Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Треба некој да му даде мапа на Манчини да му каже дека во Англија се игра, таква формација во Италија може да е успешна. Ама ако му е целта да оди на нерешени и да не прими гол, ок е. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Yeah right :tv:Добар голман кој нема ни пола од она на ВДС,Де Јонг кој нема ни 1/3 од Флечер,Милер кој е 2 пати послаб од Нани,Бери топки како Сколс кога ќе дели....пишете ми,Андерсон има дефинитивно боље пас од Туре,Џеко сеуште не може да се прилагоди така да не зборам за него ништо,Тевез знаете како ќе помине покрај Видич и РАФАЕЛ ,единствено од овде ..симнувам капа на Силва(кој уште ја брка формата од Валенсија) Џонсон и Балотели кој многу брзо се прилагоди на играта...повредите го згазија.
Манчини е идиот, со тие играчи што ги има, тој пак си игра со 3 деструктивци...ај можеби ќе изненади денес.Треба некој да му даде мапа на Манчини да му каже дека во Англија се игра, таква формација во Италија може да е успешна. Ама ако му е целта да оди на нерешени и да не прими гол, ок е.![]()
Зашо се праиш на шлакнат ти се молам? Играчки Сити имаат најголем талент во своите редови. Собраа се што можеше( и неможеше да се собере).Добар голман, прилично добра одбрана, Силва, Милер, Де Јонг, Бери, Џонсон, Туре и страшен напад Џеко, Балотели и Тевез. Сите тука се репрезентативци на појаките светски репрезентации. Пример Силва и Де Јонг играа во финалето на предходното Светско првентство. Незнам како може некој да те убеди во нешто ако идеш со сила против тоа искрено.
Добар голман кој нема ни пола од она на ВДС,Де Јонг кој нема ни 1/3 од Флечер,Милер кој е 2 пати послаб од Нани,Бери топки како Сколс кога ќе дели....пишете ми,Андерсон има дефинитивно боље пас од Туре,Џеко сеуште не може да се прилагоди така да не зборам за него ништо,Тевез знаете како ќе помине покрај Видич и РАФАЕЛ ,единствено од овде ..симнувам капа на Силва(кој уште ја брка формата од Валенсија) Џонсон и Балотели кој многу брзо се прилагоди на играта...повредите го згазија.
Добар голман кој нема ни пола од она на ВДС,Де Јонг кој нема ни 1/3 од Флечер,Милер кој е 2 пати послаб од Нани,Бери топки како Сколс кога ќе дели....пишете ми,Андерсон има дефинитивно боље пас од Туре,Џеко сеуште не може да се прилагоди така да не зборам за него ништо,Тевез знаете како ќе помине покрај Видич и РАФАЕЛ ,единствено од овде ..симнувам капа на Силва(кој уште ја брка формата од Валенсија) Џонсон и Балотели кој многу брзо се прилагоди на играта...повредите го згазија.
Шо глупости се изнатреска у 4 реда.....чудо некое.
Харт нема ни пола од ВДС, Де Јонг немал ни 1/3 од Флечер:nesvest:. Бери не треба да дели топки, затоа го купија Силва, Рафаел и Видич не се богови па Тевез да неможе да мрдне, ама ај ќе видиме денеска кој колку ќе мрдне и каде, а за Милер има време....

Твоето другарче од фан клубот, прво пиша Милер :tv:Абе они 3 утакмици гледале на Шити и се знаат. Јасно ми е мене уште кога Милер пишаа.
Icegirl .!.
И двата тима со 4-5-1=досаден фудбал
Харт; Ричардс, Компани, Лескот, Забалета; Милнер, Туре, Бери, Коларов; Тевез.
За Манчестер ги имате во фан клубот.
Твоето другарче од фан клубот, прво пиша Милер :tv:
Од кај знаеш дека Ајсбој не погрешил ?Он така пиша зашто погреши, а Ајсгрл така пиша зашто не знае како се вика дотичниот... Милер. :Р
Од кај знаеш дека Ајсбој не погрешил ?

Он така пиша зашто погреши, а Ајсгрл така пиша зашто не знае како се вика дотичниот... Милер. :Р