
Он така пиша зашто погреши, а Ајсгрл така пиша зашто не знае како се вика дотичниот... Милер. :Р

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Колку и да не ги сакам Сити, оваа сезона парите колку толку се покажаа дека не се залудно фрлени. Вештачки тим, тука нема сомнение, ама пак не за џабе се трети.

Очекувам добар натпревар со многу жар.

A

Auditore

Гостин
Прашањето на V-United е доста едноставно и конкретно, нема потреба да мудрувате без потреби.
Сити има играчи, ама половина од тие играчи им се преплатени и се проценети као "јаки играчи", "огромни таленти" со парите кои се дадени за нив и кај повеќето кај нас се созадава лоша перцепција.
V-United, Сити на голманската позиција е послаб од сите(Челзи, Јунајтед, делимично Арсенал)
Од одбраната па не знам на кој да потенцирам највеќе, просечна одбрана имаат и кога играле што ги имам гледано секогаш прават енормно многу грешки, ко ќе споредиш со имиња од другите тимови(Јунајтед, Челзи) пак се послаби, единствено би рекол дека од Арсенал во одбрана се подобри, Скилачи, Кошчиелни, киксери на годинава, премногу изгубија Арсенал со Вермаален.
Од средниот ред, Бери, Милнер, Силва, Туре, Де Јонг, единствена предност пред сите им е тоа што се физички најаки, на технички план само Силва е подобар од нашите.
Нападот е веќе друга приказна, го имаат најперспективниот напад во ПЛ, сите млади, физички силни, им треба да се прилагодат уште.
Но за Сити да биди толку јак колку што го правите вие, и да дојдат до израз вистинските способности на играчите, потребно е тие да се уиграат, ако се продолжи со такво безглаво купување тогаш никогаш нема да ги видиме вистинските способности на играчите.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Он така пиша зашто погреши, а Ајсгрл така пиша зашто не знае како се вика дотичниот... Милер. :Р
.!. Devil Girl.....у брзање ебаго шо да праам.
МИЛНЕР.....еееј и Н постоело на тастатурава :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
VDS, O'Shea, Smalling, Vidic, Evra, Fletcher, Scholes, Anderson,Nani, Rooney, Giggs
SUBS: Lindegaard, Rafael, Brown, Carrick, Owen, Hernandez, Berbatov.

Харт, Ричардс, Компани, Лескот, Забалета, Коларов, Бери, Туре, Милнер, Силва, Тевез.
Клупа: Боатенг, Џеко, Гивен, Жо, Коло Туре, Виера и Шон Рајт Филипс.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom