Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ај сега да не се фаќаме за сламка,во Шпанија може има одмор,ама ќе има позбиен распоред. Англичаниве ќе играат и за нова година,ама ќе играат само за викенд. 20 екипи,38 кола се и таму и ваму. Во Шпанија во купот се играат и реванши,кај вас повеќе кола.
Чекај малце,грешка си била за годинава :)

А во Англија имате пауза од 5-ти до 15-ти Јануари :)
Moja greska, ne znaev za ova, mislev poinaku e vo Spanija :helou:

--- надополнето ---

Ali da vikas deka PL e mestena samo za Celzi da ne izbega i da bide pointeresno prvenstvoto ne ti drzi voda zosto vo PL do 10 maj negde 300 cuda se desavaat. :smir:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.870
Поени од реакции
11.551
И официјално од денеска можам да им ја честитам титулата на фановите на Арсенал или Манчестер,сеедно.
Овој Челзи не заслужува ни 4-то место да биде.
Ех,а како се занесуваа по одличниот почеток на сезона.
Не се летај и ти сега прерано...има време, иако денес ве исплескаа квалитетно, само не ми беше јасно што кур бараше фереира...нејсе, анчелоти таа работа, здравје.

Сите пишувате за Челзи и за Манчестер,заборавате дека Арсенал е на втората позиција и заостанува само 2 бода од Челзи ;)
Март месец, памти ми го муабетов - 3то место зациментирано и 6 првотимци повредени ;)
Don't get it personal...

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.731
Поени од реакции
11.599
Ја честитав двојна круна во Англија за Манчестер Јунајтед и никој не обрна внимание Зошто? Ме интересира зошто. Можеби зато шо то беше пред овај приказ на реалноста шо се случи денеска, после кој КОНЕЧНО се надевам дека ќе се види колку Челзи е „заминат удолу“ и се уште тера натаму. Еден пораз? ЕДЕН пораз?! Па нема шо појќе муабет да прајш ти на тема Челзи бре, каков еден пораз?!

Ти слободно можиш на секој начин да се заебаваш со екипата на Челзи, впрочем, и јас го правам тоа, и тоа постојано - пошто заслужуваат. Ама затоа можиш сободно да прекиниш со јадење гомна за „мојте“ логори кои шо се моја станица за големо мнозинство од Челзи уште од фебруари месец, значи едно девет месеци.
Друг пат поскратено, се изморив :(

И дај бе стај аватарче, да видиме кога стварно ќе си баниран :):)

Член од
12 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
9
Moja greska, ne znaev za ova, mislev poinaku e vo Spanija :helou:

--- надополнето ---

Ali da vikas deka PL e mestena samo za Celzi da ne izbega i da bide pointeresno prvenstvoto ne ti drzi voda zosto vo PL do 10 maj negde 300 cuda se desavaat. :smir:
Тоа е распоредот,ете виде и самата.

A да знаев јас што се случува навистина во Премиер,сигурно немаше да смеам да ви кажам :) Само сакав да речам дека така ми делува,за да биде поинтересна сезоната. :smir:

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Денес многу ми се бендиса играта на Сандерленд,создаваа шанси,имаа неколку добри акции,се на се заслужена победа.

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Тоа е распоредот,ете виде и самата.

A да знаев јас што се случува навистина во Премиер,сигурно немаше да смеам да ви кажам :) Само сакав да речам дека така ми делува,за да биде поинтересна сезоната. :smir:
Какво местење бре, едноставно ПЛ е најјаката лига во Светот. Кој што сака нека каже. Секој секого може да го победи, и секој од секого може да изгуби...Не е ова Шпанија Реал и Барса газат се пред себе. Ебати Примерата ебати.

Ф

Фил Ајви

Гостин
ццц педери овие од фантази не ми ја важија асистенцијата на Кол :pos2:

Велко камионџијана

Кенгur Lavoви гроup
Член од
20 март 2009
Мислења
379
Поени од реакции
98
Уплаф, и во Мак лигата секој секого може да победи. Не ја рангирај според тоа лигата.
Ако е така, тогаш Шпанската е далеку далеку зад топ лигите во Европа.
Ама не е.
Англиската ... да, најкорумпирана е!

F

fantomX

Гостин
Друг пат поскратено, се изморив :(

И дај бе стај аватарче, да видиме кога стварно ќе си баниран :):)
Поскратено? Шо да ти кажам, не сум навикнат на спамерство, заборајв искрено шо е то дур сега не ме потсети, одмана не сум го посетил фан клуб Јунајтед да се потсетам сам.
Ќе те извести Џену, ко модератор, ко ќе бидам баниран. Не бери гајле, губиш на памет. :tv:

Какво местење бре, едноставно ПЛ е најјаката лига во Светот. Кој што сака нека каже. Секој секого може да го победи, и секој од секого може да изгуби...Не е ова Шпанија Реал и Барса газат се пред себе. Ебати Примерата ебати.
Премиер Лигата е најкомпетитивна лига, то е точно. Но не и најквалитетна. Веќе споменатите Реал и Барса се каде-каде поквалитетни од Челзи, Манчестер Јунајтед и Арсенал, на пример.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom