Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.793
Поени од реакции
44.074
Aко ги имаш гледано,никогаш не се бранаат си сите играчи назад,бар кога јас ги имам гледано.А вечерва ги гледав првите 15 минути од натпреварот,а и првите 15 од второто полувреме и грев е да кажеш дека се бранеле.:smir: Плус, и незнаат да се бранат,скоро а секој натпревар дават гол,ама тешко стигаат до победа оти примат доста голови.
Не кажав оти се бранеле, туку оти помислив дека ќе се бранат.. Без разлика што пред натпреварот на таа емисијата на Диема кажаа 100 пати оти никогаш не се бранат и оти одкога им е овој менаџер негуваат ептен напаѓачки фудбал, сепак играт против Манчестер Јунајтед, не??

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Е деца, деца, колку треба... да се тепа еден Манчестер. Што мислите вие, тоа урда е па се мачка на леб :icon_lol:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Искрено ме вреѓаш со вакви бедни постови ака Давор!
Ме боли *ур што ти правам!

Прво полувреме играта ни беше тиња, во нервоза може сешто да се пишува!

Победивме на крај и јас сум пресреќен!

И камо секогаш вака да грешам и стално да победуваме, ќе нема никој посреќен од мене!

GLORY GLORY MAN UNITED!

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Мака ми е шо не изгубииме, сакаах да им се смене мислењето на Челзијашите, да се порадуват малко, да им га ставеме само главата, а на крај сезона со се јајца! :) Блекпул изгледаа оти се бранат, ама не беше така, секоо чест на подвижноста. Ного брзо од напад се трансформираа у одбрана.
И за fantomx, нешто забравих да те питам, ако Арсенал почне со 30бода негатива на почеток сезона (без разлика на причина), а Ливерпул освое титула со 10бода пред Арсенал, кој би бил шампион? (сите имиња у таа претпоставка се случајно земени, освен тие шо не се) :) И, говореме само за претпоставки, без разлика дали играл Брума за Челзи или не, претпоставки, математички, па ако сакаш па ми кажи оти он не игра. :)

G

Gray Foxx

Гостин
Ме боли *ур што ти правам!

Прво полувреме играта ни беше тиња, во нервоза може сешто да се пишува!

Победивме на крај и јас сум пресреќен!

И камо секогаш вака да грешам и стално да победуваме, ќе нема никој посреќен од мене!

GLORY GLORY MAN UNITED!
Не дека и мене ме боли кур за тие твои никакви изговори, ама бедно ти е вадењето за глупото театрално мислење. Ај разбирам да пишеше - шо ке каже фантом ако изгубиме, ама тоа коа го прочитав се ми беше јасно за знаењето кое го имаш за Јунајтед!

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Не дека и мене ме боли кур за тие твои никакви изговори, ама бедно ти е вадењето за глупото театрално мислење. Ај разбирам да пишеше - шо ке каже фантом ако изгубиме, ама тоа коа го прочитав се ми беше јасно за знаењето кое го имаш за Јунајтед!
Ти никогаш нема да го имаш знаењето за Јунајтед кое што го имам, кое за разлика од твоето мизерно е на повисоко ниво одколку што мислиш(може слободно да седнеме лице в лице и да видиме кој колку знае)!

Напишав во фан клуб челзи што ќе рече ако изгубиме ама не се случи тоа!

Овој пат ти се погоди и имаше пресврт па сега мислш дека си најпаметен?

Поштеди ме од твоите филозофирања и најди си некоја друга занимација, а не на кондураџија чевли да му продаваш!

