Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
G

Gray Foxx

Гостин
Тебе ти треба да мислиш(после 3 сати враќаш), јас одма враќам ако сум тука!

Јас сум фан на Манчестер ако не си заприметил, а ти мислиш дека си интересен ама не си!
Фан на Манчестер не вика дека Јунајтед изгубил на полувреме од било кој, а не па од Блекпул... :)
And go fuck a goat or something...:eek:lee:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Фан на Манчестер не вика дека Јунајтед изгубил на полувреме од било кој, а не па од Блекпул... :)
And go fuck a goat or something...:eek:lee:
Па колку пати сум рекол пак дека нема да изгуби или ќе се врати па не било така!

Едноставно играта прво полувреме беше очајна, теренот катастрофа и тоа беше напишано во афект!
Напишав подолу "камо да ја свртат, ако треба лајно ќе изедам" и тоа се случи и мене ми е мило!

Камо секој пат да грешам, ама Јунајтед нека победува, па удирајте со мене сите сеир ако треба, само да победуваме!

GLORY GLORY MAN UNITED!

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.494
Поени од реакции
10.253
Па колку пати сум рекол пак дека нема да изгуби или ќе се врати па не било така!

Едноставно играта прво полувреме беше очајна, теренот катастрофа и тоа беше напишано во афект!
Напишав подолу "камо да ја свртат, ако треба лајно ќе изедам" и тоа се случи и мене ми е мило!

Камо секој пат да грешам, ама Јунајтед нека победува, па удирајте со мене сите сеир ако треба, само да победуваме!

GLORY GLORY MAN UNITED!
Изеде лајно? :)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Берба беше во пасивен офсајд при пасот, со самото подавање на Флечер тој офсајд се активираше, линискиот немаше да погреши ако во таа ситуација го кренеше знаменцето ...
Овие ситуации се дискутабилни, зависи од судиите, некои санкционираат некои не.
Во случај кога се работи Манчестер не се санкционираат :toe:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па и за Дрогба сезонава не се санкционираше кога игравте некој од почетните натпревари, ВБА мислам беше аnd you don't see us whining :toe:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.900
Поени од реакции
11.646
10 бода ни бегаат па ќе плачеме сега...

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.447
Поени од реакции
6.125
Каснам со информацијава али кој кур ради го отпуштиле Енди Греј...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Каснам со информацијава али кој кур ради го отпуштиле Енди Греј...
Друже во Англија и другиве земји така е тоа, за сексизам и расизам најслабо нешто што ќе добиеш е бркање од работа. Јас на Фејсбук еднаш си го тагнав класот на слика од црнци и една другарка од Англија ми кажа ова во Англија се смета за расизам, тргни го :lud:. Остри се премногу за тие работи, на Балканов е поопуштено. На пример Трендо и Тони Михајловски да се кај нив доживотна робија ќе одат :toe:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.447
Поени од реакции
6.125
Интересен коментар прочитав на youtube на едно од клипчињата
HATE this oversensitive culture people, and especially the media are trying to instill. So, am I supposed to be shocked by their commentary ? Oh go f yourselves !
И нивната изјава ,ако тоа го сметаат за сексизам што останува да кажеа некој збор како бенгинг ,пуси и тако даље. Затвор ? Ма ајде бре.
Со ова(скај спортс,а и модерното општество по кое ние тежнејме) само се брукаат на ограниченост и некој нов вид на модерна заостанатос, човекот е две декади на тоа работно место и е легенда.И заради некоја шега поврзана со сексизам да го отпуштат.

и да разбирам што е расизам и сексизам :) али ова е претеризам .
Иначе неам ништо против женско да биде судија али да отпуштиш ради тоа некого(и тоа што едвај имаше допир до сексизам) е глупаво и скроз ограничено.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.793
Поени од реакции
44.074
Па и за Дрогба сезонава не се санкционираше кога игравте некој од почетните натпревари, ВБА мислам беше аnd you don't see us whining :toe:
Остај го, нели гледаш оти тој не навива за никој екипа.. Тој е анти-Манчестер..

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Интервјуто после натрпеварот на менаџерот на Блекпул Иан Холовеј:
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/b/blackpool/9373797.stm
Секоја чест за човеков,ретко кој дава вакви искрени и чувствителни интервјуа.:))
Типов после првата утакмица оваа сезона помеѓу Ливерпул и Блекпул го напишал ова на табла у соблекувалната :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.900
Поени од реакции
11.646
Па повеќе сереш за Манчестер отколку што ја бодриш твојата екипа...комплекс.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Интересен коментар прочитав на youtube на едно од клипчињата
И нивната изјава ,ако тоа го сметаат за сексизам што останува да кажеа некој збор како бенгинг ,пуси и тако даље. Затвор ? Ма ајде бре.
Со ова(скај спортс,а и модерното општество по кое ние тежнејме) само се брукаат на ограниченост и некој нов вид на модерна заостанатос, човекот е две декади на тоа работно место и е легенда.И заради некоја шега поврзана со сексизам да го отпуштат.

и да разбирам што е расизам и сексизам :) али ова е претеризам .
Иначе неам ништо против женско да биде судија али да отпуштиш ради тоа некого(и тоа што едвај имаше допир до сексизам) е глупаво и скроз ограничено.
Се сложувам друже... ова е намештаљка... се кладам у задњи 20 години колку што е коментатор на секој втор натпревар вреѓаат по некој ама како сеа наеднаш сите клипови искочија на виделина? И она со камерманот се појави одма после иако не биле он-аир ко што викаат они...
Некој сакал да го избрка немал како и само чекал вакво нешто..

ако го избркаа најдобриот коментатор у англија... сеа ќе биде некој дебил...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom