- Член од
- 13 март 2009
- Мислења
- 1.968
- Поени од реакции
- 1.868
Да бе вие нови газди имате :kesa:Радувајте се додека можете!!! Да не ве поздрави и Стиви наскоро!!!
Да бе вие нови газди имате :kesa:Радувајте се додека можете!!! Да не ве поздрави и Стиви наскоро!!!
Добро добро...само да не се сврти тркалото нагло па после да те нема овде и да се криеш!!! Јбг деца тоа е!!!Ќе не поздрави ваљда, со пуштање на Арсенал и Шити да ги победат, дека 20 бода сте зад нас ...:S А да, најди си го третиот гол на Митко на јутјуб, да не го барам јас.
Потеклото да не ти е од Финска ?Фин момак сум јас ..
А како мислиш нагло? Вие први ние 12ти? Да видам не верувам .Добро добро...само да не се сврти тркалото нагло па после да те нема овде и да се криеш!!! Јбг деца тоа е!!!
Вистина е тоа дека вие, Јунајтед сакате да го купите Реина или само шпекулации се од коментаторот на спортклуб ?1. Ман.Јунајтед 38
2. Ман. Шити 38
3. Афронал 35
Поздрав од врвот Лузерпул.... и на 9 Јануари Реина нека си купува мрежичка оти ќе му треба...
Сакаат ама можат само копачките и гаќичките да му ги купат!!! А ракавиците бонус!!!!Вистина е тоа дека вие, Јунајтед сакате да го купите Реина или само шпекулации се од коментаторот на спортклуб ?
Гледам почетник си па ај...нека ти биде.....а колку години имаш??? 6 ?? 7 ???1. Ман.Јунајтед 38
2. Ман. Шити 38
3. Афронал 35
Поздрав од врвот Лузерпул.... и на 9 Јануари Реина нека си купува мрежичка оти ќе му треба...
Боле вистината, а....
--- надополнето ---
Гледам почетник си па ај...нека ти биде.....а колку години имаш??? 6 ?? 7 ???
Хаха, како и да се сврти ти ќе нема шо да збориш, вие си останувате најголемите бедници :SДобро добро...само да не се сврти тркалото нагло па после да те нема овде и да се криеш!!! Јбг деца тоа е!!!
Офсајд имаше само пасивен и тоа од 2-3 играчи.. Ама ај пасивен да речеме немора да се суди.. Ама игра со рака + фаул во исто време.. (му се качи на грбот на Рио мислам).. Е тогаш веќе не знам..хах...како прво рака од жигич имаше и тука си во право, а како второ да те прашам кај виде и кој го виде дека беше во офсајд?
Во право си. Пасивен имаше и не се суди, а за рака и фаул имаше сигурноОфсајд имаше само пасивен и тоа од 2-3 играчи.. Ама ај пасивен да речеме немора да се суди.. Ама игра со рака + фаул во исто време.. (му се качи на грбот на Рио мислам).. Е тогаш веќе не знам..
Ама ајде.. Џабе ни е сеа ние да се жалиме на темава, кога поените не се враќаат.. (иако мора да признаам оти вчера ептен ми беше мака, па и денес уште се нервирам..)