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Мака ми е шо не изгубииме, сакаах да им се смене мислењето на Челзијашите, да се порадуват малко, да им га ставеме само главата, а на крај сезона со се јајца! :) Блекпул изгледаа оти се бранат, ама не беше така, секоо чест на подвижноста. Ного брзо од напад се трансформираа у одбрана.
И за fantomx, нешто забравих да те питам, ако Арсенал почне со 30бода негатива на почеток сезона (без разлика на причина), а Ливерпул освое титула со 10бода пред Арсенал, кој би бил шампион? (сите имиња у таа претпоставка се случајно земени, освен тие шо не се) :) И, говореме само за претпоставки, без разлика дали играл Брума за Челзи или не, претпоставки, математички, па ако сакаш па ми кажи оти он не игра. :)
Е вака јас ќе ти одговорам од моја гледна точка... мојот тим за мене е шампион секогаш, а во таа ситуација според твоето класифицирање вистинскиот шампион е Ливерпул без разлика дали Арсенал имал 30 или 90 бода негатива. на крај краева ќе се памти кој земал титула а не кој бил 10 бода зад него или со колку негатива почнал...
Што значи официјално шампион е само ЕДЕН на крај на сезона, еден шампион во премиер лига, еден шампион во лига шампиони, еден освојоувач на куп итн.
А друг е муабетот дали Арсенал е шампион за мене... за мене секогаш ќе биде без разлика дали завршил прв втор трет итн, јас нема да се откажам од навивање али пак ќе кажам на крајот шампион ќе биде само еден.
Така да ако пример оваа сезона Челзи или Арсенал земат титула ти можеш колку сакаш да збориш дека Манчестер е шампион, тоа нема да биде точно, можеби за тебе шампион но официјално и заведено во сите книги ќе биде другото.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
^^^:pos2:,
Малери фрла бе,исто ко и Македонец7.:jaj:

--- надополнето ---

Aко ги имаш гледано,никогаш не се бранаат си сите играчи назад,бар кога јас ги имам гледано.А вечерва ги гледав првите 15 минути од натпреварот,а и првите 15 од второто полувреме и грев е да кажеш дека се бранеле.:smir: Плус, и незнаат да се бранат,скоро а секој натпревар дават гол,ама тешко стигаат до победа оти примат доста голови.
:jaj:

Точно

--- надополнето ---

Стоук.

--- надополнето ---

И едит: Прашање? Голот, 3от на Берба, не беше офсајд или грешка сум ? Оти го видов само еднаш !?

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Јас па мислам сосем спротивно, на берба голот мене ми изгледаше регуларен додека тоа од Рафаел можеше и те како да се санкционира со пенал...
јбг се дешава

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Веројатно, членот погоре го кажа, на „поинаков“ начин....

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.296
Поени од реакции
46.834
Веројатно, членот погоре го кажа, на „поинаков“ начин....
Берба беше во пасивен офсајд при пасот, со самото подавање на Флечер тој офсајд се активираше, линискиот немаше да погреши ако во таа ситуација го кренеше знаменцето ...
Овие ситуации се дискутабилни, зависи од судиите, некои санкционираат некои не.

G

Gray Foxx

Гостин
Ти никогаш нема да го имаш знаењето за Јунајтед кое што го имам, кое за разлика од твоето мизерно е на повисоко ниво одколку што мислиш(може слободно да седнеме лице в лице и да видиме кој колку знае)!

Напишав во фан клуб челзи што ќе рече ако изгубиме ама не се случи тоа!

Овој пат ти се погоди и имаше пресврт па сега мислш дека си најпаметен?

Поштеди ме од твоите филозофирања и најди си некоја друга занимација, а не на кондураџија чевли да му продаваш!
Демек лице у лице не тресеш толку глупости као на форумов? :) Ма дај молим те, тука барем имаш време да смислиш нешо и да напишеш, ама за жал ни тоа не го користиш.
Иначе не си паметен ако го сетиш пресвртот, туку фан на Манчестер си. ;)

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Демек лице у лице не тресеш толку глупости као на форумов? :) Ма дај молим те, тука барем имаш време да смислиш нешо и да напишеш, ама за жал ни тоа не го користиш.
Иначе не си паметен ако го сетиш пресвртот, туку фан на Манчестер си. ;)
Тебе ти треба да мислиш(после 3 сати враќаш), јас одма враќам ако сум тука!

Јас сум фан на Манчестер ако не си заприметил, а ти мислиш дека си интересен ама не си!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom